Arama sonuçlarınız

1. K

Şile Tarafında Kamp Alanı

Ynt: Şile Tarafında Kamp Alanı Eyyy yeşil elmacım :) şile sever kardeşim:) nasıl gidiceğini merak ediyorsan önceilkle beşiktaşa git ordan beşiktaş özel vapur iskelesine doğru ağır adımlarla ilerle ordan üsküdar giden vapura bin,sonra vapur iskelesinde in :) daha sonra sağa dogru yürümeye başla...

2. K

Bahar Geldi Geçiyor, Yazda Geliyor, İzmir Civarlarında İyi Kamp Alanı Var mı?

Ynt: Bahar Geldi Geçiyor, Yazda Geliyor, İzmir Civarlarında İyi Kamp Alanı Var mı? bizim aradıgımız yer daha kamp alanı bı yer 10 15 gun kalıcak denıze gırılebılıcek sakın..kafa dınlemelık ıstanbulda karyat gıtmıstık cok guzeldi..aslında oraya tekrar gıtmektı amac ama farkı bır yer gorelım...
  3. K

İlk Deneyim Ve Kampçılık

Ynt: İlk Deneyim Ve Kampçılık kampçılık dediğimiz meseleye nasıl bakmak gerektiğin önemli , öncelikle kamptan keyif alman gerek ve bunun için yanına kafadar arkadaş bulman en önemlisi çünkü her kafadan bir ses çıkarsa ne rahatın kalır ne huzurun.Tabiki kalabalık olmanın yararı var bir elin nesi...

4. K

İlk Deneyim Ve Kampçılık

Ynt: İlk Deneyim Ve Kampçılık merhaba öncelikle arkadaşlar.Size ben ayrı bir taviseyede bulunucam.Çünkü siz bu işe yeni başlamışsınız ve nerdeyse çok az bilginiz var öncelikle kamp malzemeleri listesi oluşturun ve ilk deneyiminiz oldugu için biraz ucuza kaçmanızda fayda var.Çok mühim olan...
  5. K

Bahar Geldi Geçiyor, Yazda Geliyor, İzmir Civarlarında İyi Kamp Alanı Var mı?

Öncelikle merhaba arkadaşlar,kampçılık sezonu açıldı.Bende bu yazımı izmir civarında gezerek geçirmek isityorum.Biraz sizlerin yardımına ihtiyacım var, İzmir civarlarında bildiğiniz ve beğendiğiniz kamp alanları varsa ve paylarşırsanız çok sevinirim 8)

6. K

İstanbul Kamp Alanları

Ynt: İstanbul Kamp Alanları merhaba karyat camping sile deyiz suan sevgilimle burasi cok guzel ve sakin bi yer kafa dinlemek icin birebir fiyatlarda uygun cadir basi 25 deniz ve nehir var cok yakinda ilgilenenlere istanbul stresinden kacmak isteyenlere tavsite edilir kampta wireless ta bulunuyo...

7. K

İstanbul Kamp Alanları

Ynt: İstanbul Kamp Alanları Öncelikle merhaba verdıgnız kamp alanları dogrultusunda bır arama yaptım .Karyat Camping gıtmeye karar verdım ıcımde acıkcası çok buyuk bır huzursuzluk var çunku bu gune kadar hıç böyle bır kamp alanında kamp yapmadım.Neyle karsılasıcagmı çok merak edıyorum ve...
  8. K

Antalya Kamp Alanları

Ynt: Antalya Kamp Alanları Arkadaşlar oncelikle merhaba ben kampçılıktan çok hoslanmıyorum ama olimposa gıdıp hasanın yerınde kaldıktan sonra orası çok hosuma gıttı daglarda çadıra ve kampa para vermedigim için bu fiyat olayları kafamı karıstırdı ve olimpos civarında sevgılımle bas basa gıdıp...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,759
Kayıtlı Üye Sayımız
166,575
Kaydolan Son Üyemiz
Murat_Anıl

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR

SON KONULAR