Arama sonuçlarınız

1. Mehmety

Ahşap Kano Yapımı - Chesapeak 17

selam, kano'nu özelikleri şöyle Erkan; 5,20 m boyunda, 62 cm eninde. 20-25 kg ağırlığında. Tabi plan alırken kendi ihtiyaçlarına göre model seçebilirsin. Ben Chesapeak 17 modelini beğendim. ( Plan ile gelen kitapcıkta '' bittiğinde yeni bir kano'nun hayalini kuracaksınız '' yazıyordu.. Aynen...

2. Mehmety

Kanonun alt kısmına gelen iki ikiz parça ve yan tarafa gelen ikiz parçalar birbirine sarı tel 10 cm aralıklar ile dikiliyor. Daha sonrada birbirlerine dikiliyorlar. Bu aşamada kano yavaş yavaş kendini gösterdiğinden hızlı ve eğlenceli geçiyor. fotograflar açıklayıcı olacaktır..
  3. Mehmety

Merhaba, Biraz daha özendirici ve cesaret verici olması için yapım aşamalarında çektiğim fotografları açıklamalar ile ekleyeceğim. Umarım, bir kaç arkadaş daha bu kışı ahşap kano yaparak geçirir ve bende kendimi yanlız hissetmem. En sondan başlayayım. Bu kano' nun yapımı yaklaşık 1000 tl ye...

4. Mehmety

Merhaba, Haziran ayında yapımına başlamıştım, 2-3 hafta da bitiririm gibi gelmişti. Yaz bitti , kano bitmedi. Denemek de henüz kısmet olmadı. Bu hafta deneyecektim ama lodos izin vermiyor. Kano, Chesapeak -17 modeli. Evin balkonunda , günde birkaç saat çalışarak ve gürültü yapmamak için...
  5. Mehmety

Kano Festivali (4 - 5 Haziran 2011)

Ynt: Kano Festivali (4 - 5 Haziran 2011) Aşağıdaki linkde Festival ile ilgili bir kaç fotograf görebilirsiniz.. http://www.bosphorusstrait.com/2011/06/21/ilk-kano-festivali-riva-da-duzenlendi/ selamlar mehmet

6. Mehmety

Deniz kanosuna merak duyanlara 2.el malzeme

Ynt: Deniz kanosuna merak duyanlara 2.el malzeme ben ilgileniyorum. fotoioist@gmail.com dan mesaj atarsan, bir bakmak istiyorum. Kavacıkdayım.

7. Mehmety

Yağmurda Araba Sürmek

Ynt: Yağmurda Araba Sürmek Yararlı bilgi. Yine de en iyisi yağmurun dinmesini beklemek. Yağmurlu havada kamyon tekerlerinin üzerinize boca edeceği suda işe yararmı emin değilim. Bunu daha öncede duymuştum. Son olarak Yalova da sağnak yağışa yakalandığımda, hatırlamaya çalışmış ama bir türlü...
  8. Mehmety

Pozometre Hakkında

Pozometre fotograf makinasının içine girdiğinden beri elden düşmüş, gözden uzak kalmış olduğu kanısındayım. Sitede pozometre hakkında bir yazı bulamayınca, kısa bir yazı yazmak istedim. Basit ve anlaşılır olmaya çalışacağım. Pozometre - Işık ölçer- üzerine düşen ışığı ölçüp ''diyafram'', '...
  9. Mehmety

Çekim Tekniği Hakkında Soru

Ynt: Çekim Tekniği Hakkında Soru Merhaba Exif değerleri bilindiğine göre ( f/16, 1/160 sn, iso 100, odak 55 mm ) tek bilinmeyen ışık kullanımı. Fotografçı bu değerleri seçerken alevin biçimi ve keskinliğini kontrol etmek için ilk önce estanteneyi 160 olarak ayarlamış. Işık kaynağı sorunu...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,743
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri