Şile Tarafında Kamp Alanı

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan yesil elma Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 16
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 66,498

yesil elma

Yeni Üye
Yer
istanbul
hocam şile tarafında çadır atabileceğim bi' yer söylerseniz makbule geçer.. yalnız yarın kamp atmak istiyorum.. işin doğrusu yalnız kalmaya ihtiyacım var bu sıralar ve en mantıklısı kamp yapmak gibi geldi.. ama hafta finallerim başlayacağı için istanbul dışına çıkmak pek mantıklı değil. yardımcı olursanız sevinirim.

şimdiden teşekkürler..

Etiketler

Ynt: Şile Tarafında Kamp Alanı

Mithatcan' Alıntı:
Her yer müsait yer beğenin sadece :smiley:

her yer müsait lakin ben ücretsiz kamp istiyorum.. hani bi' yere günlük 15 lira vererek kamp yapmaktan ziyade o parayı alkole yatırmayı tercih ederim.. yoksa maddi yetersizlikler baş göstermeye başlar 2 hafta falan kamp yapmak istiyorum.

yesil elma' Alıntı:
her yer müsait lakin ben ücretsiz kamp istiyorum.. hani bi' yere günlük 15 lira vererek kamp yapmaktan ziyade o parayı alkole yatırmayı tercih ederim.. yoksa maddi yetersizlikler baş göstermeye başlar 2 hafta falan kamp yapmak istiyorum.

Denizin kenarına in kumun üstüne kur çadırını yap kampını ;) kimse senden para istemez.

Mithatcan' Alıntı:
Denizin kenarına in kumun üstüne kur çadırını yap kampını ;) kimse senden para istemez.

..diyorsunuz. eee güzelmiş. peki tam bi' adres verirseniz şile'ye git şurada in, şuraya git, oraya at çadırı diye.. hani bi' zahmet o kadarını kendin becer falan diyebilirsiniz de ben avrupa yakasında oturuyorum da kadıköy-bostancı-üsküdar harici karşısıyla pek ilişki içerisinde olmadım. şile hakkında hiç bir bilgim yok..

yesil elma' Alıntı:
..diyorsunuz. eee güzelmiş. peki tam bi' adres verirseniz şile'ye git şurada in, şuraya git, oraya at çadırı diye.. hani bi' zahmet o kadarını kendin becer falan diyebilirsiniz de ben avrupa yakasında oturuyorum da kadıköy-bostancı-üsküdar harici karşısıyla pek ilişki içerisinde olmadım. şile hakkında hiç bir bilgim yok..

Şileye gittiğin zaman sahile in tam adresi yok beğendiğin bi yere kur çadırını hepsi bu :smiley:

Mithatcan' Alıntı:
Kesin ara beni arkamdan küfür etme ama tamam mı "yeşil elma"

hocam yanlış bir şey söylediysem kusura kalmayın. şaka yaptım yani sorun çıkarsa planlar altüst olursa falan size güvendim de attım çadırı diye.. yoksa size karşı bi' saygısızlık etmek istemem, ettiysem de çok özür dilerim. bana yardım etmeye çalışan birisine karşı saygısızlık etmek aklımdan bile geçmedi.

Eyyy yeşil elmacım :smiley: şile sever kardeşim:smiley: nasıl gidiceğini merak ediyorsan önceilkle beşiktaşa git ordan beşiktaş özel vapur iskelesine doğru ağır adımlarla ilerle ordan üsküdar giden vapura bin,sonra vapur iskelesinde in :smiley: daha sonra sağa dogru yürümeye başla orda görüceğin ilk esnafa sor şile otobüsleri nerden kalkıyo diye.Onlarda seve seve sana göstericeklerdir geçen sene 7 liraydı bu sene ne kadar bilmiyorum.Daha sonra şile meydanda in ondan sonra şile meydanda indin dimi:smiley: ordan şok süpermarketin oraya doğru yurumeye devam et bankamatikleri görürsün daha sonra o yolu takipet o yol seni sahile çıkarır daha sonra ağır adımlara şile merkezden uzaklşamaya başla daha sonra sahilde sesiz bir yer bul kendine ve çadırını kur fakat denize yakın kurma , atv çıkabilir:smiley: lakin şile merkezden uzaklaştıkça market bulman biraz sorun olur birde arada dere oldugu için karşıya geçmen biraz problem kayıkçılarla anlaş eger şile merkez tarafına gitmiyceksen:smiley: kamp yerlerini tercihetsen iyi olur, başı boş insan ve bolca köpek bulabilrsin geceleri.Sana şimdiden iyi eğlenceler.Birde gitiğinde karyat kamping ne olmuş bakıp bana söylersen çok mutlu olurum yeşil elmacım :smiley:

slm
bende yıllardır riva sahilköy-şile-ağva gibi yerlerde kamp yapıyorum fakat son zamanlarda jandarma çok rahatsızlık veriyor çadır kurdurmuyor.oysaki kalabalık veya agresif hareketler veya taşkınlık gibi durumlarımızda olmuyor hatta gittiğim tüm alanlarda genel olarak mıntıka temizliği bile yaparım ama üzgünüm ki jandarma görürse seni orda burda çadır kurduğunu kaldırttıracaktır.özellikle şile civarı zabıta gelip kaldırttırıyor tam bir gece kondu muamelesi sert bir şekilde saldırılarda bile bulunan densizler var.sana tavsiye edebileceğim tek yer orasıda özel mülk olduğu için birşey diyemiyorlar.şile merkezden sonra itfaiyeden sonraki alanlar veya sedat pekerin villasının bahçesi direkt olarak bahçesi değil tabiki çevrili bir alan .resort otele gelmeden küçük bir koy var orada kamp yapma ihtimalin var yoksa işin zor.
eğer araban varsa şileden sonraki koylar var ıssız kafa dinleyebileceğin mesela akçakese köyünde tam eski jandarmayı geçer geçmez sola giren eski bir yol var yolun sonu çok güzel sakin küçük bir koya çıkıyor tavsiye ederim. google earth den harita olarakta çıkarabilirsin.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,759
Kayıtlı Üye Sayımız
166,575
Kaydolan Son Üyemiz
Murat_Anıl

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR