Arama sonuçlarınız

1. tr100a

Çekme Karavancı Arkadaşlara Sorular

Crawler para kazanmak için üretilmiş karavan ben off road olarak görmüyorum bazı modeller 2 ton üzeri bunlar zaten facia bu alet kumda çamurda batarsa benim diyen zor çıkarır yada %40 meyilli rampada yukarı hangi araç çıkarabilir Off road karavan deyince 500kg geçmemesi lazım ki engebeli...

2. tr100a

100 Bine Kadar 4x4 Araç ( Duster , Rav 4 , Forester , Terios , Vitara ... ?)

Bende kia sorento 2005 mod var konforunda kalitesinden özelliklerinden görünüşünden memnunum yakıt biraz fazla ama sıkıntı yok
  3. tr100a

100 Bine Kadar 4x4 Araç ( Duster , Rav 4 , Forester , Terios , Vitara ... ?)

4x4 araçlar Binek araçlara göre yakıt fazla harcar 100km yola 6lt harcayan Binek 4x4 suv 10lt üzeri yakar yani aynı yolu 2 araç ile gidiyormuş gibi düşünün. Az yakıyor diyene inanma

4. tr100a

Tip Onay Belgesi Yeni Yönetmeliği

Doğru olduğunu sanmıyorum tip onay belgesi kalkmaz değişikliğe uğramıştır
  5. tr100a

Satilik Hollanda Mali Çadir Karavan

Çok iyiymiş

6. tr100a

Karavanda Dinlemek Için Yabancı Hafif Müzikler

Marie laforet, ivan boris et moi Zas, padam padam

7. tr100a

Çadır Seçimi -- Decathlon Arpenaz Vs Husky

Husky bigless 5 te 4mevsim deniyordu alakası yok kışlık çadır ayrı alıcan yüksek irtifa çadırı olucak biz ilkbaharda bile geceleri önlem almazsak üşüyoruz çadırımız soğuğa karşı muhafaza etmiyor
  8. tr100a

Bu iyiymiş gündüz güneş varken çadır çok sıcak oluyor içinde oturma şansı pek olmuyor faydası olur
  9. tr100a

Bende husky bigless 5 var ayakta durabiliyorsun yağmur almıyor kötü değil ama üstün bir özelliği yok

10. tr100a

Denizatikamp

2 senedir denizaltı kamping yanında denize giriyorum saroz un nadir denizkestanesi olmayan kumluk yerlerindendir

11. tr100a

Vitara Vs Blazer

Bende size 2008, 2009 sorento tavsiye ederim 200 bini geçmemiş motoru sökülüp oynanmamış bakımları zamanında yapılmış birşey alırsan seni fazlasıyla memnun eder 170hp dir yazılımla 200hp oluyor birçok araçtan hızlı olucağına emin ol
  12. tr100a

Vitara Vs Blazer

Çevrenizde blazer in bakımını yapacak anlayan ustanız varmı parçaları nereden tedarik ediceksiniz bütçeniz elveriyormu bunları araştırıp makul buluyorsanız sorun yok Benim bulunduğum ilçede grand cheroke parçası ve Servisi yok dolayısıyla çok istesemde almadım kia sorento cazip geldi aldım

13. tr100a

Kampinglerde Duş Ve Tuvaletlerde Temizlik Sorunu

Geçen yazdım sildim düşündüm hangi birini yazayım kendimize çok Çeki düzen vermeliyiz diyeyim Ah ah
  14. tr100a

Satılık Folding Caravan Full Restorasyon Görmüş Kusursuz

Ülkemizde teşvik ve destek olmayınca el mahkum bu hiç olmazsa orjinal ama arkadaşımın iç mobilyalar perdeler süngerler ve döşemeler komple yeni cam açma mekanizması hidrafor dış duş havalandırma ızgaraları yeni ve kasa tavan elden geçti boyandı baya düzgün birçok uerliyi bozar
  15. tr100a

Folding Caravan-katlanır Karavan

Video: https://youtu.be/y-H96ptJJ2E

16. tr100a

Hafif Arazi/i̇lk/yetkili Servisi+model Tavsiye Ve Yönlendirme

Eml motor bölümü mezunuyum dar gelirliyim almadan önce çok fazla araştırdım gelirim düşük kenarda param olmadığından ikinci el parçası ve illerde ilçelerde parçası servisi olucak ayrılabilir 4x4 olucak tek seçenek sorento oluyor hi-low seçeneği var (sürekli 4x4 olanlar şanzıman diferansiyel...
  17. tr100a

Hafif Arazi/i̇lk/yetkili Servisi+model Tavsiye Ve Yönlendirme

Eski olmasın, kötü olmasın, az yaksın, pahalı olmasın böyle bir araç yok. Var diyene inanma bende kia sorento 2.5 lt otomatik 4x4 var ses izolasyonlu iyi her özellik var dacia dusterden çok çok iyi ama yakıt var Binek araca göre, Dusterde yakıt az ama konfor yok pahalı Yani nekadar para o...
  18. tr100a

Karavanda Şehir Suyu Bağlantısı...

Su deposu çıkışına 12v hidrafor hirafordan sonra çekfalf sonra T hortum bağlantı elemanı bir ucu çeşmeye bir ucu şehir şebeke girişine konabilir hortumu taktığınız aparatta çekvalf varsa sıkıntı yoksa orayı da Birtane koymalı 12v hidraforun bastığı su dışarı akmasın hidrafora zarar vermez...

19. tr100a

Satılık Folding Caravan Full Restorasyon Görmüş Kusursuz

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-karavan-cekme-karavan-katlanabilen-karavan-831372572/detay
  20. tr100a

Bu arkadaşıma ait çok düzgün ve restorasyon görmüş bir folding caravan tavsiye ederim...

Bu arkadaşıma ait çok düzgün ve restorasyon görmüş bir folding caravan tavsiye ederim https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-karavan-cekme-karavan-katlanabilen-karavan-831372572/detay

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,746
Kayıtlı Üye Sayımız
166,563
Kaydolan Son Üyemiz
Efe Kurt

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri