Frontera Motor Blogu Arıyorum

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ümit3520 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 9
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 3,025

ümit3520

Yeni Üye
merhaba bana opel fronteranın motor blogu lazım aracım 2,2 benzinli 97 model blog cıkmada olabilir bildiginiz yer varsa yardımcı olursanız sevinirim çok acil lazım

Etiketler
Ynt: Frontera Motor Blogu Arıyorum

ümit bey ankara'da güven oto var orada çok rahatlıkla çıkmasını bulabilirsiniz. internetten güvenoto diye aratırsanız adres ve tel. bulabilirsiniz.

kilisten halil otomotiv var 03488222395-05448528279-05362525930 birde mersin saçıkara otomotivide arayabilirsin onların kıbrısta da işyerleri var ama telefonu yok.internetten ulaşabilirsin ismi sinan saçıkara.

güven otonun bir üst sokağında 2.2 frontera vardı (pert)yeni gelmişti yaklaşık 2 hafta önce ankara da yaşıyorsanız oraya bakmanızda fayda var dükkanın ismini hatırlamıyorum.

arkadaşlar teşekkür ederim motoru hallettim şimdi size bi şey daha sorcam aracımın önü arkaya göre yere daha yakın bunu nasıl yülseltirim bi ayarı filen varmı yada bu işi kim yapar.Daha sonra aracın 4x4 saglam oldugunu nasıl test ederim acıklarsanız sevinirim teşekkürler.

ümit3520' Alıntı:
arkadaşlar teşekkür ederim motoru hallettim şimdi size bi şey daha sorcam aracımın önü arkaya göre yere daha yakın bunu nasıl yülseltirim bi ayarı filen varmı yada bu işi kim yapar.Daha sonra aracın 4x4 saglam oldugunu nasıl test ederim acıklarsanız sevinirim teşekkürler.

Torsiyon ayarı ile yapabilirsiniz. Sitede anlatımı mevcut 4x4 e tak çamura gir bişeyler yap zaten anlarsın ses gelmiyor 4 teker çalışıyor ve tekrar 2 çekere geçerse sorun yoktur.

merhaba benımde aynı sizin gibi motor problemim var.. motoru nerden buldunuz komple motor yaptırmak istiyorum.. blok falan hepsi dağıldı ustam komple motor almanın daha uygun olucagını söyledi. eğer bana bu konuda yardımcı olursanız cok sevinirim

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,744
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR