Arama sonuçlarınız

1. navaho

Sırt Çantası ile Akdeniz veya Ege Turu

merhaba ben bu yaz sırt cantamı alıp akdenız veya egede gezmek ıstyrm bır-ıkı gun konaklayacagım bı gezı duzenlemek ıstyrm ancak rotayı belırlemekte bıraz zorlanyrm bu konuda yardımcı olabılecek bırı varsa ve bana yardımcı olursa cok memnun olurum.

2. navaho

Trenle Türkiye Turu

Ynt: Trenle Türkiye Turu Biz de 2008 de gap turu yapmıştık ama sen cok daha guzel fotograflar cekmişsin senin fotoğraflara bakınca benimkiler gözüme cok kötü göründüler :) Bir de bişi sorcam fotograftaki büyümüş de küçülmüş olan rehberinin adının taner oldugundan emınmısın benım rehberıme cok...
  3. navaho

Kişisel Galeri (Turco)

Ynt: Bozcaada'da Bahar ve Çiçekler bunlar ne kadar canlı fotograflar hatta bence canlı canlı gorsem bu kadar net olurmuydu bılmıyorum ellerine saglık ...

4. navaho

Kaş Pansiyon Konaklama

Ynt: Kaş Pansiyon Konaklama Geçtiğimiz yaz ordaydım ve şunu söyleyebilirim ki Kaş kesinlikle gidilip görülmesi gereken eşsiz güzellikte bir doğa harikası.Belki kimileriniz biraz küçük bulabilir ama eğer gercekten kafa dinlemek kendinizle biraz da olsa basbasa kalmak istiyorsanız Kaş tek...
  5. navaho

Fethiye'de Uygun Tatil İçin Konaklama Tavsiyesi İstiyorum

Merhaba arkadaşlar, Fethiye'de önerebileceğiniz apart tarzı ekonomik konaklama yeri varsa bilgilendirirseniz sevinirim.

6. navaho

Yunanistan Gezisi

Ynt: Yunanistan Gezisi önerin için saol ama ben her zamanki gibi plan değiştirdim ve dogu turu yapmaya karar verdim ama bu sefer turla trenle degil.hatırlarsan bi ara trenle dogu turu hakkında bilgi istemiştim.Bildiğin GAP turu varsa o konuda tekrar yardımını istyrm..Umarım vardır.

7. navaho

GAP Turu - Karadeniz Turu

Ynt: GAP Turu - Karadeniz Turu ilgin için tesekkur ederım seval ... emin ol arıcam turgay beyi.
  8. navaho

GAP Turu - Karadeniz Turu

mrb ben ramazan bayramında gap turu veya karadeniz turu yapmayı düşünüyorum.Bildiğiniz iyi bir tur sirketi varsa bana linkini yollarsanız memnun olurum.
  9. navaho

Çeşme

Ynt: Çeşme öneriler için cok saolun.ama bızım tatıl eylule kaldı o zaman ıcın dogu turu yapalım dıyoruz bakalım.

10. navaho

Çeşme

Ynt: Çeşme uyarın için saol zaten benim planlar baya değişti.Şimdi görünürde baska yerler var yardımını izteyebilirim yine :)

11. navaho

Çeşme

Ynt: Çeşme ya ınanmayacaksın ama bizim plan degişti :) simdi de gocek diyoruz onda kararlıyız ama !!! gocek hakkında var mı bıldıgın bıseyler :P
  12. navaho

Çeşme

Ynt: Çeşme :( hadi ya o kadar vahim yani durum dıyosun.Kotu oldu bu.ya aslında cesme dısında egede baska bı yerde olabılır yeterkı denız gunes ve akşamalrı da bıraz eglence olan bı yer.bu konuda yardımcı olablırmısın ki ? saol yıne de cevabın ıcın.

13. navaho

Çeşme

mrb gezgin arkadaşlar ben çeşmeye tatile gitmeyi düşünüyorum.Orada kalabileceğim uygun bir konaklama yeri bilen varsa bana yardımcı olsun lütfeeennn .. Hem kafamı dinleyebileceğim hem de akşamları eglenebileceğim bir yer midir cesme acaba bu konuda da bana bilgi verirseniz sevinirim.şimdiden saolun.
  14. navaho

Yunanistan Gezisi

mrb ben agustosta Yunanistan'a gitmeyi düşünüyorum.İçinizde Yunanistan'a en ucuz nasıl gidilir bileniniz varsa lütfen bana yardımcı olsun.Uçak pahalı geldi baya gemiyle de gidildiğini öğrendim ama pek fazla bilgi bulamadım bu konuda.bana yardımcı olursanız sevinirim.
  15. navaho

Diyarbakır - Mardin Turu Önerisi?

Ynt: Diyarbakır - Mardin Turu Önerisi? öneriler için çok saol hemen bakıyorum turlara.. bu siteyi keşfetmiş oldugum için şanslıyım valla ne diim :)

16. navaho

Ynt: Diyarbakır - Mardin Turu Önerisi? Ya acıkcası trenle seyahat sıcak bakıyorum istediğim bir sey yani.Ayrıca ben Eskişehir'den binicem trene bu belki bana biraz da olsa zaman kazandırır.Trenle gitmek istememin sebebi yolculuk sırasında doğulu insanlarla sohbet ederek gezime bir başlangıç da...
  17. navaho

Ynt: Diyarbakır - Mardin Turu Önerisi? mrb arkadaslar.. ben de bu yaz diyarbakır mardin ve adıyaman'a gitmeyi düşünüyorum.Yalnız uygun fıyatlı bir tur bulamadım.Ozellıkle de trenle gitmek istyrm.Bana bu konuda yardımcı olabılırsenız sevinirim.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,760
Kayıtlı Üye Sayımız
166,576
Kaydolan Son Üyemiz
Atakan Usun

SON KONULAR

Geri