Arama sonuçlarınız

1. penna

Trenle Türkiye Turu

Ynt: Trenle Türkiye Turu Yok hayır,bütün resimler bu gezimden,bizzat ben çektim :).Makinam her çektiğim her resme tarih koyuyormuş,makinanın saat tarih ayarları da güncel olmayınca böyle oldu..Bu durumu gezim sırasında çok sonraları fark edebildim ben de.

2. penna

Trenle Türkiye Turu

Ynt: Trenle Türkiye Turu Yaklaşık 10 saat süren bi yolculuktan sonra Erzuruma ulaştık.Erzurum Sivasa göre turistlere daha alışık,sırt çantalı gezginlere karşı daha iyi bi tutumları var.Erzurumdan Karsa gidecek olan tren de rötar yaptığı için burayı gezmek için 4-5 saatimiz var.Öncelikle çifte...
  3. penna

Trenle Türkiye Turu

Ynt: Trenle Türkiye Turu 13;15 Doğu ekspresiyle Eskişehirden ayrılıp Ankara yönüne doğru ilerliyoruz.Birazcık gecikmeyle 17:20de Ankaradayız.Ertesi sabah Sivasta olmak istediğimiz için Ankarada inerinmez 19:10daki 4 Eylül ekspresine biletimizi alıyoruz.Ankarayı gezmek için 2 saatten az bir süre...

4. penna

Burası Neresi?

Ynt: Burası Neresi? cennet cehennemin olduğu bölgenin sahilinden bi bölüm,silifkeye gelmeden
  5. penna

Burası Neresi?

Ynt: Burası Neresi? Mersin yeterli :) evet bildiğine göre,sıra sende

6. penna

Burası Neresi?

Ynt: Burası Neresi? Kusura bakmayın daha yeni bakabildim cevaplara,evet resim biraz zor oldu :)). letmego doğru cevabı verdin ama anamur değil :)

7. penna

Burası Neresi?

Ynt: Burası Neresi? Hiç biri değil ne yazık ki,cevaplara devam..
  8. penna

Trenle Türkiye Turu

Ynt: Trenle Türkiye Turu Çıktım çıktım bitirdim bile:) ..gezi notları kısmına yavaş yavaş yazmaya başladım.
  9. penna

Burası Neresi?

Ynt: Burası Neresi? Evet bakalım burası neresi?

10. penna

Burası Neresi?

Ynt: Burası Neresi? heybeli ada mı?

11. penna

Burası Neresi?

Ynt: Burası Neresi? prens adalarından biri mi acaba?..
  12. penna

Trenle Türkiye Turu

Ynt: Trenle Türkiye Turu Biraz geç bi cevap olucak ama tren tur kartı hakkında şöyle kabaca bi bilgi veriyim. Bu sene için kartın fiyatı 150 tl idi ama seneye ne kadar olur onu bilmiyorum.Kartı aldığınız andan itibaren 1 ay boyunca bütün ekspres,bölgesel ve banliyö trenlerinde geçerli.Yanlızca...

13. penna

Bir Tren Gezisi Planlıyorum

Ynt: Bir Tren Gezisi Planlıyorum Eğer bir sonraki sene için yapmayı hala düşünüyosan tren tur kartını kullanmanı tavsiye ederim.150 tl ödeyerek sahip olduğun bu kart ile bir ay boyunca ekspres,bölgesel ve banliyö trenlerini kullanabiliyosun. Ben böyle yaptım.En uzak yere gitmektense geze geze...
  14. penna

Trenle Türkiye Turu

Biraz gecikmeli de olsa nihayet gezim sırasında aldığım notları ve resimleri sizlerle paylaşabilicem :) .Uzun sayılabilecek zevkli bir yolculuğun ardından İstanbuldayım,evimde...Normalde 1 ay olarak planladığımız gezimizi bazı teknik ve ekonomik :) nedenlerden dolayı erken sonlandırmak zorunda...
  15. penna

Yol Şarkıları...

Ynt: Yol Şarkıları... Uzun ve sakin yolculuklar için Ali Farka Toure,Bob Dylan. Hareketli anlar içinde Steppen Wolf'tan Born to be Wild ve Slow Ride parçalarını önerebilirim ben de :) .

16. penna

Sırt Çantasının Yerleştirilmesi

Ynt: Sırt Çantasının Yerleştirilmesi Bunların hepside çok faydalı bilgiler teşekkürler.
  17. penna

Trenle Türkiye Turu

Ynt: Trenle Türkiye Turu İlgin için teşekkürler mavituna17. Benim de çevremdeki bir çok kişide malesef yolculuğumun g.doğu kısmıyla ilgili bazı önyargılar oldu,ama açıkçası daha önce g.doğuda bulunmayan beni bu durum hiç etkilemedi :) .Tavsiyelerini de göz önünde bulundurucam,tekrar teşekkürler.
  18. penna

Trenle Türkiye Turu

Ynt: Trenle Türkiye Turu Teşekkürler.Elimden geldiğince gezi notları tutmaya çalışıcam.Elbette bunları ve çektiğim resimleri siteye koyabilirim :)

19. penna

Trenle Türkiye Turu

Ynt: Trenle Türkiye Turu Teşekkürler Sedat abi.Bir aksilik olmazsa bu salı yani ayın 4 ünde yola çıkıcam
  20. penna

Trenle Türkiye Turu

Tren tur kartıyla bir aylık bir süre içersinde Türkiyenin tren geçen her yerini gezmeyi planlıyorum.Tabi bazı yerlerde otobüs de kullanacağım.İlk kez böyle bi işe kalkıştım :) gezi planımı da hazırladım.Yanlız Türkiye'nin doğusuyla ilgili ulaşım sorunum olabilir.Kars'ta mola verdikten sonra...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,759
Kayıtlı Üye Sayımız
166,575
Kaydolan Son Üyemiz
Murat_Anıl

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR

SON KONULAR