Arama sonuçlarınız

1. SNOB

Sis Farları Yüzünden Arabayı Bağlıyorlardı.

Ynt: Sis Farları Yüzünden Arabayı Bağlıyorlardı. Değerli arkadaşlar (Resmi Gazete Tarihi: 28.11.2008 Resmi Gazete Sayısı: 27068) ARAÇLARIN İMAL, TADİL VE MONTAJI HAKKINDA YÖNETMELİĞİN Amaç başlıklı birinci maddesi "MADDE 1 – (1) Bu Yönetmeliğin amacı, 2918 sayılı Karayolları Trafik...

2. SNOB

Çekme Karavanla Avrupa Gezisi İçin Rota Tavsiyeleriz..?

Ynt: Çekme Karavanla Avrupa Gezisi İçin Rota Tavsiyeleriz..? Mustafa Bey iyi yolculuklar dilerim, gezdiğiniz, gördüğünüz yerleri biran önce bizlerle paylaşmanızı sabırsızlıkla bekliyoruz. Kazasız, belasız hayırlı yolculuklar dileğiyle, tekerleriniz hep dönsün.... :)
  3. SNOB

çadır + şişme yatak tavsiyesi

Ynt: çadır + şişme yatak tavsiyesi Çadır içinde Decathlonu tavsiye ederim, burada çeşit ve alternatif çok fazla ve kurumsal bir firma olduğu için satılan ürünlerin arkasında duruluyor. Fiyat olarakta gayet uygun fiyatları var.

4. SNOB

çadır + şişme yatak tavsiyesi

Ynt: çadır + şişme yatak tavsiyesi Merhaba, pratikerde şişme yatakların fiyatı daha uygun aşağıda linkini veriyorum. Hatta 12 Volt pompada var aynı linkte, oda piyasadakilere göre çok uygun. İyi kamplar. http://www.praktiker.com.tr/praktiker/urunler/diger-kamp-malzemeleri/21006
  5. SNOB

Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası)

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası) Merhaba arkadaşlar, T.C. Dışişleri Bakanlığının aşağıda yer alan web sitesi linkinde Türk Vatandaşlarından hangi ülkelerin vize isteyip istemedikleri detaylı şekilde belirtilmektedir. Saygılarımla...

6. SNOB

Benim Karavanım VW T5 Reimo- Nevzat

Ynt: Benim Karavanım VW T5 Reimo- Nevzat Merhaba, size kendi kullandığım Laxon LR8 telsizi öneririm, fiyat makul 90-100 TL aralığında nette bulabilirsiniz. Üstelik üretici firmanın servis hizmeti çok iyi kargo ile kapıdan aldırıyor servis ihtiyacı olunca daha önce bir alt modelini...

7. SNOB

Batı Karadeniz Gezisi - Safranbolu

Ynt: Batı Karadeniz Gezisi - Safranbolu Bu güzel paylaşımlar için çok teşekkürler, Safranbolu'ya tekrar gitmiş kadar oldum. Keşke yurdumun her yerini bu şekilde koruyabilsek.
  8. SNOB

Teardrop trailer (YUMU)

Ynt: Teardrop trailer (YUMU) Sn. Yusuf Bey sizi tebrİk etmek istiyorum, mükemmel bir işçiliğiniz var ve yaptığınız imalatlar çok profesyonel bir ürün ortaya koydu. Sizi beğenerek ve bir solukta takip ettim. Bu işin seri üretimine geçmeniz gerekir, yaptığınız eseri görenlerden sonra. Ayrıca sade...
  9. SNOB

Çekme Karavanlarla Batı Karadeniz Gezimiz

Ynt: Çekme Karavanlarla Batı Karadeniz Gezimiz Ve mutlu son botumuz denizde biz üzerinde engin denizlere keşfe çıkıyoruz.... ;D Gerideyse karadenizin derin ufkunda yolumuzu gözleyenler....... ;)

10. SNOB

Ynt: Çekme Karavanlarla Batı Karadeniz Gezimiz Doğan Bey'in sörf tahtası kadar küçülebilen bir boyutlara bürünen origami eseri gibi botunun kurulum aşamalarının devamını görelim... ;)

11. SNOB

Ynt: Çekme Karavanlarla Batı Karadeniz Gezimiz Değerli dostum Doğan'ın botunu törenle Akliman koyunda denize indiriyoruz...... ;D
  12. SNOB

Ynt: Çekme Karavanlarla Batı Karadeniz Gezimiz Muhteşem güzelikte ki doğa harikası Akliman'dan görsellere devam....

13. SNOB

Ynt: Çekme Karavanlarla Batı Karadeniz Gezimiz Sinop'un muhteşem güzelliklerin bir köşe daha keşfettik ve hemen kampımızı bu güzelliğin bir köşesine kurduk. Akliman harika doğası ve tablo gibi manzarasıyla harika bir yerdi Tam bir karavan kampı olacak güzellik ve işlevselliğe sahip bu yer...
  14. SNOB

Ynt: Çekme Karavanlarla Batı Karadeniz Gezimiz Bu kadar aktiviteden sonra artık karnımızda ziller değil gonglar çalmaya başladı... ;D ;D
  15. SNOB

Ynt: Çekme Karavanlarla Batı Karadeniz Gezimiz Uzun bir aradan sonra gezi anılarımızdan kareleri sizlerle paylaşmaya devam edelim..)) ;) ;)

16. SNOB

İstanbul'a Yakın Kamp Alanları

Ynt: İstanbul'a Yakın Kamp Alanları İstanbul' İdo Feribotlaıyla 2 sat mesafede, Banıdırma'ya 15 dakikalık ulaşım imkanlarına sahip cennetten bir köşe Erdek Kapıdağ Kamping. Tüm İstanbul'lu kampçılara çok yakın ve muhteşem doğasıyla, canayakın işletmecileriyle kendinizi evinizde hissedeceğiniz...
  17. SNOB

Hedefimiz Kapıdağı Yarımadası (21 - 23 Nisan 2012)

Ynt: Hedefimiz Kapıdağı Yarımadası (21 - 23 Nisan 2012) Ben Laxon PMR LR 8 kullanıyorum çok iyi çekim kapasitesi var, Avda (son derece engebeli ve dik alanlarda, yüksek dağlarda), balıkta ve kampta kullanıyorum. Diğer emsallerine göre fiyatı çok uygun (piyasada 89-99 TL arasında değişiyor)...
  18. SNOB

Karavan Örnek Model ve Fotoğrafları (2) Çekme Karavan

Ynt: Karavan Örnek Model ve Fotoğrafları (2) Çekme Karavan Adamlar karavan yapıyor, sağlamlığa bakın söze gerek yok... http://www.youtube.com/watch?v=wk6KJXeOM0k&feature=related

19. SNOB

L200 için Portbagaj Tasıyıcı

Ynt: L200 için Portbagaj Tasıyıcı Önemli değil konuyu çözdüğünüze sevindim. Güzel günlerde kullanın.
  20. SNOB

Yeni Karavan ile Yeni Bir Geziye Merhaba

Ynt: Yeni Karavan ile Yeni Bir Geziye Merhaba Ayhan Bey çok üzüldüm Allah Merhuma rahmet size ve ailesine sabır versin. İnşallah başka bir zaman görüşmek üzere iyi yolculuklar.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,743
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri