Arama sonuçlarınız

1. HKNYIL

Ultimate Survival (Discovery Channel)

Ynt: Ultimate Survival (Discovery Channel) Varsayalım ki, bu adam hiçbirşey bilmiyor sadece konu mankeni ve ona bunları çekim sırasında gittiği bölgelerin özellikleri öğretiliyor ve bir rehber eşlik ederek yardımcı oluyor. Burada önemli olan o bilgilerin bizlere aktarılarak gerçek hayatta zor...

2. HKNYIL

Yalova - Sudüşen Şelalesi

Ynt: Yalova - Sudüşen Şelalesi Yalova Valiliğinin doğaseverler ve turizm açısından bölgenin tanıtımına yönelik hazırlamış olduğu bir linki aşağıya ekliyorum incelemenizi tavsiye ederim. http://www.yalova.gov.tr/hava2/album0.html
  3. HKNYIL

Ynt: Yalova - Sudüşen Şelalesi Yalovanın bir diğer yaylası olan delmece yaylası. Yaylaya araç ulaşımıda mevcuttur

4. HKNYIL

Ynt: Yalova - Sudüşen Şelalesi Yaylanın genel görünümüne devam
  5. HKNYIL

Ynt: Yalova - Sudüşen Şelalesi Yaylanın genel görünümü

6. HKNYIL

Ynt: Yalova - Sudüşen Şelalesi zamanım dar olduğundan resimleri teker teker yükleyeceğim

7. HKNYIL

Ynt: Yalova - Sudüşen Şelalesi En Kısa sürede yeni resimler eklemeye çalışacağım
  8. HKNYIL

Ynt: Yalova - Sudüşen Şelalesi Öcelikle TÜM YALOVA HALKI'na karşı direndiğinizi zannetmiyorum benimle kaşılaşmadınız mesela. Ayrıca Yalova'da yaşayıpta bütün güzelliklerinin fazlasıyla farkında olan ve doğma büyüme bir Yalova'lı olarak tüm yaşam zorluklarına rağmen sırf bu güzellikleri...
  9. HKNYIL

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Tüm doğa severlere iyi günler, siteye üye olalı 1 ay kadar olmasına rağmen siteyi gezmekten tanışma bölümüne girmeyi ancak düşünebildim, bizim gibi doğa dostlarına bu fırsatları veren herkesede ayrıca teşekkür ederim. Ben Yalova'da yaşıyor ve Yalova'da...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,760
Kayıtlı Üye Sayımız
166,576
Kaydolan Son Üyemiz
Atakan Usun

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri