Arama sonuçlarınız

1. E

2004 Jeep Grand Cherokee Overland 2.7 Crd - Sürekli Hızı Artan Radyatör Fanı

Merhabalar, Aracımın radyatör fanı gaza bastıkça doğrusal olarak artarak çok yüksek devirlere ve ses seviyesine çıkıyor, motor rölantideyken düşük değerde ancak motor ısısının 80 - 90 dereceye civarındayken fan hızının artmaması ya da en azından bu şekilde artmaması gerekirken daha azıcık bir...

2. E

2004 Jeep Grand Cherokee Overland 2.7 Crd - Tamir Sonrası Artan Yakıt Sarfiyatı.

Ynt: 2004 Jeep Grand Cherokee Overland 2.7 Crd - Tamir Sonrası Artan Yakıt Sarfiyatı. Guncelleme : Otobanda 110-120 km tam sabit hizda 8 litre civari harciyor, aksam trafigi camlica giselerdeki gibi dur-kalkta 25-30 litre ortalama veriyor. Bugun mazot alirken 61 litre mazot ile 320 km yol...
  3. E

Güney Amerika Yol Arkadaşı

Ynt: Güney Amerika Yol Arkadaşı Merhaba, öncelikle gideceklere iyi yolculuklar harika anılar dilerim. Eğer bilgi v.s. yardıma ihtiyacınız olursa yardımcı olabilirim, sırt çantalı gezi şeklinde Güney Amerika'ya 4 kere gittim ve gördüğüm yerler de Peru, Şili, Arjantin, Amazonlar dahil Brezilya ve...

4. E

2004 Jeep Grand Cherokee Overland 2.7 Crd - Tamir Sonrası Artan Yakıt Sarfiyatı.

Merhabalar Aracımı öğrendiğim kadarıyla klasik bir WG sorunu olduğu söylenen 5. yani en arka enjektöründe kaçırma olduğu için tamire verdim ve motor indirilerek enjektörler sökülerek tamiri yapıldı, hazır sökülmüşken komple bir de kontrol yapalım dedik ve her şey tamamlandıktan sonra yakıt...
  5. E

2004 Grand Cherokee 2.7 CRD - WJ 'de Direksiyon Sorunu

Ynt: 2004 Grand Cherokee 2.7 Crd - Wj 'de Direksiyon Sorunu Merhaba Ben o sorun için epey birşey yaptırdım tabiiki yapılanların biraz etkisi oldu ama tam olarak çözülmedi ve bende pes ederek alıtırdım kendimi o duruma. Direksiyon amörtisörü kesinlikle işe yaramadı ama çıkan amortisörde kötü...

6. E

2004 Grand Cherokee 2.7 Crd - Wj 'de Turbo Sorunu

Ynt: 2004 Grand Cherokee 2.7 Crd - Wj 'de Turbo Sorunu Tamir konusunda bir danışım verdiğiniz telefon numarasına ama Çin malı konusunda daha önce başım yandığı için onu düşünmem. Teşekkürler

7. E

2004 Grand Cherokee 2.7 Crd - Wj 'de Turbo Sorunu

Merhabalar Aracımda bir müddettir bir sorun var, biraz bakımlar ve sorunlar konusunda pimpirikli olduğum için sorun büyümeden bir çözüm bulmak istiyorum. Araç çalışırken Turbo'sundan çok hafif bir sürtünme sesi geliyor, her bakımda ve 6 ay evvel yapılan son kontrolde Turbo da kontrol edildi ve...
  8. E

Ynt: 2004 Grand Cherokee 2.7 CRD - WJ 'de Direksiyon Sorunu Ayhan bey, evet parcalar orjinal degildi ama orjinal sattigi halde nedense bir turlu getiremediler orjinal olmayani da cok cok methettiler ama zorunluluktan aldim ve cok kotu cikmisti. Yer adi vermek burada dogru olmaz diye dusunuyorum...
  9. E

Ynt: 2004 Grand Cherokee 2.7 CRD - WJ 'de Direksiyon Sorunu Bora bey sorunum disk balata v.s. ile ilgili degildi zaten, frenleme v.s. sirasinda da olmuyordu. Ilginize tesekkurler. GT-I9300 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

10. E

Ynt: 2004 Grand Cherokee 2.7 CRD - WJ 'de Direksiyon Sorunu Huseyin bey aslinda dogru dediginiz, aracin yadi buyudugunde aksamlar eskidiginde bu durum daha artiyor. Su an sorunum azaldi zaten duruma alistim. GT-I9300 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

11. E

Ynt: 2004 Grand Cherokee 2.7 Crd - Wj 'de Direksiyon Sorunu Merhabalar, bu sorunumla ilgili geçen sene yukarılarda görüleceği gibi direksiyon amortisörü ve track bar için zaten tavsiyelerde bulunmuştu arkadaşlar çok sağolsunlar ama yine de bu kadar zaman geçtiği halde yardım etmeye çalışmanız...
  12. E

Titreme problemi

Ynt: Titreme problemi Kamurabi çok doğru sırada önermiş, bundan 1 ay önce yaşadığım başka bir sorun olan çukurlara girince yalpa yapma durumu için öneriler doğrultusunda Track Bar ve Direksiyon amörtisörünü değiştirttim ancak bundan sonra yol üzerindeki ufacık kasislere 50 Km üzeri hızla...

13. E

Volan dişlisinden gelen ses / Arka tekerlekten dönüşlerde gelen ses

Ynt: Volan dişlisinden gelen ses / Arka tekerlekten dönüşlerde gelen ses Merhaba, sorunum şu an için çözüldüğü için tavsiyelerinizi sorun tekrar edersen , deneyeceğim. Yardımlarınız için teşekkür ederim.
  14. E

Merhabalar, Yaşadığım değişik bir durum var bunun gerçekte ne olduğunu anlamaya çalışıyorum. Düz yolda yavaş veya hızlı giderken herhangi bir sorun yaşamıyorum, direksiyonda bir boşluk v.s. de yok ancak özellikle sokaklarda çok yavaş seyir halindeyken şimdilik tespit edebildiğim kadarıyla yolun...
  15. E

Ynt: Volan dişlisinden gelen ses / Arka tekerlekten dönüşlerde gelen ses İlgili arkadaşlara son durum ; Aşağıda yazdığım temizlikler sonrası , yağının değişmesi v.s. ile birlikte bu sorun tamamen kalktı. Sonuç olarak yanlış yağ / yağ katkısı, uzun süre kullanılmama etkisi sebebiyle olduğu...

16. E

Ynt: Volan dişlisinden gelen ses / Arka tekerlekten dönüşlerde gelen ses Bu konudaki son gelişmeleri yazmak istedim. Öncelikle aracı satın aldım artık bol bol orası burasıyla uğraşıyorum :) başka konu başlıklarıyla onlar hakkında da sorularım olacak Volan dişlisinin bir bölümünde dişlerin...
  17. E

Uludağ'da Ramazan Gezintisi

Ynt: Uludağ'da Ramazan Gezintisi Merhabalar. Etrafin ne hale gelebilecegini hepimiz bir cok yerde gorebiliyoruz ama ben bizzat koylulerin Uludag goller bolgesinde neleri cop olarak attiklarina sahit oldum. Diger bir konu milli park sinirlarina giris yerini demir kapiyla kapatma haklarina...
  18. E

Ynt: Volan dişlisinden gelen ses / Arka tekerlekten dönüşlerde gelen ses Detaylı cevabınız için teşekkür ederim, aracı görmeye tekrar gittiğimde kulağımı açıp dinleyeceğim o sesi, acaba kasnak / kayış v.s. den de kaynaklı olamaz mı? (Ustayı görürsem hemen üstüne atlar elleme derim) :) Belki de...

19. E

cherokee wj repair manual.. wj cilere :))

Ynt: cherokee wj repair manual.. wj cilere :)) Merhaba Acaba 1999-2004 wj repair manual (tamir klavuzu)'nu daha evvel indiren arkadaşlar varsa ellerinde yeni linkini yollayabilirler mi, zira şu an link içerisinde WJ yer almıyor. Teşekkürler
  20. E

Bursa'da ikinci el araç ekspertizi

Merhabalar Bursa'da özellikle ikinci el oto alımı amaçlı 4 X 4 araçlar için dürüst ve kaliteli ekspertiz hizmeti veren bir firma bilen var mı? yaptığım araştırmalarda ya ünlü firmalardan olup rapor vermeyip sözle inceleme sonucunu veririz diyorlar, ya 400 - 500 lira isteyip 4x4 Motor...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,747
Kayıtlı Üye Sayımız
166,563
Kaydolan Son Üyemiz
Efe Kurt

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri