Arama sonuçlarınız

1. Jimny_Mehmet

Hirvatistan, Kosova, Karadag, Bosna Makedonya Araba İle Gezmek?

Ynt: Hirvatistan, Kosova, Karadag, Bosna Makedonya Araba İle Gezmek? Birçok kez Sırbistan ve Makedonyada araba kullandım. Herhangi bir sıkıntıyla karşılaşmadım. Herkesin gönül rahatlığıyla gitmesini söyleyebilirim.

2. Jimny_Mehmet

Italya'dan vize alma ihtimali hakkinda

Ynt: Italya'dan vize alma ihtimali hakkinda 1 yıllık schengen'im var ve üzerime kayıtlı gözüken hiç birşeyim yok ayrıca hesap ekstreside vermeden aldım
  3. Jimny_Mehmet

[kemav] Duyuru - Kültür ve Doğa Sporları Şenliği Tarih Değişikliği

Ynt: [kemav] Duyuru - Kültür ve Doğa Sporları Şenliği Tarih Değişikliği Doğa sporlarından anlamayan, bu işi sadece yaptım demek için yapan güzel memleketimin ''büyükleri'' 2 şenlik yapmamak için hala direniyorlar. Eskiden Mayısta yapılan ve doğa sporlarına uygun olan hava koşullarını ne yazık...

4. Jimny_Mehmet

DANİMARKA-İSVEÇ

Ynt: DANİMARKA-İSVEÇ Hayatımdaki ilk yurtdışı seyahatini Danimarkaya yapmıştım babamla daha 11 yaşındaydım ve inanın o yaşlarımda bile hayran kalmıştım Danimarkaya ve gitme sebebim ise en güzeliydi Galatasaray - Arsenal maçı için orada bulunmuştum. Şuan düşünüyorumda tam bir nostalji. Hatta...
  5. Jimny_Mehmet

Akıllı Telefonlar Üzerinden PTT (Bas-Konuş) Haberleşme

uzun zaman sonra bende giris yaptim fakat sifre istiyor yardimci olursaniz sevinirim.

6. Jimny_Mehmet

LR Discovery 2 TD5 bakım nasıl yapılmalı ?

Ynt: LR Discovery 2 TD5 bakım nasıl yapılmalı ? Şenol ağabey; Telsiz için en doğrusu tabi eğer mıknatıslı anten bence. Ön panele montaj yapıp anten kablosunu paspasın altından gizleyerek bagajın üstündeki lastiğin içinden geçirerek arkaya kadar kabloyu uzatabilir mıknatıslı antenide oraya...

7. Jimny_Mehmet

jimny için performans artırmak istiyorum önerileriniz nelerdir

Ynt: jimny için performans artırmak istiyorum önerileriniz nelerdir Sizin aracınızda var mı bu modifikasyon?
  8. Jimny_Mehmet

Ynt: jimny için performans artırmak istiyorum önerileriniz nelerdir Saygi duyarim ta ki dinamo ya kadar. 40 beygir arttirabilor misiniz makinayi? bunlari yaptiginizda en fazla 8 beygir fark eder.
  9. Jimny_Mehmet

Ynt: jimny için performans artırmak istiyorum önerileriniz nelerdir Her eşşeğin bir yük haddi vardır. O yüzden yok şu takılınca yok bu takılınca efendime söylelyim şöyle artar denilmesine kulak asmayın. 2 tane Jimny eskittim. eğer performansı memnun etmiyorsa ya araç değiştirin yada olduğuyla...

10. Jimny_Mehmet

25-29 Aralık 2012 Makedonya Gezisi

Başkan TİTO

11. Jimny_Mehmet

Fotoğraflar devam
  12. Jimny_Mehmet

1.Gün Sırt çantaları hazırlandıktan sonra soluğu İstanbul Büyük otogarında aldık. Akiam saat 19.00 otobüsü biletimizi aldıktan sonra saat 22.30 civarında İpsala gümrük kapısına geldik. Burada pasaport işlemlerimizi yaptırdıktan sonra Yunanistan'ın KIPI gümrük kapısından Yunanistan'a giriş...

13. Jimny_Mehmet

LAND ROVER CEP TELEFONU

Ynt: LAND ROVER CEP TELEFONU Degerli arkadaslar bu cihazi 2.000TL ye almistim fakat tekrar yurt disina gidecegim icin satiyorim cunku oradan yeni modelini alma sansim var bu nedenle fiyat 1.200TL ye indi.
  14. Jimny_Mehmet

10 Kasım ATA'yı Anıyoruz

Ynt: 10 Kasım ATA'yı Anıyoruz 10 Kasın Yas değil mücadele günüdür!!! http://www.youtube.com/watch?v=lNCmMq5lPbM

15. Jimny_Mehmet

YAŞANAN TERÖRE ARTIK YETER DİYEBİLMEK İÇİN SESİMİZİ DUYURMA ZAMANI

Ynt: YAŞANAN TERÖRE ARTIK YETER DİYEBİLMEK İÇİN SESİMİZİ DUYURMA ZAMANI Yazıma önce ÇÜŞ diyerek başlamak istiyorum. Doğu kökenliden alışveriş yapma yazılmış ve desteklenmiş. Ben bu kadar şovenist bir fikri savunulmasına anlam veremiyorum. Oldu olacak Fırat sınır olsun ötesindekiler de...
  16. Jimny_Mehmet

Cumhuriyet Bayramı Gezenbilir İstanbul Korteji (29 Ekim 2012)

Burakla yazışıyorduk zaten 01- Cenk SARIKAYA 02- Burak Dokur 03- Sedat Açıl 04- Mehmet Can AKYILDIZ Ankarada ki ''yasaklanan'' kutlamalara gitme ihtimalim var gitmezsem yine kortejde olacağım.
  17. Jimny_Mehmet

HİNDİSTAN

Ynt: HİNDİSTAN Oradan rota nepal e de uzatırsak ben kstilsbiliim

18. Jimny_Mehmet

YAŞANAN TERÖRE ARTIK YETER DİYEBİLMEK İÇİN SESİMİZİ DUYURMA ZAMANI

Ynt: YAŞANAN TERÖRE ARTIK YETER DİYEBİLMEK İÇİN SESİMİZİ DUYURMA ZAMANI Teröre lanet mi? Hangi terör? yada hangi lanet? Şehitlerin kelle olduğu. Teröristlerin Sayın, komutanların terörist olduğu, Suriye'de özgür suriye ordusu denilen teröristlerin desteklendiği ve kardeş Suriye halkına...
  19. Jimny_Mehmet

Satılık - Land Rower - Discovery TD5

Ynt: Satılık - Land Rower - Discovery TD5 Araç 2 gün önce sitemizden değerli bir ağabeyimize satılmıştır.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,743
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri