Arama sonuçlarınız

1. PASIFFLORA

Denizli Gezilecek Yerler

Ynt: Denizli Gezilecek Yerler KAKLIK MAĞARASI Mağara, Denizli-Afyon-Ankara ve Denizli Çivril Karayolu üzerinde, Denizli İl Merkezi’ne 30 km. mesafede, UNESCO Miras Listesi’nde bulunan Pamukkale’ye 45 km.de, uluslararası Çardak Havaalanı yol güzergahında bulunan ana tur güzergahına 2 km...

2. PASIFFLORA

Denizli Gezilecek Yerler

Ynt: Denizli Gezilecek Yerler HONAZ SAKLI GÖL Saklıgöl`e Denizli-Ankara karayolunun 32. km`sinden sonra Kaklık`a varmadan, sağda 10 kilometre dağ yolunda araba ile orman içinde gidilerek ulaşılabiliyor. Denizli`nin Honaz ilçesine bağlı Yukarı Dağdere köyünün sınırları içinde yer alan...
  3. PASIFFLORA

Denizli Gezilecek Yerler

Ynt: Denizli Gezilecek Yerler GÜNEY ŞELALESİ Daha önce Yurt İçi Gezi Notları Ege Bölgesi'nde de yazmıştım bu şelaleyi. Çok az kimsenin bildiği bu şelale, orda olmaktan keyif aldığım yerlerden biridir aslında http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=22406.0 Denizli’nin 76 km kuzeyindeki...

4. PASIFFLORA

Denizli Gezilecek Yerler

Ynt: Denizli Gezilecek Yerler BEYAĞAÇ KARTAL GÖLÜ Ege Bölgesinde, Denizli ili, Beyağaç ilçesi sınırları içerisinde yer almaktadır. Beyağaç (Eskere) ilçesinden 40 km.lik orman yolu ile ulaşılmaktadır. Sandıras Dağı zirvelerinden biri olan Ulugöl Tepe (2261 m.) mevkiinden itibaren kuzey...
  5. PASIFFLORA

Denizli Gezilecek Yerler

Ynt: Denizli Gezilecek Yerler BEYAĞAÇ TOPUKLU YAYLASI Topuklu Yaylası, Beyağaç ilçesine 30 kilometre uzaklıkta yer alıyor. Şehrin stresinden, sıcağından uzaklaşmak için bulunmaz bir piknik alanı olan Topuklu Yaylasında özellikle beş yüz yıllık çam ağacı ilgi görüyor. Yerli halkın ilgisi...

6. PASIFFLORA

Denizli Gezilecek Yerler

Ynt: Denizli Gezilecek Yerler KELOĞLAN MAĞARASI Denizli'nin Acıpayam İlçesi'ne bağlı Dodurgalar Beldesi yakınlarında bulunan 'Keloğlan Mağarası, il turizmine çeşitlilik kazandıracak mekanlardan biri olarak dikkat çekiyor. Mallı Dağı'nın eteğinde bulunan mağaranın içi, su damlacıklarının bir...

7. PASIFFLORA

Denizli Gezilecek Yerler

Ynt: Denizli Gezilecek Yerler ÇİVRİL GÜMÜŞSU ŞELALESİ Çivril'in Doğu kesiminde, Çivril-Dinar yolu üzerinde ilçeye 30 Km. mesafedeki kasabaya buradaki suyun iyi niteliği nedeni ile Gümüşsu adı verilmiştir. Gümüşsu Kasabasına 10 Km. uzağında bulunan Düzbel Köyünde II. Haçlı seferinin savaş...
  8. PASIFFLORA

Denizli Gezilecek Yerler

Ynt: Denizli Gezilecek Yerler ÇAL SAKIZCILAR AĞLAYAN KAYA ŞELALESİ Çal ilçesine bağlı Sakızcılar Köyü'nde yer alan şelale Denizli'ye 40 km uzaklıkta olup eşsiz bir tabii güzellik sergilemektedir. Ağlayan Kaya olarak bilinen şelale, 30 metre yükseklikten dökülmektedir. Yeşille suyun...
  9. PASIFFLORA

Denizli Gezilecek Yerler

Ynt: Denizli Gezilecek Yerler Bir Denizlili olunca bu bölüme kayıtsız kalamadım doğrusu ;) Bir çoğumuzun sadece Pamukkale ve Karahayıt'ı bilmesine rağmen aslında o kadar çok yer var ki Denizli'de görülmesi gereken; bir hafta yetmez gezip görmeye. Herşeyden önce birçok antik kent kalıntıları...

10. PASIFFLORA

Gezenbilir 1* Balıkadam Kursu

Ynt: Gezenbilir 1* Balıkadam Kursu Seval, Mert merhaba Ne kadar güzel bir organizasyon düzenlemişssiniz. Geçen yılki birkaç denemeden sonra tadı damağımda kalmış ve bu yıl için ders almayı planlamıştım. Üstelik bu organizasyonun Gezenbilir tarafından yapılması çok daha anlamlı olmuş...

11. PASIFFLORA

5000 km' de Karadeniz Gezisi

Ynt: 5000 km' de Karadeniz Gezisi Teşekkür ederim, yazarken de en az gezdiğim vakitlerde olduğu kadar keyif alıyorum. Annemle babamdan kalma alışkanlık gezme aslında bana, babam çok gezdiriridi bizi çocukken. Bir kez de ben onlar için bir şey yapmak istedim, başta yük olmamak adına gelmek...
  12. PASIFFLORA

5000 km' de Karadeniz Gezisi

Ynt: 5000 km' de Karadeniz Gezisi Merhaba Bilgisayarımda sorun olduğundan siteye giremiyordum bir süredir, cevap yazmak için umarım geç kalmamışımdır Ben kaplıcaların bulunduğu kısımda kalmıştım, aslında daha yukarılarda dağ gölleri falan var ancak o dönemde vectra kullandığımdan çıkmaya...

13. PASIFFLORA

Google Haritası Üstünde Üye Konumları

Ynt: Google Haritası Üstünde Üye Konumları Kambersiz düğün olur mu? Bende işaretledim az önce :D Eline sağlık Sedat
  14. PASIFFLORA

Gezenbilir'de Tanışıp Hayatlarını Birleştiren Mutlu Çiftler....

Ynt: Gezenbilir'de Tanışıp Hayatlarını Birleştiren Mutlu Çiftler.... Tebrik ederiz. Mutluluğunuzun daim olmasını dileriz.
  15. PASIFFLORA

Ynt: Gezenbilir'de Tanışıp Hayatlarını Birleştiren Mutlu Çiftler.... Ama o zaman kocaman olacağım, gelinliğe sığamam artık :)

16. PASIFFLORA

Ynt: Gezenbilir'de Tanışıp Hayatlarını Birleştiren Mutlu Çiftler.... Biz çok mutluyuz ve birbirimizi tamamladığımızı düşünüyoruz. Hep beraber nice yıllar geçirelim inşallah tüm gezenbilir ailesi olarak. Darısı evli olmayanların başına, evli olanlara ise bizim beraberliğimiz tadında bir...
  17. PASIFFLORA

Ynt: Gezenbilir'de Tanışıp Hayatlarını Birleştiren Mutlu Çiftler.... Şimdi ise evliliğimizin 5.5 ayını geride bırakmışken, Şubat ayında aramıza katılacak olan en minik gezenbilir üyesiyle Gezenbilir ailesi bir kişi daha büyüyor olacak. Sedaaaaat, tekrar söylüyorum; gezenbilirde...
  18. PASIFFLORA

Ynt: Gezenbilir'de Tanışıp Hayatlarını Birleştiren Mutlu Çiftler.... Gezi sona erince, tekrar yola çıktık ve gelin yine direksiyon başında;

19. PASIFFLORA

Ynt: Gezenbilir'de Tanışıp Hayatlarını Birleştiren Mutlu Çiftler.... Gemideki fotoğrafcılarımız; Nilsun ve Hakan süperdiniz, elinize sağlık
  20. PASIFFLORA

Ynt: Gezenbilir'de Tanışıp Hayatlarını Birleştiren Mutlu Çiftler....

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,745
Kayıtlı Üye Sayımız
166,560
Kaydolan Son Üyemiz
yalnisdost

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri