Fotoğraf Makinelerine Uzaktan Kumanda Arayanlar İçin

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Arnetta Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 18
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 6,751

Arnetta

Yeni Üye
Yer
İstanbul
Web
www.objektifim.com
Gezenbilir üyelerine çok uygun fiyatlı uzaktan kumanda temin edebilirim.
Kısıtlı sayıda mevcut...
İstenilen adrese kargo ile gönderilebilir.

Otomatik fokus veya direk çekim yapabilirsiniz.
En az 5m ile 10m arası etki mesafesi
Yaklaşık 20,000 çekim sayısı (pil yanında gelecektir)
Küçük ve ergonomik tasarım

Tanesi : 25 YTL

untitled2qx3.jpg

Makinanızın modelini belirtirseniz uyumlu olup olmadığını belirtebilirim.

İletişim için: mustafasakizci@ttnet.net.tr

uyumlu oldugu modeller aşağıdadır...

Canon SLR ve D-SLR
Digital SLR 300D 350D 400D Digital Rebel Digital Rebel XT

Film SLR ELAN 7 10 30 33 50 55 100
300v 300x 3000v QD Rebel K2 Date Rebel T1 Date Rebel T2 Date Kiss III

APS SLR EOS IX
SureShot
(Prima Super) Z180u Z155 120

ELPH 370Z Z3

Canon Compact Sınıfı

PowerShot Pro 1 G6 G5 G3 G2 G1 S1 IS
S70* S60* Pro 90 IS

Nikon SLR , D-SLR ve SLR like
Digital SLR D70 D70s D50 D80
Film SLR F65 F75 N65 N75 ?
Coolpix 8800 8400 ? ? ?
LiteTouch 150ED 140ED 130ED 110s 100W

Minolta

Digital DiMAGE F100 DiMAGE F200 DiMAGE F300 DiMAGE A200 DiMAGE
S414/S404 /S304

Film SLR

/Dynax
/Maxxum 5 Date
/Dynax/Maxxum 4 Date
/Dyna/Maxxum 3(L) Date
/Dynax
/Maxxum 40 ?/Dynax
/Maxxum 50 Date
? ?/Dynax
/Maxxum 60 ?/Dynax
/Maxxum 70 ?
Compact Film Riva
/Freedom
/Capios
Zoom 20 Riva
/Freedom
/Capios
Zoom 75W Riva
/Freedom
/Capios
Zoom 115 Date Riva
/Freedom
/Capios
Zoom 125 Date Riva
/Freedom
/Capios
Zoom 130
? Riva
/Freedom
/Capios
Zoom 140(A) Riva
/Freedom
/Capios
Zoom 150 Date Riva
/Freedom
/Capios
Zoom 160(A) ?

Pentax
Digital SLR *ist DL *ist DS *ist D ?
Optio S S4 S4i S5i S5n SV 330
? 430 450 550 555 750z S50 S40
Film SLR *ist MZ6 MZ-L ZX-L ?

Etiketler

Ynt: Fotoğraf Makinelerine Uzaktan Kumanda Arayanlar İçin

Sedat Abi bütün imkanları seferber ettim :smiley: , hatta sana özel Türkiye'de bir daha adaptör aramayasın diye adaptörünüde TR uyumlu istedim (Normalde U.K. uyumlu oluyor)
Elimden geldiğince kısa sürede getirticem inşallah... Gelir gelmez haber veririm.

Mustafa merhaba,
Bu kumanda üzerinde Bulb var mı?
Birde T modu kullanabilirmiyim bu kumanda ile uzun pozlamalar için.

Bulb Makinanızın özelliğidir.Makinanızda bulb konumu varsa kumanda ile uyumlu çalışır.
Makinanızı Time Aperture moduna aldığınızda kumanda ile deklanşörü çalıştırabilirsiniz.Yani her ikiside içinde uygundur....

Merhaba;

20D ve sevamı seriler için kablolu deklanşör kullanılıyor.İsterseniz sizin için bir süre verip temin edebilirim.Fakat fiyatı konusunda bir fikrim yok.İlgilenirseniz fiyatta araştırabilirim.Selamlar...

Selamlar,
maalesef bu modellerde bir enayilik var.. Ben de kablolu kumanda var.. ihtiyacim uzaktan kumandali olmasi. Sanirim makina uzerine bir aparat takmak gerekecek.. Size zahmet olmayacak sekilde bir bakabilirseniz cok sevinirim, zira ben bulamadim. simdiden tesekkurler, selamlar, reha

Merhaba;

20D ve üst model serilerde Canon ve nikon nedense makinaların üzerine infraruj alıcı koymamış ve sadece kablolu kumanda kullanımı sunmuş.Aslında bencede üst düzey makinalarda mutlaka olmalı bu özellik.Fakat dediğim gibi maalesef bu özellik yok.Canon orjinal olarak kablosuz kumanda alt yapısı koymamış olsada piyasada kablolu kumanda sistemi üzerinden çalışan kablosuz kumandalar tasarlanmış.Yani size bir adet alıcı ve bir adet verici veriyorlar.Siz alıcıyı tıpkı kablolu kumanda gibi makinanıza takıp, verici ile uzaktan deklanşörü çalıştırıyorsunuz.Bu sisteme bir kaç yerde rastladım ama kullanmak kısmet olmadı.İsterseniz sizin için fiyatını araştırırım.Seri üretim olmadıkları için fiyatlarıda normal kumandalara oranla biraz daha pahalı sanırım.Dilerseniz gerekli bilgiyi temin edebilirim.Selamlarımla...

Merhaba Reha Bey;

Fiyatlarına baktım, dilerseniz fotoğrafta gönderebilirim mail adresinize.Fiyat olarak 70 dolar yani yaklaşık 100 YTL ye denk geliyorlar.Selamlar...

selamlar bayadır almayı düşündüğüm birşeydi ama birtürlü gidip alamamıştım burda denk geldiğim iyi oldu , ödemeyi nasıl yaparım ve nasıl alabilirim ?

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,760
Kayıtlı Üye Sayımız
166,576
Kaydolan Son Üyemiz
Atakan Usun

SON KONULAR

Geri