Arama sonuçlarınız

1. lautreamont

Yerli Çekme Karavan Üreticilerine Eleştiriler

Bu kadar minik bir karavan da kapının arkada olmasını anlayamıyorum ben, nedenleri konusunda birileri bizi en azından beni aydınlatabilir ise sevinirim. Her şeyden önce na-estetik.
  2. lautreamont

Yerli Çekme Karavan Üreticilerine Eleştiriler

Güzel bir inceleme olmuş, merakla takipte olacağım. Benim gibi yarı karavan sahipleri (henüz teslim almadım) için yapılacak çok yorum yok, hiç karavan görmedim nihayetinde. Ama henüz araştırma aşamasındaki arkadaşlara, gerçek kullanıcı tecrübesi ile büyür ise bu başlık çok faydalı olacaktır...

3. lautreamont

750 Kg Altı Sıfır Çekme Karavan Önerileri

Sınav belirsiz bir tarihe kadar ertelendi Antalya da, bu pazar sınavım vardı normale [emoji848] Sağlık olsun ne yapalım. @Demirak Yok yanlış anlatmışım kendimi, uzatmayacağım, her birimiz platformu kendi bakışımıza göre kullanıyoruz ve kullanmaya devam edeceğiz.
  4. lautreamont

Selam Yine yanlış anlaşıldım. :)

5. lautreamont

@Demirak Selamlar, platform olarak her hangi bir ürünü desteklemek gibi bir misyonumuzun ya da durumumuzun olduğunu düşünmüyorum, kendimize bu tür misyonlar yüklersek bu bazı katılımcılarımızın üreticiler ile ilgili beklentiye girmesine sebep olabilir diye düşünüyorum ve beklentinin olduğu...

6. lautreamont

Burada yazılanlardan ve yazanlardan yaka silken arkadaşlardan değil mi bu NK? Sonuna kadar yazmaya devam, bazı arkadaşlar üreticilere yazık durumundalar ama, yazık falan değil, sahtekara sahtekar, yapamayana yapamıyorsun demeye devam. Geçmiş olsun @Gkhn060638 uğraşmayın bu adamlarla...
  7. lautreamont

Fuarlar etkinlikten minimum da 3-6 ay arasında bir zaman diliminde belli olan organizasyonlar, o yüzden eksik bitmemiş ve yarım bir ürün ile gelinmesini ciddiyetsiz buluyorum. Bu firmanın ön camı vinçten inerken kırılmış tamam ama diğer eksikler, anlaşılır gibi değil. Bu sözüm fuara katılan tüm...
  8. lautreamont

Çok teşekkürler bilgilendirme için, NK gerçekten düşük bütçe için iyi bir alternatif ve artık O1 belgeleri de resmileştiğine göre, gerçekten alternatif olarak değerlendirilecek ürünler listesine girdi bence. Bundan sonra da hatalar, sıkıntılar olacaktır mutlaka (Tüm üreticiler için) samimiyet...

9. lautreamont

Yerli Çekme Karavan Üreticileri

Tekrar selamlar, cevabınızın şu karavan üreticilerinin şikayetleri ve yaka silkmeleri konusunda olacak bir kaç sözüm. Onların işi, birilerinden ya da bazı platformlardan şikayet etmek değil, en iyi şekilde işlerini yapmak, herkes beğenmekte ya da beğenmemekte özgür, onların işi ise bir şekilde...

10. lautreamont

@Demirak Selam ; “Başkalarının hatalarından ders alın. İnsan bütün hataları kendisi yapacak kadar uzun yaşamıyor.” Eleanor Roosevelt Yaşanılarak kazanılan tecrübe konusunda senin gibi düşünmüyorum, bu bütünün parçalarından biri, 1994 yılında üniversiteden mühendis olarak mezun olduğumda ki...
  11. lautreamont

Stabilizatör Önerileri

Merhaba Piyasada 3 farklı marka stabilizatör bulunuyor, Al-KO, Knott ve Winterhoff bu ürünleri bu başlıkta inceleyelim istiyorum, tecrübeli arkadaşlar tecrübelerini paylaşırlarsa sevinirim.

12. lautreamont

@Demirak Selamlar; Mobilya için 10 000 tl yüksek bir rakam gibi geldi bana, kavak kontra maliyenin 2000 tl civarında olacağını düşünüyorum 80000 ustalık ve sarf malzemeler için yüksek bir bedel sanki. 12-15 mm için ise hibrit bir yapı kurabilirsin düşüncesindeyim kapaklar vs gibi yerlerde 8 - 12...
  13. lautreamont

@Demirak Sevindim umutlu ve olumlu olmana. Her zaman bir yol bulunur ;)
  14. lautreamont

@umitgurluk, 3,5 yıldız kötü değil, büyük sorun yaşayacağınızı düşünmüyorum güç olarak, belki araç karavan ağırlık farkı sorun olabilir diyeceğim ama sizin araç da minimum da 1200-1300 kg dır sanırım. BAhsettiğiniz model için büyük sorun olmayacaktır bence, tabi değiştirme imkanı var ise tercih...

15. lautreamont

@umitgurluk Siz kıyaslamayı 1350-1650 kg aralığındaki bir karavan ile yapmışsınız, dolu ağırlığı 750-1100 kg arası bir karavanı aracınız rahatlıkla çekecektir, değişime gerek olacağını düşünmüyorum.
  16. lautreamont

@Demirak Kardeşim seni çok iyi anlıyorum, biriktirme konusunda eleştirel ya da küçümser bir ifade kullanmak istememiştim, detay konusunda olduğu gibi yazarken anlaşmak zor oluyor. Ülkenin bu şartlarında, döviz bu durumdayken ve çok değil bu yaz bittikten sonra bizi çok iyi günlerin...
  17. lautreamont

Alacakaranlık.

Alacakaranlık.

18. lautreamont

Esinlenme diyerek kibarlık etmişin sanırım, bayağı kopya bunlar :) (Şaşırmıştım bende bizden böyle özgün tasarımlar çıkmasına, meğer özgün değilmiş) Taklit kısmına çok fazla bir şey söyleyemiyorum, ama daha iyisini yapacak bilgi ve beceriye haiz değilsen taklit en iyi yol bence. Ama bu sözüm...
  19. lautreamont

@Demirak Detaylara önem vermemek değil ben fiyat fayda olarak bakıyorum, kişiye özel dikim her zaman ekstra maliyeti beraberinde getirir, ben basit bakarım hayata, (Geçmiş postlarınızdan birinde sanırım görmüştüm para biriktirmeye devam edeyim ben gibilerinden bir şey yazmıştınız, yanılıyorsam...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,759
Kayıtlı Üye Sayımız
166,575
Kaydolan Son Üyemiz
Murat_Anıl

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR

SON KONULAR