Arama sonuçlarınız

1. A

Fotoğraf Makinelerine Uzaktan Kumanda Arayanlar İçin

Ynt: Fotoğraf Makinelerine Uzaktan Kumanda Arayanlar İçin Merhaba; Elimde son bir kaç adet kalmıştı zaten.Denk gelmeniz güzel olmuş. mustafasakizci@ttnet.net.tr adresine kargo bilgilerinizi iletirseniz bende size hesap numaramı ileteceğim aynı mail adresinden.Selamlar...

2. A

Ynt: Fotoğraf Makinelerine Uzaktan Kumanda Arayanlar İçin Hayır maalesef...Selamlar...
  3. A

Ynt: Fotoğraf Makinelerine Uzaktan Kumanda Arayanlar İçin Merhaba Reha Bey; Fiyatlarına baktım, dilerseniz fotoğrafta gönderebilirim mail adresinize.Fiyat olarak 70 dolar yani yaklaşık 100 YTL ye denk geliyorlar.Selamlar...

4. A

Ynt: Fotoğraf Makinelerine Uzaktan Kumanda Arayanlar İçin Merhaba; 20D ve üst model serilerde Canon ve nikon nedense makinaların üzerine infraruj alıcı koymamış ve sadece kablolu kumanda kullanımı sunmuş.Aslında bencede üst düzey makinalarda mutlaka olmalı bu özellik.Fakat dediğim gibi...
  5. A

Ynt: Fotoğraf Makinelerine Uzaktan Kumanda Arayanlar İçin Merhaba; 20D ve sevamı seriler için kablolu deklanşör kullanılıyor.İsterseniz sizin için bir süre verip temin edebilirim.Fakat fiyatı konusunda bir fikrim yok.İlgilenirseniz fiyatta araştırabilirim.Selamlar...

6. A

Satılık Photobank (Bütün Kartlarla Uyumlu)

Daha önce fotokritikte çok sayıda satılmış olan photobanklardan Sedat Abi (Yol) 'nin girişimleri sonucu %25 indirimli olarak uygun fiyata temin edebilirim.İsteyene istediği kapasitede harddisk ile hazır şekilde, isteyene harddisksiz olarak gönderebilirim.Aşağıdaki linkte detaylı bilgiyi...

7. A

Gezginlerimiz Yolda

Ynt: Gezginlerimiz Yolda Cemal Gülas'a rakip çıktı sanırım :) Sedat Abi ve ekibine kazasiz belasız yolculuklar diliyorum.Fotoğrafların arkası gelirse bi zahmet uzatalım öne doğru :P
  8. A

Ynt: Fotoğraf Makinelerine Uzaktan Kumanda Arayanlar İçin Bulb Makinanızın özelliğidir.Makinanızda bulb konumu varsa kumanda ile uyumlu çalışır. Makinanızı Time Aperture moduna aldığınızda kumanda ile deklanşörü çalıştırabilirsiniz.Yani her ikiside içinde uygundur....
  9. A

Ynt: Fotoğraf Makinelerine Uzaktan Kumanda Arayanlar İçin Sedat Abi bütün imkanları seferber ettim :) , hatta sana özel Türkiye'de bir daha adaptör aramayasın diye adaptörünüde TR uyumlu istedim (Normalde U.K. uyumlu oluyor) Elimden geldiğince kısa sürede getirticem inşallah... Gelir gelmez...

10. A

Gezenbilir üyelerine çok uygun fiyatlı uzaktan kumanda temin edebilirim. Kısıtlı sayıda mevcut... İstenilen adrese kargo ile gönderilebilir. Otomatik fokus veya direk çekim yapabilirsiniz. En az 5m ile 10m arası etki mesafesi Yaklaşık 20,000 çekim sayısı (pil yanında gelecektir) Küçük ve...

11. A

Mudurnu - Abant Günübirlik Gezi (21 Ocak 2007)

Ynt: Mudurnu - Abant Günübirlik Gezi (21 Ocak 2007 Pazar) Herkese tavsiye ediyorum.Sizin yerinizde olsam giderdim ;)

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,760
Kayıtlı Üye Sayımız
166,576
Kaydolan Son Üyemiz
Atakan Usun

SON KONULAR

Geri