Arama sonuçlarınız

1. 69A033

WJ 4.7 - WJ 3.1 TD Arasında Seçim

Ynt: WJ 4.7 - WJ 3.1 TD Arasında Seçim Sayın ozgur.kale; Bende 3.1 Dizel motorları araştırmadım ancak bu konuyu açtıktan sonra arkadaşların ikazı üzerine araştırdım, Kesinlikle uzak durulması gerekiyor. Dizel düşünüyorsanız 2.7 CRD düşünmelisiniz ancak bu araçlar en düşük 40.000 TL den başlıyor.

2. 69A033

Ynt: WJ 4.7 - WJ 3.1 TD Arasında Seçim Ben 4.7 Benzinli modeli araştırmıştım, 3.1 Dizel seçeneğini son anda fark ettiğimi mesajımda belirtmiştim. 3.1 Dizelin hiç farkında bile değildim, Sahibinden.com 'a jeep'leri incelerken fiyatlarının düşüklüğü dikkatimi çekti anlam veremedim ama bir...
  3. 69A033

Jeep Compass - Suzuki Grand Vitara Tavsiyesi

Ynt: Jeep Compass - Suzuki Grand Vitara Tavsiyesi ikisi pek kıyaslanabilecek araçlar olmasa da şehir içi kullanım faktörü işin içine girdiği için Compass iyi bir seçim olur. Gerçekten dış görünüşü çok etkileyici bir araç. Uygun bir yükseltme kiti ve lastik modifiyesi ile çok güzel olacaktır.

4. 69A033

Selamlar; Gezenbilirdeki Uzun araştırmalarım sonucunda bir WJ alarak aranıza katılmaya karar verdim. WJ 4.7 Benzinli araç almak istiyordum ancak son karar aşamasında birden 3.1 TD modelleri vergi avantajı yüzünden kafama takıldı. Bu araçların Dizel 3.1 TD motorları nasıldır? 4.7 yada 5.2 ile...
  5. 69A033

Liberty 3.7 ile Off-Road Yapabilirmiyim

Ynt: Liberty 3.7 ile Off-Road Yapabilirmiyim Doğru ancak bunlar çok eski araçlar, Böyle bir araç alınca sanayi ortamına girmek gerek. Cherokee Renegade modeli var mesela, Jeep bu aracı Off Road için özel yaptık diyor, Görünüşte öyle, Üst sisler, çamurluk dodikler vs. SUV görünümünden çok Off...

6. 69A033

Ynt: Liberty 3.7 ile Off-Road Yapabilirmiyim Sevdiğim araç dersem iş karışıyor işte o zaman. Gönlüm Liberty kasa araçtan yana. Ama ağır Off Road şartlarından kullanmak istiyorum. Belirttiğiniz şartlardan sanırım sadece sabit ön aks meselesi sadece sorun. ağır off road = sabit aks + gövdeden...

7. 69A033

Ynt: Liberty 3.7 ile Off-Road Yapabilirmiyim Wikipedi'de bu sayfanın altında bir tablo var http://en.wikipedia.org/wiki/Jeep_Grand_Cherokee Liberty Compact SUV bölümünde, ZJ ise SUV 'da geçiyor, XJ'yi bu çizelgede göremedim. Anladığım kadarıyla Liberty yada Grand Cherokee 2.7 CRD ile XJ yada...
  8. 69A033

Ynt: Liberty 3.7 ile Off-Road Yapabilirmiyim Ben ne yapmak istediğime kesinlikle karar vermiş durumdayım, Aracımla her yere girip çıkmalıyım, Yani ağır off road. Forumdan araştırdığıma göre ZJ ihtiyaçlarımı karşıyacak en iyi araç diye düşünüyorum. Aracı asfaltta kullanmayı düşünmüyorum, Bu iş...
  9. 69A033

Ynt: Liberty 3.7 ile Off-Road Yapabilirmiyim Bu işe yeni başlayacak birisi olarak bende Liberty konusunu merak ediyorum, Cherokee için birçok arkadaş 10 yıl ve üzeri araçlar olduğu için sürekli bir problemin çıkabileceğinden bahsetti, Bu noktada Cherokee yerine Liberty alternatif olabilir mi ...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,757
Kayıtlı Üye Sayımız
166,573
Kaydolan Son Üyemiz
isangun

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON MESAJLAR