Arama sonuçlarınız

1. sevikilhan

Yeşil Sigorta Hakkında

Ynt: Yeşil Sigorta Hakkında

2. sevikilhan

Yeşil Sigorta Hakkında

Ynt: Yeşil Sigorta Hakkında Firma sormussunuz çiftte vatandaş olanlar bu isi komisyon karsiligi yapiyorlar.
  3. sevikilhan

Yeşil Sigorta Hakkında

Ynt: Yeşil Sigorta Hakkında Fiorino icin sanirim kamyonet olarak geçiyor kayinpederim 350 TL ye 3 aylik yaptiriyor...

4. sevikilhan

Tek Başıma Orta-Kuzey Hindistan, Nepal

Ynt: Tek Başıma Orta-kuzey Hindistan, Nepal Sanırım vietnam yazınızı toparlayıp son verdiğinizde buradan devam ediceksiniz... O zaman merakla takip...
  5. sevikilhan

Tek Başıma 45 Günde Vietnam-Kamboçya-Tayland

Ynt: Tek Başıma 45 Günde Vietnam-kamboçya-tayland İnsanı okumanın esaretine alan, Yazınızın devamını bekliyoruz.... Belki bir gün Güney Amerika Gezisi yaparsınız ve burda bizimle paylaşırsınız...

6. sevikilhan

Bu T5" Te Benim Karavanım Olacak (ta2mzı) Halil Çetiner.

Ynt: Bu T5" Te Benim Karavanım Olacak (ta2mzı) Halil Çetiner. Hayirlisi olsun, İlgi ile takip...

7. sevikilhan

Tek Başıma Arabayla 72 Günde Doğu-Orta-Kuzey Avrupa 22 Ülke 24000km Overland

Ynt: Tek Başıma Arabayla 72 Günde Doğu-orta-kuzey Avrupa 22 Ülke 24000km Overland Gezilerinizin her biri ayrı güzel anlatıma sahip... Merakla takip etmeye devam ediyoruz...
  8. sevikilhan

Yerli Üretim - Araç Üstü Çadır İmalat ve Satışı

Ynt: Yerli Üretim - Araç Üstü Çadır İmalat ve Satışı Son durumlar nelerdir acaba? Resim, fiyat ve özellik bakimindan değişiklikler hakkında bilgi alabiliriz...
  9. sevikilhan

Yerli Üretim - Araç Üstü Çadır İmalat ve Satışı

Ynt: Yerli Üretim - Araç Üstü Çadır İmalat ve Satışı Son durumlar nelerdir acaba? Resim, fiyat ve özellik bakimindan değişiklikler hakkında bilgi alabiliriz...

10. sevikilhan

Bu Tarz Camper Da Isınma

Ynt: Bu Tarz Camper Da Isınma Kamyonet yerine Römork üzerinde düşünülemez mi?

11. sevikilhan

Çekme Karavan İmalatına Ufaktan Başlıyorum Yalnızlıgın Düşünürü

Ynt: Çekme Karavan İmalatına Ufaktan Başlıyorum Yalnızlıgın Düşünürü Kolay gelsin, merakla ve heyecanla takipteyiz...
  12. sevikilhan

Yeşil Sigorta Hakkında

Ynt: Yeşil Sigorta Hakkında Umarım alternatifi bulursunuz ve buradan paylasirsiniz... Kolay gelsin...

13. sevikilhan

Yeşil Sigorta Hakkında

Ynt: Yeşil Sigorta Hakkında Bizim gibi yunanistan ve bulgaristan ile yetinmeyip, balkan turu planliyorsaniz haklisiniz... Arastirmak lazim... Belki de yunanistanda yaptirmayi denemek lazim orada hem balkan ülkeleri dahil olup hem de fiyatlar ucuz olabilir... Ama sanirim sigorta icin turk...
  14. sevikilhan

Yeşil Sigorta Hakkında

Ynt: Yeşil Sigorta Hakkında Ben yurtdisina cikmadan yaptirdim... Nerede oturuyorsunuz?
  15. sevikilhan

Yeşil Sigorta Hakkında

Ynt: Yeşil Sigorta Hakkında Yeşil sigortada ülkelerin kodlarinin olduğu kutuculuklar var o kutucuklarda carpi işareti olanlarda geçerli olmuyor... Benim yaptirdigim sigortada balkan ülkelerinde geçerli değil tek tek ülke adi isterseniz bakmam gerekir bakinca yazarim... Genelde bulgar...

16. sevikilhan

Çekme Karavanımı Sipariş Ettim. etezcan

Ynt: Çekme Karavanımı Sipariş Ettim. etezcan 750 kg siniri avrupa birliği normlari dogrultusunda belirlenmis bir rakam, dolayisiyla sınırın 1500 kg ya yukseltileceğini ümit etmemek gerektiğini düşünüyorum...
  17. sevikilhan

Yeşil Sigorta Hakkında

Ynt: Yeşil Sigorta Hakkında Bulgaristandan yaptirdim 3 aylik 250 TL (210 tl civarında yaptiranlarda var) 3 aydan fazlasını yaptıramiyorsunuz ve sadece avrupa ülkeleri ile bulgaristanda geçerli...
  18. sevikilhan

Yunanistan'a Giderken Uluslararası Ehliyet Zorunluluğu

Ynt: Yunanistan'a Giderken Uluslararası Ehliyet Zorunluluğu Pazarkuleden yunanistana giriste sormuyorlar artik ama ipsala da devam ediyor anlasilan... Temennilere katilmamak elde değil... Seyahat özgürlüğünün arttigi bir dünya dileğiyle...

19. sevikilhan

Yunanistan'a Giderken Uluslararası Ehliyet Zorunluluğu

Ynt: Yunanistan'a Giderken Uluslararası Ehliyet Zorunluluğu http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=97816.msg1356262.msg#1356262 Bugün yunanistana ormenio (bulgaristan) sinir kapisindan giriş yaptim uluslararası ehliyet sormadilar. Daha önce yok diye kapidan geri dondurmuslerdi... Yeni...
  20. sevikilhan

Uluslararası Ehliyet / Viyana Paktı Antlaşması

Ynt: Uluslararası Ehliyet / Viyana Paktı Antlaşması http://www.und.org.tr/tr/15911/beynelminel-ehliyet-yunanistanda-tarih-oldu Uluslararası Nakliyeciler Derneği (UND) sitesinde Türk Ehliyetlerin Geçerliliği ile alakalı yunanca iç tamim (Genelge vs) ve türkçe çevirisiyle birlikte ekte...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,760
Kayıtlı Üye Sayımız
166,576
Kaydolan Son Üyemiz
Atakan Usun

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri