Arama sonuçlarınız

1. alperdos

Ortİz Karavan Aşmiş Gİtmİş... Bravo..

Bence biraz sabredin, şubat ayında istanbul CNR Expo da Kamp & Karavan fuarı var. Oraya bir çok marka gelecek, yerli üretimlerde yeni modelleri ile gelecek. isim vermiyim görüştüğüm birkaç üretici fuar için yeni model hazırlıyordu.

2. alperdos

Yolda Salınmaya Başlayan Çekme Karavan Nasıl Durdurulur ?

Çok faydalı bir paylaşım, çekme karavan kullanımda ani manevralar yapmak zorunda kalınabilir bu nedenle önemli bir nokta, özellikle yerli karavanlarımız da hayati risk var. Eğer karavan avrupa olup şase Al-ko olursa ilave bir seçenek olarak al-ko ATC yi de ekletebiliyoruz, alko tamamen bu...
  3. alperdos

Sally Mi Ortiz Mi Almalı??

Aslında karavan alırken birçok kriter var, kullanılabilirlik ve ağırlık 1. önemli konu, bunun haricinde içerisindeki wc, duş, buzdolabı ve ısıtma gibi sadece 220 ile çalışanlarda var öte yandan 3 sistem yada gazla çalışanlarda var, yerli üreticilerimiz bu ürünler döviz üzerinden geldiği için...

4. alperdos

Ortİz Karavan Aşmiş Gİtmİş... Bravo..

Daha önünde çok yol var ortizin, gittim Metin beyle tanıştım karavanlarını inceledim ve eğer bu hızla devam ederlerse mutlaka 2 senede iyi bir yere geleceklerdir. Ama ar-ge çok önemli, ağırlık ve iç malzemelerin kalitesi normal buzdolabı, normal şok ısıtmalı duş kimisi için idare eder gelebilir...
  5. alperdos

Satilik Ithal Motorkaravan Malzemeleri

Çoğu parça şuan daha ucuzladı, çok eski zaten mesaj.

6. alperdos

Yerlİ Çekme Karavanlarimiz...

Walla arkadaşım değil 82 senelik 150 senelik bile olsa alüminyum gövde de korozyon olmaz sağlam ve kalıcıdır, haliyle dediğin gibi bu devirde insanlar teknolojik yeniliklerin yanında görsel anlamda da beğendikleri ürünleri alıyorlar o nedenle görüntünün de önemi büyük ama sadece görüntü o ürünün...

7. alperdos

Yerlİ Çekme Karavanlarimiz...

Neyse arkadaşlar fazla gerilmeyelim, önemli olan hepimizin paylaşıp bilmediğimizi öğrenmemiz. Ben bu yerli karavanlarımız konusuna birkaç üreticimizin yeni karavan modelinden bahsetmek istiyorum. Neticede yerli karavanlarımız da avrupa kalitesini ve ağırlığını yakalayabilirse çoğumuzun tercihi...
  8. alperdos

Türkiyede Ilk Defa Karavan Fuarı Şubat 2019 Da...

1400 kg dedi ama işin gerçeği ben sonuç bekliyorum, yani konuşmaya gelince herkes konuşur önemli olan bunu türkiyede avrupa standartlarında yapabilmek. O nedenle şuan için yerli hiçbir markanın karavanını beğenmedim, daha emekleme dönemindeler, ha alırım ama 4 de 1 fiyatına çünkü gözümdeki...
  9. alperdos

O kilolarda olursa kimseye satamaz, gezme karavanından çıkar o iş, kamp karavanına döner. Bi makalede okumuştum AL-KO nun normal şasesi 1700kg, güçlendirilmiş olanı 2000 kg a kadar taşıyor diye, onu koyacak şase bulamaz. Bide karavan ın toplam boyu 6.50 mt, yani karavanın kendisi aslında 5.70 -...

10. alperdos

Evet aslında hepimiz aynı duyguyu paylaşıyoruz ama Yusuf beyin iç tasarım için mimarlık ofisi ile anlaştım demesi bile ortaya çıkacak beklentiyi artırıyor, bunu yapan başka bir yerli üretici yok. En azından 6.50 mt tek parça kalıbı bile bitek kendisi yapıyor şuan, bunlar güzel haberler, inşallah...

11. alperdos

Az önce gündoğdu karavan Yusuf bey ile görüştüm, 2 yeni model çıkartıyormuş ve hazırlıklarını yapıyormuş fuara katılıyor ve bu modellerin iç tasarımları için mimarlık firması ile anlaşmış, avrupa karavan standardında olacak dedi. Dört gözle fuarı bekliyoruz dedim, daha öncede istanbul seyahatim...
  12. alperdos

Ortiz Karavan Alınır Mı?

Evet bu fiyatlara avrupa karavan ikinci el alınır orası kesin ama bu gidişat ile ortizinde mevcut talep doğrultusunda mutlaka kendilerini geliştireceklerinden eminim. En güzel kazanç aslında bu karavanları yurt dışına ihraç etmek, gelecek paranın döviz olduğu düşünülürse çok karlı olacaktır ama...

13. alperdos

Ortiz Karavan Alınır Mı?

Zaten 3 tane aracım var artık 4.cüsünü eklemek istemiyorum, O arabanında şanzımanı motoru bakımı bu bana ciddi yük olacak. Hem yeri geldiğinde karavanımı araçtan ayırıp kısa mesafe yerlerede gidip gelmeliyim.
  14. alperdos

Ortiz Karavan Alınır Mı?

Merhaba arkadaşlar, yaklaşık 6 aydır sürekli çekme karavanlar ile ilgili bilgi topluyorum, üreticiler ile görüşüyorum, izmirde olmam dolayısı ile geçen hafta perşembe günü Ortiz karavan a gittim, metin bey ile telefonda konuşmuştum, uğrayıp yerinde görmek bilgi almak detaylı bi incelemek...
  15. alperdos

Arkadaşlar benim gibi çekme karavan almayı düşünüyorsanız sizde istanbul CNR Expo da yapılacak Camp & Caravan fuarını bekleyin. Birçok marka gelecek, yerli ve yabancı markaların yeni ürünleri görücüye çıkacak, rekabet ortamı olacağı için güzel fiyat ve taksit imkanı olacak diye düşünüyorum...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,758
Kayıtlı Üye Sayımız
166,573
Kaydolan Son Üyemiz
isangun

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR

SON KONULAR