Arama sonuçlarınız

1. yorgunhunter

Bununla Başa Çikabilir Miyim Sizce?

Zaman biz öğretmenlerde var. Haftasonu, sömestr, yaz tatili.... bayram vs. saymıyorum bile. Beni çeken de benimle özdeşleneşebilecek oluşu zaten. Plakayı ezberlemezseniz 3 20 BMW deki arkadaşınızı tanıyamazsınız. Ama Defender ı gördüğünüz de bu bizim lyna (af) dersiniz.:tonguewink:

2. yorgunhunter

O halde önereceğiniz motor benim motorum olacak.

3. yorgunhunter

Tabii ki. Ancak defender cıların yaptığı gezilere katılmak ta güzel olabilir. Bir diğer konuda ki beni defendere çeken etkenlerin başında geliyor. Cherokee düşünmüştüm bir süre. Bazı yorumlarda otomatik araçların romörk takıldığında sorun çıkardıkları söyleniyor. Malum gezi amaçlı veya av amaçlı...
  4. yorgunhunter

Gezi için 110 uygun diye düşünüyorum. Dizel tercihen. Benim merak ettiğim gerçekten her bindiğinde yani gezide mutlaka bi arıza yapar diyen bazı arkadaşların haklı olup olmadığı. Mesela diyelim ki gerçekten sağlam bi motor olsa başka da arızaları olur mu?

5. yorgunhunter

Arkadaşlar..... Defender tutkusu beni buralara sürükledi. Bazı dezavantaşlarıma rağmen almalı mıyım acaba diye düşünmeden edemiyorum. Manisa-Salihli de oturmam, öğretmenlik gibi bir meslekte olmam, 45 yaşını aşmış olmam, (bu arada 45 yaşından sonra Def çi olanları teneşir paklamıyordur...

6. yorgunhunter

Bunu Almak Istiyorum Siz Ustalarıma Sorayım Istedim.

Affınıza sığınarak konuya girmek istiyorum. Ben de araştırma içindeyim ilk Defenderim için. Bir de şu konu var benim merak ettiğim. 110 ların içi çok geniş olduğu için ısınma problem midir acaba?
  7. yorgunhunter

Bende Defender 110 Ile Bu Hastaliga Giris Yaptim

güzel günlerde kullanın. darısı başımıza artık.

8. yorgunhunter

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

ben irfan. manisa salihliden. yıllardır doğayla iç içe olduktan sonra (av ve balıkçılık) kendimi bir anda Defender aşığı olarak bulunca bu işin pirlerinin platformu olan gezenbilr e geldim. henüz bi Defenderim yok. inşallah olucak. 25 yıllık öğretmenlikten sonra bazı şeyler kolay olmuyor. 40...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,744
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri