Arama sonuçlarınız

1. Playmoon

Esrot Burcu

frontera sağ esrot bucu nerden bulurum uyumlu olduğu araçlar nelerdir. Bilen varsa yardımlarını bekliyorum. 1998 2.2 5 kapı

2. Playmoon

Ön takım rod başı yardım

Ynt: Ön takım rod başı yardım Tşekkürler. markasını hatırlamıyorum ama fiyatına göre pek iyi birşey olmadığı kesin
  3. Playmoon

Ön takım rod başı yardım

Ynt: Ön takım rod başı yardım bu arada ben tanesini 9,26 tl +kdv ye aldım

4. Playmoon

Ön takım rod başı yardım

Ynt: Ön takım rod başı yardım ben 2 tane aldım birinin dişleri saat yönünde diğerinin saatin tersi yönünde 2 tane dahamı almam lazım aynılarından
  5. Playmoon

XJ Cherokee'ler İçin Tavan Siperliği

Ynt: XJ Cherokee'ler İçin Tavan Siperliği opel frontera için nerden bulabilirim.

6. Playmoon

Frontera

Ynt: Frontera merhaba bendede aynı sorun vardı internetten araştırdığım kadarıyla sürekli gazda gidince benzin enjektörleri tıkanma tarzında bir olaya maruz kalıyormuş 200 km kadar benzinde kullanınca düzeliyor bende baya faydası oldu.

7. Playmoon

Frontera Motor Blogu Arıyorum

Ynt: Frontera Motor Blogu Arıyorum Torsiyon ayarı ile yapabilirsiniz. Sitede anlatımı mevcut 4x4 e tak çamura gir bişeyler yap zaten anlarsın ses gelmiyor 4 teker çalışıyor ve tekrar 2 çekere geçerse sorun yoktur.
  8. Playmoon

Ön takım rod başı yardım

Arkadaşlar selam rod balans servisi iç dış sağ sol rod başları değişecek diye yazmış. ben ucuz bir yerden tedarik ettim 2 adet geldi. rod balançıya göre 4 tane olması gerekiyor herhaldi şimdi ben toplamda 4 adet rod başımı alıcam bu 4'üde aynımı olucak yoksa iç dış sağ sol diye değişiyormu. 2.2...
  9. Playmoon

Frontera A port bagaj yapımı (kendi aracıma yaptım)

Ynt: Frontera A port bagaj yapımı (kendi aracıma yaptım) Elinize sağlık yerinizde olmak isterdim. Çok istesemde masa başında çalıştığım için aracımla ilgilenemiyorum yani ancak parça satın alıp taktırıyorum . bir ara sadece kendi aracımla uğraşmak için garaj veya sanayide dükkan bile...

10. Playmoon

Ön takım parçaları

Merhaba santana otomotivden frontera ön takım malzemelerinden bazılarını aldım. fiyatları şu şekilde; frontera a rod başı sağ veya sol: 9,26TL üst rotil sağ sol : 13,53 TL +kdv 02123460313 Fatih Bey

11. Playmoon

1997 Model Frontera 2.2 Satın Alma Hakkında Yardım

Ynt: 1997 Model Frontera 2.2 Satın Alma Hakkında Yardım Merhaba frontera piyasası düşük olabilir ama iyi araba ben arabaya hayatta bakım yapan biri değilim. Benim fronteram 2.2 98 model yağ değişim süresi 20000 km geçtiği halde banamısın demedi ::) ve geçen kış araca antifiriz koymayı unuttum...
  12. Playmoon

Opel Frontera 3.2 Limited ile İlgili ?..

Ynt: Opel Frontera 3.2 Limited ile İlgili ?.. Korkmuyorumda az daha çok ucuza satıyordum. Son anda vazgeçtim yavaş yavaş komple yaptırıcam Allah ömür verdiği kadarda binicem.

13. Playmoon

Opel Frontera 3.2 Limited ile İlgili ?..

Ynt: Opel Frontera 3.2 Limited ile İlgili ?.. merhaba ön takıma sokucam arabayıda 2.2 frontera için verdiğiniz fiyatlar la ilgili (tahminen sizde yaptırdınız) parça parça fiyatlarını kabataslak yazarmısınız birde nerden aldığınızı yada uygun fiyata nerden bulabileceğimi. şimdiden teşekkürler
  14. Playmoon

Opel Frontera Sport

Ynt: Opel Frontera Sport motor hacmi kaç ve nekadara mal oldu kolay gelsin
  15. Playmoon

Opel Frontera; Sabah Çalışmama problemi ?..

Ynt: Opel Frontera; Sabah Çalışmama problemi ?.. arkadaşlar sorun çözüldü. motorun arkasındaki sıcaklık müşürünün kablosu kopmuş. Yardımlarınız için tekrar teşekkürler

16. Playmoon

Ynt: Opel Frontera; Sabah Çalışmama problemi ?.. uzun süredir girmedim cevaplardan elektrik arızası olduğunu anlıyorum yani herkezin ortak fikri bi baktırıcam komple sorunu ve çözümü yazıcam ilgilendiğiniz için teşekkürler.
  17. Playmoon

Arkadaşlar merhaba opel frontera 1998 2.2 lpgli aracım bu seferde sabahları çalışmamaya başladı. biraz anlatayım sabahları aracı çalıştırırken gaza basınca motor çalışmıyor fakat gaz pedalına ellemeden 5- 10 defa kontağı çevirince çalışmaya başlıyor çalıştıktan sonra bir süre rolantide beklemem...
  18. Playmoon

Frontera Sol Far Aranıyor

Opel frontera(1998 model 2.2) sol far arıyorum elinde olan varsa mesaj bekliyorum.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,743
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

SON KONULAR

Geri