YAŞANAN TERÖRE ARTIK YETER DİYEBİLMEK İÇİN SESİMİZİ DUYURMA ZAMANI

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan adakutay Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 41
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 8,822
Ynt: YAŞANAN TERÖRE ARTIK YETER DİYEBİLMEK İÇİN SESİMİZİ DUYURMA ZAMANI

arkadaşlar bir konuyu tartışmak sesziz oturmaktan iyidir belkibirgün sonuç çıkar duyması gerekenler,birilerinin baş kaldıracağını anlar.

Etiketler

adakutay' Alıntı:
Sizin çelişkili yaklaşımlarınız ile konuyu nereye taşımak istediğinizi malesef anlayamadım.Size zaman kayıbı yaşattığım için özürümü kabul etmenizi diler, tavsiyeleriniz için ayrıca çok teşekkür ederim.

Yaklaşımımda çelişki yok , sadece siz anlamak istemiyorsunuz . Daha faşist konuşayım o zaman , eğer birşey yapmak istiyorsanız biryerlerde toplanıp pankart açıp terörü lanetliyoruz demek yerine doğu kökenlileri aranızda barındırmayın , mesela doğu kökenli esnaftan alışveriş yapmayın . Bu konu çok derin bir konu , sizin veya bizim bilmediğimiz kapalı kapılar ardında dönen birçok hesap var , sizin gösteri yapmanız kimsenin umrunda değil , kimseye bir faydası yok , egonuzu tatmin edersiniz sadece , yarın bir gün konusu geçtiğinde bizde şurda toplanıp gösteri yaptık dersiniz , eee ?? ya sonra ??Hergün onlarca asker ölürken aklı başına gelmeyenler siz üç beş kişi toplanıp slogan attınız diye mi akıllanacak . Şimdi anlamışsınızdır umarım . Başka cevap yazmıyorum bu konuya , lütfen cevap hakkı doğuracak iletiler göndermeyin ... İyi akşamlar ...

BTB_Wild' Alıntı:
Yaklaşımımda çelişki yok , sadece siz anlamak istemiyorsunuz . Daha faşist konuşayım o zaman , eğer birşey yapmak istiyorsanız biryerlerde toplanıp pankart açıp terörü lanetliyoruz demek yerine doğu kökenlileri aranızda barındırmayın , mesela doğu kökenli esnaftan alışveriş yapmayın . Bu konu çok derin bir konu , sizin veya bizim bilmediğimiz kapalı kapılar ardında dönen birçok hesap var , sizin gösteri yapmanız kimsenin umrunda değil , kimseye bir faydası yok , egonuzu tatmin edersiniz sadece , yarın bir gün konusu geçtiğinde bizde şurda toplanıp gösteri yaptık dersiniz , eee ?? ya sonra ??Hergün onlarca asker ölürken aklı başına gelmeyenler siz üç beş kişi toplanıp slogan attınız diye mi akıllanacak . Şimdi anlamışsınızdır umarım . Başka cevap yazmıyorum bu konuya , lütfen cevap hakkı doğuracak iletiler göndermeyin ... İyi akşamlar ...
işte konunun özeti bu.benim yıllardır söylediğimi ve yaptığımı anlayan biri çıktı nihayet.tabi sap ile samanı karıştırmamak da gerekir.içlerindeki iyileri ayrı tutalım onlara söz söylemeyelim...

.....mesela doğu kökenli esnaftan alışveriş yapmayın .
Evet arkadaşlar konumuzun geldiği yere bir bakın lütfen.
Aynı vatan topraklarını paylaştığımız ordumuzda görev alan bir çoğu belki vatanı için şehit düşmüş her vatan evladı gibi DOĞU KÖKENLİ kardeşlerimizede MİNETTAR OLDUĞUMU BİLMENİZİ isterim.
BENİM BURADA YAPMAYA ÇALIŞTIĞIM TERÖRE KARŞI SİVİL HALKIN VE İNSAN OLAN İNSANLARIN SESİNİ DUYURABİLMEKTİR.

adakutay seni tanımam bilmem ama cesaretin varsa git o doğuda bir iş kur bakalım kurabiliyormusun ama batıda doğuda şirket kurmuş ve her türlü vergiden muaf ve sonuna kadar desteklenmiş şirketler ihalelerde çatır çatır fiyat kırıyor.sen ise kendi memleketinde ellerin bomboş kalakalıyorsun.neyse sonuç ortada amaç bölmek veya bölücülük yapmak değil sadece eşit şartlarda yaşamak istiyoruz anladınızmı.aynı vergiyi vermek aynı elektrik parasını ödemek aynı hizmetlerden istifade etmek vs vs işte

Yazıma önce ÇÜŞ diyerek başlamak istiyorum. Doğu kökenliden alışveriş yapma yazılmış ve desteklenmiş. Ben bu kadar şovenist bir fikri savunulmasına anlam veremiyorum. Oldu olacak Fırat sınır olsun ötesindekiler de defolsun. Bu zihniyet bizi nereye götürür bilmem farkında mısınız? Evet Doğuda yasakşehir07'nin dediği gibi olaylar var ama zaten burada çıkar kavgası olanlar Burjuvazi sınıfına mensup Doğuda ki feodal düzenden nemalanan kişilerdir. Ayrıca sermayenin dini, dili ve ırkı farketmez bunuda hepimiz biliyoruz. Peki emekçiler ve o topraklatı işleyen ırgattan farksız o köylüler ne olacak? emekçiler? onların ne suçu günahı var? Türkiye Cumhuriyetinde, Atatürk ilkelerinin hangisinde Şovenizim var? Türkte biziz Kürtte biziz. Kurtuluş savaşımızı birlikte verdik Cumhuriyetimizi birlikte kurduk. Bizler kurucu unsurlarız. İlla bazılarından alışveriş yapmamak istiyorsanız Amerikan mallarını kullanmayın. Ülkemizin terörden kurtuluşu içim NATO gibi dünyanın en büyük terörist kurumundan kurtulması gerekmektedir ve açık yüreklilikle şunu söylemelidir TÜRK - KÜRT KARDEŞTİR ABD KALLEŞTİR !!!

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=6TdhkEDe_xk[/youtube]

Sayın Mehmet Can Bey düşünce ve yorumlarınıza aynen katılıyor,paylaşımınız için ayrıca teşekkür ediyorum.

arkadaşlar öncelikle herkeze merhaba. uzun zaman sonra bu bölümdeki yazılanları ve uç fikirleri okuyunca gerçekten üzüldüm. kimi çözümü sandıkta kimi ötekileştirmekte kimide yollara ve meydanlara çikarak çözüm bulunucağını zannediyor.ama hepimizin atladığı konu hala hiç bir ortak fikirde buluşamamız.bence önce yüreklerimiz bir olsun aynı vatan aynı bayrak için atsın . sonrada insanları yaratan yarattığı için sevelım.kimseyide sadece ırkından dolayı suçlu görmiyelim.unutmayınki terörun tek amacı bizi yurdumuzda birbirimize düşman olarak yaşatmaktır. bu topraklarda vatan hainleri 1000 yıl öncede vardı 1000 yıl sonrada olacak.bu topraklar 1000 yıl öncede anaların kanlı gözyaşlarıyla sulanarak yeşerdi vatan oldu 1000 yıl sonrada allahın izniyle vatan olacak. size son sözüm gecmişinizi ve ecdadınızı iyiy tanıyıp anlayın çünkü geçmişte onlara kim hainlik yapmışsa bu günkü hainlerde aynı kişiler ve ülkeler.

adakutay' Alıntı:
.....mesela doğu kökenli esnaftan alışveriş yapmayın .
Evet arkadaşlar konumuzun geldiği yere bir bakın lütfen.
Aynı vatan topraklarını paylaştığımız ordumuzda görev alan bir çoğu belki vatanı için şehit düşmüş her vatan evladı gibi DOĞU KÖKENLİ kardeşlerimizede MİNETTAR OLDUĞUMU BİLMENİZİ isterim.
BENİM BURADA YAPMAYA ÇALIŞTIĞIM TERÖRE KARŞI SİVİL HALKIN VE İNSAN OLAN İNSANLARIN SESİNİ DUYURABİLMEKTİR.

O zaman yaşananlara göz yummaya devam edeceksiniz . Vicdan yapmaya devam edin siz . Bu bir oyun , ve oyunu kurallarına göre oynayacaksınız .

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,744
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR