İstanbul'a Yakın Kamp Alanları

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Kapitan Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 22
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 108,879
Ynt: İstanbul'a Yakın Kamp Alanları

Merhaba arkadaşlar,
Belki biraz uzak gibi gelebilir fakat uzun soluklu kamplar için Marmara denizi kenarında bir yer.
Tekirdağ - Karabiğa feribotuna binersenizyaklaşı 3 saat sürüyormuş.Feribottan sonra biga istikametine yol alıyorken <<KARADENİZLİ BALIK RESTORANT>> diye bir yer var yol ile deniz arasında denize sıfır işletmecisi uzunca bir süre Bakırköy de taksicilik yapmış durak işletmiş birisi.
Niyeti karavancı ve çadır'la kamp yapanlara hizmet vermek.Bahçede çok yaşlı olmayan iğde ağaçları vardı bir köşeye tuvalet, duş, çamaşırhane gibi şeyler yapacaktı.
Çevre olarak gerçekten güzel.Ben kendisine buraya birkaçtane kütük ev koy demiştim aklına yatmıştı, daha gidemedim.
Eğer gidebilirsem fotoğraflarını çeker yüklerim.
Kalın sağlıcakla.

Etiketler

Merhaba,

İstanbul yakılarında, Ağva'nın iç kısımları köylererin etrafı , Riva'ya girmeden sol kolda orman içi kamp yapmak için güzel yerler, insanlardan da uzak.

İyi kamplar.

Erdal Rüstem

İstanbul' İdo Feribotlaıyla 2 sat mesafede, Banıdırma'ya 15 dakikalık ulaşım imkanlarına sahip cennetten bir köşe Erdek Kapıdağ Kamping. Tüm İstanbul'lu kampçılara çok yakın ve muhteşem doğasıyla, canayakın işletmecileriyle kendinizi evinizde hissedeceğiniz güzel bir kamp alanı.
http://www.kapidagcamping.com

boop' Alıntı:
Geçen sene araştırırken şöyle birşey bulmuştum ama güncelmidir bilmiyorum
http://www.geziyorumlari.com/index.php?option=com_jreviews&task=listcategory&section=7&cat=67&dir=14&order=rdate&start=0&Itemid=161

İstanbula çok yakın olmasa da geçen sene Kabatapedeki(Çanakkale) kamp yerine gitmiştik.
4-5 saat sürüyodu sanırım yol. İlgilenirseniz bilgi verebilrim

5 saatten fazla sürüyor fakat 2-3 günlüğüne kaçmak için çok ideal. geçen sene kalmıştım fakat tuvaletler çok kötüydü.

Yalıköy Kamping 2015 yılının yaz aylarında Şakir Taşçı tarafından hizmete açılmıştır. Yalıköy de bir doğa oteli olan Podimass Hotel'in 500 mt ilerisinde bulunan kamp alanı misafirlerimiz için eşşiz bir doğa tatili fırsatı sunmaktadır. Misafirlerimiz ister geniş ve konforlu karavanlarımız' da kalabildiği gibi isterse de çadırlarımız' da tatilini gerçekleştirebilir. Bungalov evlerimiz ise büyük ve muhafazakar ailelerimiz için tasarlarnıp misafirlerimizin rahatı için her şey düşünülmüştür.

www.istanbulkamping.com

yal?köy-karavan-kamping-650x360.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,744
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.