Diyarbakır - Mardin Turu Önerisi?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan farslan Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 24
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 14,380
Ynt: Diyarbakır - Mardin Turu Önerisi?

merhabalar,

size foto eklemek istedim ama sanırım beceremedim. nasıl ekleyebilirim ?

selamlar...

Etiketler

mrb arkadaslar.. ben de bu yaz diyarbakır mardin ve adıyaman'a gitmeyi düşünüyorum.Yalnız uygun fıyatlı bir tur bulamadım.Ozellıkle de trenle gitmek istyrm.Bana bu konuda yardımcı olabılırsenız sevinirim.

Selam Novaho.
Tren yolculuğuna sıcakmısın bilemiyorum ama İstanbul Ankara arası trenle 10 saat olduğunu göz önünde bulundurursak,Bahsettiğin rota çoookkk uzun bir zamanını alacaktır.
Bu süreyi gitmek istediğin yerlerin tamamını gezerek değerlendirmen çok daha sağlıklı olacak ve (keşke şurayı da görseydim) söyleminden seni kurtaracaktır.

Ya acıkcası trenle seyahat sıcak bakıyorum istediğim bir sey yani.Ayrıca ben Eskişehir'den binicem trene bu belki bana biraz da olsa zaman kazandırır.Trenle gitmek istememin sebebi yolculuk sırasında doğulu insanlarla sohbet ederek gezime bir başlangıç da yapmış olucrum diye düşünüyorum.Doğu turunu sadece oradaki doğal güzellikleri gormek için değil insanlarını da yakından tanımak için istiyorum zaten.
Benim esas sormak istediğim uygun fıyatlı tur biliyomusunuz ? Bu konuda yardımcı olan olursa cok sevinirim.Ama yine de önerin için saol :smiley:

Gerçi artık klimalı trenler de var ama yaz ayında treni tavsiye etmem. O güneşin altında demir yığınının içinde olmak pek çekilir gibi değil. Tren bahar aylarında ve kışın çok zevkli oluyor.

Hepsi birbirinden kaliteli birçok tur firması var, iki tavsiyem;

www.geziciyak.com
www.bukla.com

öneriler için çok saol hemen bakıyorum turlara.. bu siteyi keşfetmiş oldugum için şanslıyım valla ne diim :smiley:

selam Navaho,
trenlerle çok gezi yapmıştım zamanında, Ankara'dan kalkan Erzurum ekspresini tavsiye ederim gayet temiz bir tren onun dışında doğuya giden Kurtalan ekspresi, Doğu ekspresi veya Konya'ya giden Meram ekspresi gibi trenler için pek iyi şeyler söyleyemem, ama bir kez Kars'tan Erzincan'a Doğu ekspresi ile geçmiştim vagon yepyeni ve inanılmaz temizdi, ancak bir İstanbul-Erzurum maceram var ki facia :smiley: Erzurum'a vardığımda yüzüm komando gibi simsiyah gözde çıban gerisini sen düşün :smiley: süre 33 saat 40 dakika

merhaba arkadaşlar, ben yeni üye insomniac, bu da ilk mesajım :smiley: nette mardinle ilgili turlara bakarken rastladım siteye ve rastladığıma da memnun oldum açıkçası :smiley: ben ankaradan başlayan bir tur arıyorum, yukarıdaki linklere baktım ama istanbuldan baslıyorlar, önerebileceğiniz bir tur var mı?

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,760
Kayıtlı Üye Sayımız
166,576
Kaydolan Son Üyemiz
Atakan Usun

SON KONULAR

Geri