Çeşme

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan navaho Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 10
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 3,541

navaho

Yeni Üye
mrb gezgin arkadaşlar ben çeşmeye tatile gitmeyi düşünüyorum.Orada kalabileceğim uygun bir konaklama yeri bilen varsa bana yardımcı olsun lütfeeennn .. Hem kafamı dinleyebileceğim hem de akşamları eglenebileceğim bir yer midir cesme acaba bu konuda da bana bilgi verirseniz sevinirim.şimdiden saolun.

Etiketler
Ynt: Çeşme

Merhaba Navaho,

Öyle bir zor isteğin var kii,yardımcı olmak da bi o kadar zor:smiley: Çeşme de bi nevi Bodrum gibi dağınık bir yarleşim planı var ama Ilıca yoğunluklu ,bu aslında senin nerede ne yapmak istediğinle alakalı ,gece hayatı da dağınık ,beachler de çeşitli koylarda ve geceleri clup olarak hizmet veriyorlar,Alaçatıyı da hesaba katarsak işin içinden zor çıkılır(Fakat Alaçatı konaklama için ekonomik olmayabilir) .Bizim Çeşme-Çiftlikköy-Pırlanta koyunda yazlığımız var o bölge nispeten sakin ve sadece deniz ve kum arayanlar için ideal,çevresinde ufak otel ve pansiyonlar mevcut ,aslında araban varsa tüm isteklerini kolaylıkla gerçekleştirebilirsin bu yüzden sen bence google dan Çeşme otelleriylei ile ilg.araştırma yap çünkü çok şirin-ekonomik pansiyon ve butik oteller resimleriyle ve fiyatlarıyla mevcut,karar vermen kolaylaşır..
Kolay gelsin ve şimdiden iyi tatiller.

:( hadi ya o kadar vahim yani durum dıyosun.Kotu oldu bu.ya aslında cesme dısında egede baska bı yerde olabılır yeterkı denız gunes ve akşamalrı da bıraz eglence olan bı yer.bu konuda yardımcı olablırmısın ki ? saol yıne de cevabın ıcın.

Hayır vahim değil ben sana sadece durum analizi yaptım:smiley: Çeşme'ye hiç gitmediysen mutlaka planına al derim çünkü her zevke göre birşeyler mutlaka yapılabilir, dediğim gibi zevk meselesi amaaa akşamları bi tahta masada, dezin dibinde çakıl taşları üstünde ,yıldızların altında sakin bi ortamda bişeyler yemek istersen bi Marmaris ve civarı(Selimiye-Hisarönü-Bozburun-Datça belki) ile mukayese edilemez tabii,uzun lafın kısası ve açıkçası Çeşme biraz "trendy" bir yer.Ben tatillerimi genellikle Çeşme ve Marmariste geçirdiğim için bu mukayeseyi yapabiliyorum ve hep şunu söylerim Çeşmenin kumu ve buna bağlı turkuaz rengi sığ denizi ,batısının rüzgarı ve yabani otlarının kokusu hiçbiryerde yok(tek dezavantajı kurak ve ağaçsız bir yer olması) ama Marmaris ve çevresinin eşsiz doğası,çam kokusu,her zevke uygun gece hayatı ve yerine göre sakinliği,koyları ve mavi tur seçenekleri,tarih-kültür ve doğa turizminden hoşlananlar için harika biryer..

Bence senin "yeterkı denız gunes ve akşamalrı da bıraz eglence olan bı yer"anlayışına biraz daha güney daha uygun gibi geliyor.
Ya öyle bir ülkede yaşıyoruz ki bize eşsiz secenekler sunabiliyor,bundan güzel daha ne olabilir ki? insan nereye gideceğini bile şaşırıyor...Ömür boyu gezilebilecek yer var

ya ınanmayacaksın ama bizim plan degişti :smiley: simdi de gocek diyoruz onda kararlıyız ama !!! gocek hakkında var mı bıldıgın bıseyler :p

Yine dediğime gelmişsin ...Göcekte tatil amaçlı bulunmadım ama tekneyle gittiğimizde uğrayıp dolaşmıştık,Göceği anlatmaya zaten gerek yok yatçıların favori liman ve konaklama yerlerinden biri belkide en iyisi,bu sebepten ,sektör de bu duruma göre yapılanmış açıkçası bu yüzden ekonomik bir yer sayılmaz .Bence siz en iyisi bir mavi tur yapın:smiley:

uyarın için saol zaten benim planlar baya değişti.Şimdi görünürde baska yerler var yardımını izteyebilirim yine :smiley:

ben 35 senedir tatil yapıyorum hem sakin hem eglence istiyorsanız cesme iyi secenek
ama cesmede ılıcada pansiyonda kalın mınubusler her tarafa var bu gunlerde bodrum ve guneyi cok sıcak olur ama 20 agustosan sonra tatile giderseniz koycegiz dalyanı tavsiye ederim sakin bir yer ama başka bir boyut o kanal iztuzu plajı
navaho' Alıntı:
uyarın için saol zaten benim planlar baya değişti.Şimdi görünürde baska yerler var yardımını izteyebilirim yine :smiley:

öneriler için cok saolun.ama bızım tatıl eylule kaldı o zaman ıcın dogu turu yapalım dıyoruz bakalım.

olsun bir gün cıkarsın tatile yurdumuzun her yani bir başka güzel

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,760
Kayıtlı Üye Sayımız
166,576
Kaydolan Son Üyemiz
Atakan Usun

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR