Arama sonuçlarınız

1. alperdos

Türkiyede Ilk Defa Karavan Fuarı Şubat 2019 Da...

Yerli üreticilerimiz bir heves ile birşeyler yapmaya başlıyorlar ama izledikleri yol avrupadan çok farklı, arge yok tamamen maliyet odaklı çalışılıyor ve kaliteler belli bir seviyede kalıyor. Ürünün fiyatı şişmesin diye karavan camı veya heki yerine dolmuş camları ve sunroofları kullanılıyor o...

2. alperdos

Karavanı Aldık Ocak 2019 Türkiyede.

Teşekkürler.
  3. alperdos

Dsg Vitesle Karavan Çekme

Çekeceğiniz karavan 750 kg altımı üstümü? Yerli mi yabancı mı? Yerliler özellikle uydu, güneş paneli işin içerisine girince 1650-1700 kg ları buluyor. Yabancılarla arasında 500-600 kg gibi bir ağırlık farkı var. Aracınızın çekebileceği yük için aşağıdaki linkden avrupa karavanlar için...

4. alperdos

Kiralık Çeki Demirli Araba?

İstediğiniz opsiyonlar zaten fabrikada yapılıp geliyor onun teslim zamanına etkisi çok değil ama fabrika her model için bir üretim zamanı belirlemiş istediğiniz model yılın hangi ayı üretiliyor ve teslim zamanı ne olur Hüseyin bey doğru bilgiyi verecektir. Ben 2019 model olsun istedim o yüzden...
  5. alperdos

İstediğiniz opsiyonlar zaten fabrikada yapılıp geliyor onun teslim zamanına etkisi çok değil ama fabrika her model için bir üretim zamanı belirlemiş istediğiniz model yılın hangi ayı üretiliyor ve teslim zamanı ne olur Hüseyin bey doğru bilgiyi verecektir. Ben 2019 model olsun istedim o yüzden...

6. alperdos

Oooo harika haber, bende adria aldım ocak ilk hafta teslim. Bi hatalı mesaj zincirleme reaksiyon doğurmuş. Bi süre çektirereksin karavanı o zaman, yada biraz masraf edip 1 yıl daha beklemeden yedek bi araba. Ama seçim güzel olmuş. Güle güle kullanın. VKY-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak...

7. alperdos

Bu çok geniş bi konu dostum, Çeki demirli kiralık bir araç ne bulacaksın? Kalkıpta doblo falan bulursan hangi karavanı kiralayıp çekeceksin, bu sana eziyet olacak, kiralık karavanlar var ama bunların da sayısı çok değil. Önce araba alıp arabayı günlük yaşantında da kullanmaya başlasan sonrasında...
  8. alperdos

:tearsofjoy::tearsofjoy:
  9. alperdos

Römork'dan Karavan Yasal Olarak Yapılır Mı ?

Evet ama bu şekilde gideceğini hiç zannetmiyorum, mutlaka eninde sonunda bunlara bir düzenleme gelecek. Eski olup 1500 kilo olup ruhsat gerekmeyen diye satılan karavanlar var. Bunlar ellerinde patlayacak. Kanunda boşluk var kontrol yok diye diye standart dışı belgesiz bir karavan almak ne akla...

10. alperdos

Göreceğiz bende merak ediyorum, inşallah ortaya Avrupa standartlarında bir ürün çıkar. VKY-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

11. alperdos

Römork'dan Karavan Yasal Olarak Yapılır Mı ?

Merhaba, Aslında biraz gezinirseniz yapanlar uğraşanlar var ama en doğru bilgiyi bulunduğunuz yerdeki TSE ye giderek öğrenebilirsiniz, neticede onay verecek yer orası yanlış birşey yapmayın. En doğru bilgiyi oradan alabilirsiniz, projenizle beraber bi gidin. Sigorta için, faturanın ve ruhsatın...
  12. alperdos

Teşekkürler. VKY-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

13. alperdos

Çekme Karavan Seçimi Hakkında Yardım ve Tavsiyeleriniz?

Merhaba, Şimdiden hayırlı olsun, ama 6 metre çift dingil nasıl oluyor bunu pek anlayamadım? Ne kadar ağır bir karavan bu? Benim aldığım karavan adria ve çeki demiri dahil 7.65 mt ve tek dingil al-ko şase, yerli karavanlarımız şaselerini kendileri yapıyor ve kullandıkları malzemelerde 1500-1600...
  14. alperdos

[video] Hortum Yoksa Ne Yapmalı?

Pratik fikirler herdaim çözüm oluyor, kamp alanlarımız daha yeni yeni kendilerini geliştiriyor birçok eksiğimiz var. Ben daha çok atık su boşaltma hortumuna takıldım, onu bulamadım bir türlü. Normal hortumdan daha kalın galiba. Videolarınızın çoğunu izledim kamp alanları hakkaında verdiğiniz...
  15. alperdos

Çekme Karavan Için Kablosuz Kamera

Evet aldım teslimatı bekliyorum, gelsin araca montajını yaptıktan sonrada resimleri paylaşırım.

16. alperdos

Vova.com'dan Ücretsiz Hediyeler (elektronik, Aksesuar, Mutfak, Oyuncak)

Yeni üye olup hemen link vermen de çok komik olmuş. Verdiğiniz link üzerinden üye olanlardan ve alışveriş yapanlardan kupon kazanacağınızı da söyleseydiniz daha dürüstçe olurdu. Ayrıca alışveriş yapıp mağdur olanları da unutmamak lazım, aşağıdaki linkden okunabilir. Vova.com - Şikayetvar
  17. alperdos

Türkiye Karavan Türleri Terimleri Ve Karavan Üreticileri

Yazıda çok yanlışlar var, böyle bir yazıyı yazmak için ciddi zaman geçirip tecrübe etmek gerekiyor. Çekme karavandaki yaşam alanı motorkaravan dan daha fazladır bu nedenle tercih edilir, çekme karavan sahipleri karavanlarını kamp alanlarına bırakır ve araçlarından ayırıp gezerler, çekme...
  18. alperdos

Camp&caravan Istanbul Türkiye’de Karavancılık

Hüseyin bey aslında benim gibi birçok arkadaşımda fuarı bekliyor, her ne kadar karavanımı almış olsamda fuara kesin gideceğim, görmek sohbet etmek deneyimlemek için zaten mutlaka gitmek lazım, bu ilk fuar olacak o nedenle katılımın çok olması üreticileri de veya karavan konusuna girmek isteyen...

19. alperdos

Teşekkürler.
  20. alperdos

Evet ilk olması açısından güzel bir haber ama ben karavanımı fuarı bekleyemeden aldım :tearsofjoy: inşallah katılım çok olur, birçok modeli almak isteyen gezip canlı canlı görebilir.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,758
Kayıtlı Üye Sayımız
166,573
Kaydolan Son Üyemiz
isangun

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR

SON KONULAR