Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
merhaba herkese,
18 temmuz cumartesi için sapanca çevresinde trekking planlıyoruz, tavsiye ettiğiniz en fazla temel veya orta zorlukta bir trekking parkuru var mı?
veya değişik tavsiyeleriniz ve önerileriniz var mı?
istanbuldan sabah trenle sapanca gölü çevresine ulaşıp oradan yürüyüşümüze...
Ynt: Olimpos Gezi Planı ( 22-26 Nisan 2009 )
uçak biletini aldım, 22si sabahı antalyaya iniyorum, hava durumu hakkında fikri olan yok sanırım, arkadaşlar aynı dönemde o bölgede olmayı düşünen varmı?
merhaba arkadaşlar,
22-26 nisan tarihleri arasında olimpos ve çevre bölgelerine bir gezi planlıyorum, tarihler konusunda biraz tedirginliğim var, daha önce gidenler varsa bu dönem olimpos nasıldır? soğuk olur mu? tavsiye eder misiniz? yoksa 19 mayıs haftası daha iyi bir tercih mi?
olimposun...
Ynt: Aralık Ayında Avrupa Gezisi Tavsiyeleri?
işte en önemli soru; ve sorun :)
bulabildiğim en ucuz uçak bileti gidiş dönüş 330 euro (istanbul-kahire)(daha ucuz bir yol bilen varmı?:)
vize-pasaport uzatma-sağlık sigortası vs 150 euro
ve orda konaklama ulaşım yeme içme 6-7 gün için 250 euro...
Ynt: Aralık Ayında Avrupa Gezisi Tavsiyeleri?
Merhaba Sunshine,,
Prag mükemmel bir başkent, mutlaka görülesi ve gidilesi bir sehir ancak münih ve viyana için aynı şeyleri söyleyemem.zaten pekde bir farkları yok. Avusturyaya illa gidicem dersen gitmişken mutlaka Salzburga da uğra. Aralık ayı...
Ynt: Yunanistan Gezisi
merhaba arkadaslar,,,
Midilli adasına, Dikili limandan haftada 2 gün gemi kalkıyor. yanlış hatırlamıyorsam tek yön 30 euro idi. (yarım saatlik bir mesafe)
yalnız birkaç gün için bile Shengen vizesi istiyorlar. bilginiz olsun.
Ynt: Kahire, İskenderiye, Giza
mısıra giden arkadaslar, güvenlik konusunda herhangi bir sıkıntı yasadınızmı?
tek basına mısıra yolculuk ne kadar güvenlikli olur? (hostellerde konaklama ve sırtta canta dolaşmak)
tavsiye ediyomusunuz mısır seyahatini?