Arama sonuçlarınız

1. mseref

'egeli' 2013

Ynt: 'egeli' 2013 Uzun merdivenler Yavuz abimi yormazzzz... ;) Besbelliki poz vermek için durmuş. :D Huzurlu geziler dileriz.

2. mseref

İlk Karavanımız İle İlk Gezimiz (mehmet_mtrs)

Ynt: İlk Karavanımız İle İlk Gezimiz (mehmet_mtrs) Mehmet bey, kaza için geçmiş olsun. Gezi anılarınız bitmemiştir umarım. Devamını merakla beklemekteyiz. Saygılarımızla.
  3. mseref

Egeli Karavancılar Buluşması - İzmir Urla - Çeşmealtı (11 - 12 Aralık 2010)

Ynt: Egeli Karavancılar Buluşması - İzmir Urla - Çeşmealtı (11 - 12 Aralık 2010) Sayın gez-bil, Gerçekten zor hava şartlarında gerçekleştirdiğimiz bir etkinlik oldu. Yeni bir etkinliğimizde sizleride aramızda görmek bizleri sevindirir. Görüşebilmek dileğiyle..

4. mseref

Ynt: İlk Karavanımız İle İlk Gezimiz (mehmet_mtrs) Labranda hakkındaki bilgiler için teşekkür ederiz.
  5. mseref

Ynt: İlk Karavanımız İle İlk Gezimiz (mehmet_mtrs) Gezdiğiniz yerleri sürükleyici bir anlatım ile bizlere ilettiğiniz için teşekkürler. Gezi anılarınızı merakla takip ediyoruz. Aman yavaş yavaş anlatında, bu kış aylarının nasıl geçtiğini anlamayalım.

6. mseref

Yeni Yılda Rüzgar'dan Esintiler

Ynt: Yeni Yılda Rüzgar'dan Esintiler 2013 Yılında, Küçük çocuğun bizlere sağlıklar, dostluklar ve bol geziler getireceğine inanarak; Kamburu çıkmış 2012 yi bir an önce uğurlamak istiyoruz. Tüm insanlığa Mutluluk, şans ve barış içinde bir yıl diliyoruz.

7. mseref

Mehmet bey, sizleri hergün merakla izleyeceğiz. Anlatım tarzınız sürükleyici ve bir o kadar da hoş. İyi yıllar diler, saygılarımızı sunarız.
  8. mseref

'egeli' 2012

Ynt: 'egeli' 2012 Ülker-Yavuz çifti; Çok güzel bir fotograf hazırlamışsınız. Fotograflar insanlara yaşadıkları anları hatırlatan ve anlatan en değerli eserlerdir. 2013 te yine birlikte olabilmek umut ve dileğiyle, 2013 'ün hepimize bol şans ve sağlık getirmesini dileriz. Birgül-Şeref Güçlü
  9. mseref

Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası)

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası) Salih bey, başınız sağolsun. merhuma rahmet, sizlere sabırlar dilerim.

10. mseref

4. Geleneksel Maltepe Buluşmamız ( 8-9 Aralık 2012 )

Ynt: 4. Geleneksel Maltepe Buluşmamız ( 8-9 Aralık 2012 ) Çok güzel bir birliktelik olmuş. Sizleri kutluyoruz.

11. mseref

2012 Çöl Kartalı'nın Uzun Soluklu Gezisi

Dede oluşunuzu kutluyor, Aren e mutlu ve saglıklı bir yaşam diliyorum.
  12. mseref

Anadolu Gezimiz 2011//2012 ( gez-bil )

Gezi yazınızı büyük bir zevkle okudum. Anlatımınız ve fotograflar harika. Teşekkürler.

13. mseref

Su'daki Yansımalar

Ynt: Su'daki Yansımalar Atatürk yansımaları harika. Teşekkürler.
  14. mseref

'egeli' 2012

Ynt: 'egeli' 2012 Bu güzelim Sonbahar'ın keyfini Ören'de birlikte çıkartmak vardı. Fakat olumlu aksilikler peşpeşe gelince; Siz keyfini bizde hüznünü yaşıyoruz. Huzurlu tatiller dileriz.
  15. mseref

Cumhuriyet Bayramı Kutlu Olsun!..

Ynt: Cumhuriyet Bayramı Kutlu Olsun!.. Cumhuriyet Bayramımız Kutlu olsun.

16. mseref

Kurban Bayramı Kutlaması

Ynt: Kurban Bayramı Kutlaması Bayramınız kutlu olsun.
  17. mseref

ÇEKME KARAVANIM İLE YAŞADIĞIM KAZA ; TEKER BİLYALARI ÇİN MALI .

Ynt: ÇEKME KARAVANIM İLE YAŞADIĞIM KAZA ; TEKER BİLYALARI ÇİN MALI . Metin bey geçmiş olsun. Tatilde olduğum için, geçirmiş olduğunuz kazayı yeni öğrendim. Ben ustalarında çok önemli olduğunu düşünüyorum. Bazıları çin mallarını sanki kendileri üretmiş gibi garanti vererek takıyorlar...
  18. mseref

Tralleis Kamper ile Akyaka-Hisarönü-Datça

Ynt: Tralleis Kamper ile Akyaka-Hisarönü-Datça Tatilden yeni döndüğümüz için, gezinizin son bölümlerini yeni okuyabildik. Güzel ve keyifli bir tatil geçirdiğiniz fotograf'larınızdan belli oluyor. Biz de bu yıl'ki tatilimizi Marmaris Datça ve Palamutbükü olarak yaptık. Tabii farklı aylarda...

19. mseref

58ayhan rumuzlu Ayhan bey'in geçirdiği kaza

Ynt: 58ayhan rumuzlu Ayhan bey'in geçirdiği kaza Ayhan bey geçmiş olsun. Çok üzüldük. Acil şifalar dileriz.
  20. mseref

Bayramımız Kutlu Olsun

Ynt: Bayramımız Kutlu Olsun İyi Bayramlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,744
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri