Arama sonuçlarınız

1. A

Yerli Dizel Motor Süper Starlar, Arazi Araçları İçin Kullanılabilir mi?

Ynt: Yerli Dizel Motor Süper Starlar, Arazi Araçları İçin Kullanılabilir mi? İlginize teşekkürler, Uzun zamandır giremiyordum. Ancak cevaplıyabildim.

2. A

Fiorino Tasarım Yarışmasında ki Araçlarıma Oy.

Ynt: Fiorino Tasarım Yarışmasında ki Araçlarıma Oy. Sizinkini oyladım. İçi ile arkasını süslememişsiniz. Arazi fioriomda bende süssüz bırtakmıştım, sahil sürümünde içinide ,arkasınıda süsledim, daha güzel oldu bana göre. İyi günler.
  3. A

Ynt: Fiorino Tasarım Yarışmasında ki Araçlarıma Oy. Daha önce oy verdiyseniz yada kayıt ettiyseniz ordaki şifreyi soruyor olabilir. Ben daha önce bu hata ile karşılaşmadım. oy verirken de , kayıt ederkende hep aynı şifreyi kullandım. Sanırım buyüzden bu hata bana çıkmadı. İyi günler.

4. A

Ynt: Fiorino Tasarım Yarışmasında ki Araçlarıma Oy. İlgilendiğiniz için teşekkürlere.
  5. A

Fiorino tasarım yarışmasında ki 2 aracım için sizden oy istiyorum. Herhangi bir vaadim olamıyacak oy verenler için , ama şimdiden teşekkür edebilirim ilgilenen herkese. Sağlıcakla kalın. Oy vermek için lütfen aşağıdaki link'e tıklayınız. Arazi Fiorino...

6. A

Ford Transit All Wheel Drive Revealed(AWD)(140Psi)

Ynt: Ford Transit All Wheel Drive Revealed(AWD)(140Psi) http://www.tuning53.com/off-road-videolari/ford-transit-4x4-istanbul.html Sonradan 4çeker olan , farklı bir uygulama geçiren Ford Transit :)

7. A

Ynt: Ford Transit All Wheel Drive Revealed(AWD)(140Psi) Ben jeep'in sözü üzerine sormuştum aslında. Bende bir anlam veremedim çünkü.
  8. A

Ynt: Ford Transit All Wheel Drive Revealed(AWD)(140Psi) Bildiğim kadarıyla Doğu avrupa için üretiliyor bu araçlar. İlk duyduğumda rusya 'mı istedi demiştim ama Almanya'ya daha çok gidiyormuş. LRcılar niye bu kadar sevindi tam anlamadım.!!? ??? Üzerinde normal 140 psi turbo motor var. 200...
  9. A

http://www.worldcarfans.com/10609206156/ford-transit-all-wheel-drive-revealed

10. A

2001 model 5 kapı Vitara için bagaj kapı kolu lazım.

Ynt: 2001 model 5 kapı Vitara için bagaj kapı kolu lazım. Sağolun. Serkan bey'le konuştum, aryana kişyede bilgisini verdim. İstanbul'a geçtiğinde uğrayacak. İlginiz için teşekkürler.

11. A

2001 model 5 kapı Vitara için bagaj kapı kolu lazım.

Bir tanıdığımın 2001 model 5 kapı Vitara için bagaj kapı kolu lazım. Sıfır yada çıkma olabilir. Çıkma tercihimizdir, Kocaeli yada Trabzon olabilir. Son ihtimal İstanbul'dan alabiliriz. Yardımlarınız için teşekkürler.
  12. A

Artikülasyon Fotoğrafları

Ynt: Artikülasyon Fotoğrafları

13. A

Bmw R60/7 1976 Model Aranıyor

Bir akrabam aşağıdaki motorsikletten arıyor. http://www.bmbikes.co.uk/specpages/R60-7.htm
  14. A

Bentley'e Dönüştürülen Hummer

Ynt: Bentley'e Dönüştürülen Hummer Daha Kötüleride var. 3.cü dingil ne işe yarıyor çok merak ediyorum.
  15. A

Yürüyen Kaleler

Ynt: Yürüyen Kaleler Dolma lastik olmaz, sertliğini yumuşaklığı nasıl ayarlanacak zemine göre sonra. Önde vinç benzeri birşey var, değişimlerde kolaylık sağlar sanırım. :D

16. A

Yürüyen Kaleler

Ynt: Yürüyen Kaleler MRAP testi
  17. A

Yürüyen Kaleler

Ynt: Yürüyen Kaleler Buffalo (mine protected vehicle) En üst koruma sınıfı MRAP http://en.wikipedia.org/wiki/Buffalo_(mine_protected_vehicle)
  18. A

Para Sorun Olmasa Alacağın Off-Road Aracı Hangisi

Ynt: Para Sorun Olmasa Alacağın Off-Road Aracı Hangisi Havadan gelen parayı harcamda sorun olmaz. Ben şahsen Oshkosh alırdım, hiçbir derdim olmazdı, yakıtdan gayri.

19. A

Otomobil Farelerine SMS'li Tuzak!

Ynt: Otomobil Farelerine SMS'li Tuzak! Eğer kesin hırsızlık önleme şekli olsaydı bunu illa bir firma yapardı. Sonuç olarak mal satmak için fark yaratmka zorundalar, satılabilir bir fark bulduklarında bunu fiyatlandırıp satarlardı. Sanayii daha çok satabilmek için hırsızlara bel bağlamıyor, 3...
  20. A

Otomobil Farelerine SMS'li Tuzak!

Ynt: Otomobil Farelerine SMS'li Tuzak! Sorun şu ki, bu kesin bir yöntem değildir, sistemi bulmasa da, kaptamasada , açıklamıyacağım sistemler ile o araçatan baz istasyonuna giden sinyal bulunup yok edilebilir, böylece sisteme sinyal yollar ama kimse onu alamaz. Immobilizer da güvenlik...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,744
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri