Bentley'e Dönüştürülen Hummer

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan nkurtkaya Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,780

nkurtkaya

One life, live it!
Bentley SUV araç üretmiyor. Bazıları bunun tersini düşünmüşler ve olması gerektiğine karar vermişler. Bentley'in sedan araçları neredeyse ufak bir kamyon boyunda ve motor güçleri, torku da yüksek ama sportif amaçlı kullanım sunmuyorlar. Bu durumda ne yapılabilir? Birçok kişi bir Range Rover veya Q7 alarak bu amaca ulaşabilir. Ama birisi bu fikiri beğenmemiş ve kendi Bentley SUV aracını yapmış. Evet bunu da bir Hummer ile gerçekleştirmiş. Gerçekten korkunç bir fikir. Peki bunu nerede yapmış olabilirler? Tuareg'i Cayenn'e dönüştüren Ruslar mı? Hayır. Çok paranın ama az zevkin harcandığı bu yapım Dubai'den geliyor. Tavsiye etmem ama merak ediyorsanız aşağıdaki resimlere bakabilirsiniz.

hummer_dubai_01.jpg

hummer_dubai_02.jpg

hummer_dubai_03.jpg

hummer_dubai_04.jpg

hummer_dubai_05.jpg

Etiketler

Ynt: Bentley'e Dönüştürülen Hummer

Adam parayı harcayacak yer bulamayınca bole gorgusuzlukler cıkıyor ortaya bakalım petrol bitince ne olack bunların halin yazık..
suna harcıyacagı parayı unicefe verse kac yetım doyar....

delıkanlı hummer ın dustugu durum vahım vallacok kotu sahıbı dısarı nasıl cıkıyor onla hıc utanmıyormu?? ;D

Arap yoğurdu bol bulunca bilmemneresine sürermiş, bu da o hesap.
Görgüsüzlüğün ulaşabileceği son nokta herhalde.. Gerçi büyük konuşmamak lazım, bunlar daha da ileri gidebilirler, o potansiyel fazlasıyla var.

Saygılar,

Daha Kötüleride var.
3.cü dingil ne işe yarıyor çok merak ediyorum.
[attachment=1]

rolls-royce-suv-12-5-08.jpg

Henry Ford seri üretime geçmeseydi ve Sten Meyer gibi hidrojenle çalışan otomobil geliştirenler Amerikan petrol şirketleri tarafından öldürülmeseydi ben bunların halini görüyordum. Düldüle binip geziyorlardı. :D

Eksozlarına da yağ sürseymiş, ne zevksiz insanlar bunlar ya....

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,766
Kayıtlı Üye Sayımız
166,580
Kaydolan Son Üyemiz
mmehmet

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR