Arama sonuçlarınız

1. Jimny_Mehmet

Satılık Miidland Araç Telsizi 150 Tl

Ynt: Satılık Miidland Araç Telsizi 150 Tl güncel

2. Jimny_Mehmet

Satılık Miidland Araç Telsizi 150 Tl

Arkadaşlar 2 yıl önce 300 TL ye aldığım telsizi kullanmadığım için satıyorum gayet temiz durumdadır. Yalnız anteni yoktur. Arazide çok iyi iş yapar. Fiyat 150 TL Temsili foto paylaşıyorum
  3. Jimny_Mehmet

Mısırlı Fotoğrafçı Hasan Amin'in Katılımıyla Fotoğraflarla Mısır Devrim Sergisi

Mısılı ünlü fotoğrafçı Hasan Amin'in katılımıyla Mısır Devrimi sergisi. Fotoğrafçı Amin, 3 Temmuz 2013 yılında yapılan halk devriminin fotoğraflarını Türk halkının beğenisine sunuyor. Tarih: 25 Mayıs - 1 Haziran 2014 Açılış: 25 Mayıs 2014 saat 18.00 Adres: Demirtaş Ceyhun Kültür ve Sanat...

4. Jimny_Mehmet

Araba ile Istanbul - Yunanistan - Almanya

Ynt: Araba İle Istanbul - Yunanistan - Almanya Dediğim gibi. Kendisi yıllarca İstanbul da tamircilik yapmış bir ustadır. Mutlaka size her konuda yardımcı olur.
  5. Jimny_Mehmet

Ynt: Araba İle Istanbul - Yunanistan - Almanya Ayrıca Almanyada yeni bir Vodafone hattı almak daha mantıklı çünkü Türkiyeyi ilk arama için 25cent her dakika için sadece 9 cent alıyor ayrıca 1 aylık limitsiz internet sadece 10 Euro.

6. Jimny_Mehmet

Ynt: Araba İle Istanbul - Yunanistan - Almanya Düsseldorf'ta dönüş için aracınıza bakım yaptırmanız gerekirse mutlaka Murat Usta'yı arayın kendisi benim öz ağabeyimden öte birisidir. Selamımı iletin hatta büyük ihtimalle 20 mayısta bende yanında olacağım. kendisinin cebi +49 172 6296496 adresi...

7. Jimny_Mehmet

E P G04&13:hırvatistan Ve Slovenya

Ynt: E P G04&13:hırvatistan Ve Slovenya Takip
  8. Jimny_Mehmet

Montajsız Geçmeli Duster Kolçak

Ynt: Montajsız Geçmeli Duster Kolçak İyi sen almazsın o zaman :)
  9. Jimny_Mehmet

Montajsız Geçmeli Duster Kolçak

Değerli arkadaşlar Duster için deliksiz kolçak imalatı var. direk Duster konsol boyunda ayağı olduğu için tamamiyle geçmeli. Hiç bir şekilde tadilata gerek yok. İçi hazneli ruhsat, cüzdan, ehliyet, anahtar, sigara koyabilirsiniz, deri kaplama, fiyatı 100 TL iletişim 0542 2773281

10. Jimny_Mehmet

Duster Kolçak

Ynt: Duster Kolçak Değerli arkadaşlar Duster için deliksiz kolçak imalatı var. direk Duster konsol boyunda ayağı olduğu için tamamiyle geçmeli. Hiç bir şekilde tadilata gerek yok. İçi hazneli ruhsat, cüzdan, ehliyet, anahtar, sigara koyabilirsiniz, deri kaplama, fiyatı 100 TL iletişim 0542 2773281

11. Jimny_Mehmet

Gezenbilir Amatör Denizci (adb) Ve Yelken Kursu 1. Dönem

Gün ve saat uyarsa ben varım
  12. Jimny_Mehmet

Debriyaj Seti Değişecek Hangisi ???

Ynt: Debriyaj Seti Değişecek Hangisi ??? 0535 971 85 82 Nesimi Ustayı arayın size değişim konusunda yardımcı olacaktır.

13. Jimny_Mehmet

O Maestros Greek Cuisine

Ağustos ayında İstanbul Boğaziçi Arnavutköyde Rum mutfağı konseptinde açmış olduğum mekana herkesi beklerim. Türkiye de bulamayacağınız özel ürünlerle ve çarşamba, cuma, cumartesi günleri buzuki eşliğinde güzel zamanlar geçirmeniz için sizleri O Maestros'a bekliyorum. www.omaestros.com...
  14. Jimny_Mehmet

Yunanistan'da ki Uluslararası Ehliyet Sorunu

Ynt: Yunanistan'da Ki Uluslararası Ehliyet Sorunu Öncelikle bu olayın herhangi bir kurtuluş fırsatı yok. Yıllardır iş icabı ve gezme amaçlı ayda ortalama 1 kere Yunanistan'a giderim. Bu ehliyet olayının tek çözümü Türkiye'nin şuanki gibi pısırık ve ezik durumuyla geçeceğe benzemiyor. Bu...
  15. Jimny_Mehmet

Italya'dan vize alma ihtimali hakkinda

Ynt: Italya'dan vize alma ihtimali hakkinda Bordrom yok

16. Jimny_Mehmet

Makedonya-Sırbistan-Almanya-Hollanda

Ynt: Makedonya-Sırbistan-Almanya-Hollanda ...
  17. Jimny_Mehmet

Ynt: Makedonya-Sırbistan-Almanya-Hollanda Daha sonra metro ile maçın oynanacağı Gelsenkirchen şehrine gittim. Gelsenkirchen bir madenci şehri ve bu sebepten Zonguldak'tan göç etmiş birçok Türk görmek mümkün. Çok şirin ve küçük bir şehir. Kısa bir şehir turu attıktan sonra otele yerleştim ve...
  18. Jimny_Mehmet

Ynt: Makedonya-Sırbistan-Almanya-Hollanda Ertesi gün sabah erkenden kalkarak havalimanına gittik ve İstanbula dönüş için uçağımıza bindik. Fakat ilk defa bir gezi dönüşü içim buruk değil. Çünkü İstanbula döndükten bikaç sonra Almanyaya Galatasaray'ın maçına gidecektim. İstanbul Sabiha Gökçen...

19. Jimny_Mehmet

Ynt: Makedonya-Sırbistan-Almanya-Hollanda Gece şehir merkezine döndüğümde mutlaka ve mutlaka her gittiğimde uğradığım Havana Club'a gittim ve Skopskolara orada devam ettim. 2 gün sonra Belgrad'a gitmek için yola çıktık. İlk defa Sırbistan'a gittiğimiz için çok heyecanlıydık. Makedonya'dan...
  20. Jimny_Mehmet

Aslında ilk planım 9.03-15.03 arası Schalke04-Galatasaray maçına gitmekti fakat daha sonra arkadaşlarımın daveti üzerine daha önceden 4 kere gittiğim Makedonyada işin içine girdi ve 13 günde 4 ülke dolaştım. ilk Durağımız Makedonya oldu. Makedonya şuanda en çok ziyaret ettiğim ülkeler arasında...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,743
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri