Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Frontera
merhaba bendede aynı sorun vardı internetten araştırdığım kadarıyla sürekli gazda gidince benzin enjektörleri tıkanma tarzında bir olaya maruz kalıyormuş 200 km kadar benzinde kullanınca düzeliyor bende baya faydası oldu.
Ynt: Frontera Motor Blogu Arıyorum
Torsiyon ayarı ile yapabilirsiniz. Sitede anlatımı mevcut 4x4 e tak çamura gir bişeyler yap zaten anlarsın ses gelmiyor 4 teker çalışıyor ve tekrar 2 çekere geçerse sorun yoktur.
Arkadaşlar selam rod balans servisi iç dış sağ sol rod başları değişecek diye yazmış. ben ucuz bir yerden tedarik ettim 2 adet geldi. rod balançıya göre 4 tane olması gerekiyor herhaldi şimdi ben toplamda 4 adet rod başımı alıcam bu 4'üde aynımı olucak yoksa iç dış sağ sol diye değişiyormu.
2.2...
Ynt: Frontera A port bagaj yapımı (kendi aracıma yaptım)
Elinize sağlık yerinizde olmak isterdim. Çok istesemde masa başında çalıştığım için aracımla ilgilenemiyorum yani ancak parça satın alıp taktırıyorum . bir ara sadece kendi aracımla uğraşmak için garaj veya sanayide dükkan bile...
Merhaba santana otomotivden frontera ön takım malzemelerinden bazılarını aldım. fiyatları şu şekilde;
frontera a
rod başı sağ veya sol: 9,26TL
üst rotil sağ sol : 13,53 TL
+kdv
02123460313 Fatih Bey
Ynt: 1997 Model Frontera 2.2 Satın Alma Hakkında Yardım
Merhaba frontera piyasası düşük olabilir ama iyi araba ben arabaya hayatta bakım yapan biri değilim. Benim fronteram 2.2 98 model yağ değişim süresi 20000 km geçtiği halde banamısın demedi ::) ve geçen kış araca antifiriz koymayı unuttum...
Ynt: Opel Frontera 3.2 Limited ile İlgili ?..
Korkmuyorumda az daha çok ucuza satıyordum. Son anda vazgeçtim yavaş yavaş komple yaptırıcam Allah ömür verdiği kadarda binicem.
Ynt: Opel Frontera 3.2 Limited ile İlgili ?..
merhaba ön takıma sokucam arabayıda 2.2 frontera için verdiğiniz fiyatlar la ilgili (tahminen sizde yaptırdınız) parça parça fiyatlarını kabataslak yazarmısınız birde nerden aldığınızı yada uygun fiyata nerden bulabileceğimi. şimdiden teşekkürler
Ynt: Opel Frontera; Sabah Çalışmama problemi ?..
arkadaşlar sorun çözüldü. motorun arkasındaki sıcaklık müşürünün kablosu kopmuş. Yardımlarınız için tekrar teşekkürler
Ynt: Opel Frontera; Sabah Çalışmama problemi ?..
uzun süredir girmedim cevaplardan elektrik arızası olduğunu anlıyorum yani herkezin ortak fikri bi baktırıcam komple sorunu ve çözümü yazıcam ilgilendiğiniz için teşekkürler.
Arkadaşlar merhaba opel frontera 1998 2.2 lpgli aracım bu seferde sabahları çalışmamaya başladı. biraz anlatayım sabahları aracı çalıştırırken gaza basınca motor çalışmıyor fakat gaz pedalına ellemeden 5- 10 defa kontağı çevirince çalışmaya başlıyor çalıştıktan sonra bir süre rolantide beklemem...