HİNDİSTAN

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Erenmode Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 6
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 15,298

Erenmode

Yeni Üye
Selamlar
aralık sonu gidiş şubat ayı dönüş Hindistan gezime yol arkadaşı arıyorum.Kafamdaki rota Lahor'a ucakla gidip ordan Amritsar'a geçip ordan DharmsalA- Haridwar-Delhi-Agra-Varanasi-Jaipur-Udaipur- Ahmadabad-Bombay-Goa-Cochin'den Thiruvanantapuram'a ulaşmak.Biraz uzun ve zahmetli bir yol olacak diye tahmin ediyorum.Sırt çantası ve trenler Mümkün olduğunca az para harcayıp daha çok yer görmek amaç.Dönüş her şehirden mümkün.Bir bayan olarak cesur bir rota çizdim ama yalnız gitmeye cesaret edemiyorum.Yol arkadaşı aranıyor !!!!

Etiketler
Ynt: HİNDİSTAN

Selam Erenmode çok güzel rota planlamışsınız, Uzakdoğu Afrika ve Avrupayı gezdim, Hindistanı gidip görmeyi bende istiyorum

şu an ermenistan gezisinde olan bir bayan arkadaşın da hindistan planı vardı, isterseniz iletişiminizde yardımcı olmaya çalışırım

Merhaba,
2011 temmuz ayında ben ve gezenbilir'den tanıştığım bir kız arkadaşı ile bahsettiğiniz rotanın Yeni Delhi gidiş dönüş olmak üzere Jodhpu- Jaipur-Agra ve Varanasi şehirlerini gezdim.
Delhi'de bir turizm firması bulduk ve o firma bize Delhi dışında konaklayacağımız otelleri ve tren ulaşımını sağladı.
Adresi size akşam işe gidince yollayacağım.
Tabii bu durumda gidiş-dönüş başlangıç ve bitişinizi Delhi'den yapmanız gerekiyor.
Ayrıca biz de coughsurfing'den tanıştığımız bir kızın evinde kaldık onun da iletişim bilgilerini paylaşabilirim.
Bu arada Hindistan güvenli bir ülke tabii biz hava karardıktan sonra dışarıya çıkmadık dikkatli olunursa iki kız çok rahat seyahat edebilirsiniz.

burada birkaç yolculuk alternatifi bulabilirsiniz:

http://ucuzseyahatfikirleri.blogspot.com/

yakında hindistan içinde seyahatla ilgili notlarımda olucak.

Ynt: Hindistan

arkadaslar adım barbaros 27 yasındayım daha yenı pasaportumu cıkartım ve hındıstana gıtmek ıstıyorum yolculuk yapmak ısteıdıgm tarıhler 2013 ekım kasım aralık aylarında olarak planlıyorum yol arkdassız boyle bır macera yasamak ıstemıyorum ;) yerı geldıgınde resım cekebılen muhabbet edebılcegım arkdaslarla paylasım daha guzel gecer yolculuk yanlız bıraz maddi olarak bılgılendırırsenız benı benım bu gezıye ayrıdıgm butce 3 bin 500 tl yeterlımı onuda bılmıyorum !! ıran uzerınden tren veya karayollarıyla daha ucuz oluyormus bı kac gezgınden okudum bu tarıhlerde bana eslık edebılcek arkdaslar benımle ıletıye gecebılırmı cebım 0534 788 76 67
ayrıcanada ıkıncıı sorum ben parma yettıgı kadar kalmak ıstıyorum yanı o konuda sorun yapmam eyer gezı arkdası veya arkdasları bulabılırsem ılımlı yaklasırım butcem yeterse tabıkıde hındıstana gıtmıs veya gıdıcek olanlar bana yassın cunku her turlu bılgeye susamıs ve muhtac durumdayım sımdıden tesekkurler yollar bızı nereye gotururse !!!

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,764
Kayıtlı Üye Sayımız
166,583
Kaydolan Son Üyemiz
onurcagritosun

SON KONULAR

Geri