Arama sonuçlarınız

1. s.bulbul54

750 Kg Altı Sıfır Çekme Karavan Önerileri

May Karavan ı birebir görmedim fakat inceledim yükleme alanı anlamında erba daha avantajlı geldi karavan üretim tecrübesi ve dış görüntüsü anlamında da erba 4.10 dan yana kullandım.Tabiki görsellik işlevsellik kişiye göre değişkendir.Birde mesafe olayı var Ben aslen Sakaryalıyım fakat Bilecikte...

2. s.bulbul54

Çok teşekkür ederim darısı başınıza inşallah.Çok şükür ben bu dertten kurtuldum aramaktı taramaktı şunun şurası şöyleydi derken uykularım kaçıyodu.O anlamda kurtuldum.Ama yine aranızdayım :) VIA_F2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  3. s.bulbul54

Öncelijle teşekkür ederim Özellikle Ruhsatının olmasını istedim birde şahsi düşüncem şuan trafiksel anlamda problem yok fakat ileride,Şuan 750 kg altı diye aldığımız karavanlarda kilo fazlalığından problem yaşamak istemememden kaynaklı VIA_F2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

4. s.bulbul54

Karavandaşlar dostlar ben 2 yıldır almayı düşündüğüm karavan için araştırmalar yapıp üreticilerle ve kullanıcılarla görüşüp ikinci elde satışını araştırıp duruyordum Sonunda kararımı verip Erba karavanın 4.10 Td modelini 02 Belgeli olarak Almış bulunmaktayım.Bu karavan ile ilgili sorularınızı...
  5. s.bulbul54

Dostum önce white pigeonu ziyaret etmeni öneririm zira erba dan sonra gidersen hayal kırıklığı olabilir çünkü benim öğle oldu :) VIA_F2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

6. s.bulbul54

Aslında yemek masası 4 kişilik kapı tarafındaki oturma gurubunun altından bir parça çıkıp üzerine minderini koyduğun zaman 4 kişilik oluyor fakat kapı giriş çıkışı mümkün olmuyor. VIA_F2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

7. s.bulbul54

Masanın kapı tarafı oturma alanının altından bir sandık çıkıyor üzerine minder yerleştirilip 2 kişilik yatak olabiliyor yatak uzunluğu 200 cm enide oldukça geniş fakat ölçüsünü hatırlamıyorum ama 150 cm rahat var.Ranzalarda durum 96 cm en 200 cm uzunluktadır Bu karavanın ağırlığı üreticinin...
  8. s.bulbul54

@Gkhn060638 Hayırlı olsun karava'nınız İyi kamplarınız olması dileklerimle VIA_F2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  9. s.bulbul54

Bir Aceminin Çekme Karavan Tecrübeleri

@pasolvon Her şer'de bir hayr Her hay'r da bir şer vardır der büyüklerimiz Sonuçta her şey nasip işi Allah kalbine göre versin diyelim. İnsanlara güvenmek çok güzel ama o güven olayı sanırım 90'larda kaldı sanki sistem biraz değişti VIA_F2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

10. s.bulbul54

@Demirak Erba 410 td modeli 720 kg net ağırlığa sahiptir VIA_F2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

11. s.bulbul54

@Demirak Bu arada erba yeni bir model daha imal etmiş malum sarı sitede bilgileri var ama kısaca bilgi vermek isterim ERBA 3.40TD MİNİ - Fren sistemli - 2mt x1.8mt yatak olabilen oturma grubu - Duş ve 20 lt kimyasal WC - Büro tipi buzdolabı 12 volt - Ankastre Ocak - 2 adet Güneş paneli - 100...
  12. s.bulbul54

Bilgi içim teşekkür ederiz valla fiyat gerçekten iyi daha öncede çok baktım 360 modeline fakat bütçeyi aşıyor diye yerli modellere yöneldim fiyat şuan makul fakat yine benim bütçenin üzerinde baktığım karavanın neredeyse aşağı yukarı 2 katı bu işin sonu yok gözü karartıp alamazsak biz daha çok...

13. s.bulbul54

Yerlİ Çekme Karavanlarimiz...

Akçelik firmasını biliyorum adapazarında başoğlu karavan ile karşı karşıya adapazarına hususi bu iş için müsait olduğunda gidicem şöyle yapalım isterseniz bu karavan ile merak ettiklerimizi soru olarak belirleyelim görüşmeye gittiğimde firma yetkilisine ben soruları sorarım. VIA_F2 cihazımdan...
  14. s.bulbul54

Başladik! Ambulans’dan Karavana!

Allah kolaylık versin memleket bir karavancı daha kazanacak. Nasipse 2020 de yollardasınız VIA_F2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  15. s.bulbul54

Değerli dostum velarenka lütfen söylemin yanlış anlaşılmasın amacım size saly aldırmak değil :) kg dan dolayı örneklemenin uygun olduğunu düşündüğüm içindir VIA_F2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

16. s.bulbul54

Aynen dediğimiz gibi sırf insanları markalarına çekebilmek için yapılmış satış hileleri olarak düşünüyorum 750 kg altı bir karavan istiyorsanız saly carabinata ya bakmanızı öneririm 680 kg Durumun sıkıntısı şu dur istihap haddi %10 aşımı ile birlikte 825 kg son limittir yarın öbürgün denetimler...
  17. s.bulbul54

@msafacan bazı karavan firmaları gerçekten fiyat olarak avrupa karavanlar ile yarış durumun dalar hata yapmamak adına acele etmeyip kendime 1,5 yıl zaman verdim bu arada fuara katıldım gidebildiğim kadarıyle karavan firmaları ile görüştüm şuan fiyat olarak 50.000 TL bandını geçmeyi düşünmüyorum...
  18. s.bulbul54

Seyir esnasında su ve tüp tabiki boş olacaktır şunu söylemeye çalışıyorum 750 kg limitimiz olduğu için emin olun 5 kg ağırlığın bile limite etkisi var dolayısı ile 5 kg oradan 4 kg buradan derken ağırlık artıyor muhtemelen 730 kg diye tahmin ediyorum karavanın ağırlığını içine yatak yorgan tabak...

19. s.bulbul54

Değerli dostum Erba nın yeni modelini inceleme fırsatım olmadı fakat onuda incelemek için Adapazarına gidicem ve bilgilerini paylaşırım genelde Erba sunta kullanıyor 01 belgelerinin olduğunu düşünüyorum çünkü Erba 1975 yılında kurulmuş Türkiye deki en eski karavan firması fakat ağırlık anlamında...
  20. s.bulbul54

Resimlerin devamı VIA_F2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,760
Kayıtlı Üye Sayımız
166,576
Kaydolan Son Üyemiz
Atakan Usun