Arama sonuçlarınız

1. SNOB

2009 Yılı 3 Karavan Gezimiz

Ynt: 2009 Yılı 3 Karavan Gezimiz Bu muteşem yerde işletmeci ile görüştüğümüzde malesef kamp alanları olmadığını sadece restorant hizmeti verdiklerini üzülerek öğrendik.

2. SNOB

Ynt: 2009 Yılı 3 Karavan Gezimiz Akyaka merkezde gideceğimiz rota için alışveriş yapmak üzere durup hep birlikte bir karınca ordusu gibi herkes planlananları almak üzere markette bir reyona koşturdu ve kısa süre sonra karavanda buluşma sözümüze rağmen hanımları marketten çıkarmamız bayağı bir...
  3. SNOB

Ynt: 2009 Yılı 3 Karavan Gezimiz Mhb dostlar zaman problemi yüzünden gezi anılarımızı bir yıl gecikmeyle ancak yazabiliyorum. Muğla yakınlarında o muhteşem zakkum çiçekleri arasında ki kısa molamızdan sonra, bize hazırladığı mükemmel yol rotası ile ( o kadar titiz bir çalışma ki, Goole Earth...

4. SNOB

Değerli kampçı dostlar yoğun iş temposu ve kışın uzunluğundan sonra yaz sezonu ile yeni gezilere yelken açmaya heveslenen gönlümüzün coşkusuyla geçen yıl 3 çekme karavanla yola çıktığımız gezimizden sizlere bahsetmek istiyorum. ilk kez 2007 yazında Erdek Ant Kampta tanışıp ogünden bugüne...
  5. SNOB

Hırsızlığa ve Çalınmaya Karşı Nasıl Önlem Alabilirim? (Çekme Karavan)

Ynt: Hırsızlığa ve Çalınmaya Karşı Nasıl Önlem Alabilirim? (Çekme Karavan) İyi günler dilerim öncelikle, yeni karavanınız hayırlı olsun. Ben karavanıma kasko yaptırdım. 13.000,00 TL bedel üzerinden 330,00 Tl yıllık primi tutuyor. Sigortalayan şirket Allianz aracıı broker firma sigortam.net...

6. SNOB

Satılık Çeki Demirli Stilo 2008 ve Üzeri 4x4 L200 İle Takas Olur

Ynt: Satılık Çeki Demirli Stilo 2008 ve Üzeri 4x4 L200 İle Takas Olur Arkadaşım kusura bakma işlerimin yoğunluğu nedeniyle siteye giremedim. Evet bahsettiğin gibi 4*4 L200 veya 4*4 Navara LE ile takas olur. Kampçılık ve avcılık bir arada olunca pikap tarzı araçlar işlevsellik açısından...

7. SNOB

Ynt: Satılık Çeki Demirli Stilo 2008 ve Üzeri 4x4 L200 İle Takas Olur İLAN GÜNCELDİR. FİYAT 17.750 TL
  8. SNOB

Hılux mı, Yoksa L200 mü? Hangisi Sizce?

Ynt: Hılux mı, Yoksa L200 mü? Hangisi Sizce? Amin Salih Bey sizde, ben L200 istiyorum hem daha atak hemde ilave yükseltmeye gerek kalmıyan bir araç, 2008 ve üzeri otomatik vistes ve Km.si çok az araç araıyorum. Bakalım bulduklarımızla takasta anlaşamıyoruz malesef. Bakalım hayırlısı.
  9. SNOB

Ynt: Hılux mı, Yoksa L200 mü? Hangisi Sizce? Salih Bey sağolun güzel dilekleriniz için, ancak arkadaşım biraz çekinden 4*4 araç kullanımında henüz çamura girmeye hazır değil inşallah ben kendi aracımı alırımda bir an önce bol çamurlu resimler gönderirim.

10. SNOB

Ynt: Hılux mı, Yoksa L200 mü? Hangisi Sizce? Tarık Bey araçta ki cd çalar 7 " Navitech marka DVD, Navigasyon, CD çalar, TV, Bluetooth özellikli bir cihaz. Orjinal kasetçalar yerine uyuyor. Saygılar.

11. SNOB

Ynt: Hılux mı, Yoksa L200 mü? Hangisi Sizce? SN. Salih sizin bahsettiğiniz aracı Cuma günü biz bir arkadşımıza satın aldık. İnternet üzerinden bakıp beğendik ve bir haftadır pazarlık yapıyorduk. Sonunda almaya karar verip perşembe gecesi Tokat'tan yola çıktık ve cuma sabahı Silivri'de araç...
  12. SNOB

Ynt: Hılux mı, Yoksa L200 mü? Hangisi Sizce? Sn. NVR01 Navara ilk başta benim de hayalimi süsleyen b,ir araçtı ancak çeşitli forumlarda ve piyasada söylenen dedikodulara göre navaraların motoru 150 bin km. geçmiyormuş ve arazi kabiliyetleri L200 den çok düşükmüş. kafam öyle karıştı ki hangi...

13. SNOB

Ynt: Hılux mı, Yoksa L200 mü? Hangisi Sizce? L200 modellerinde makyajlanan kasada kasa boyu 18 cm uzatıldı Ön panel değiştirildi(Farlar,sis farı şekli, ızgara,ızgara altı ve panel nikelaj yapıldı) El freninin ile teyp arasındaki bölge daha geniş ve fonksiyonel kullanım sunan orta panel...
  14. SNOB

Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası)

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası)
  15. SNOB

Ynt: Satılık Çeki Demirli Stilo 2008 ve Üzeri 4x4 L200 İle Takas Olur İLAN GÜNCELDİR. FİYAT 17.750 TL

16. SNOB

Çin'e Çay İçmek için Yürüyecek Arkadaş(lar) Aranıyor!.

Ynt: Çin'e Çay İçmek için Yürüyecek Arkadaş(lar) Aranıyor!. Bu mehteşem güzellikleri bizimle paylaştığınız için çok teşekkür ederiz. Elinize, objektifinize sağlık.
  17. SNOB

Ynt: Satılık Çeki Demirli Stilo 2008 ve Üzeri 4x4 L200 İle Takas Olur İLAN GÜNCELDİR. FİYAT 18.500 TL
  18. SNOB

4*4 ARAÇLARDA A/T Mİ YOKSA M/T Mİ?

ARKADAŞLAR TECRÜBELERİNİZİ VE DENEYİMLERİNİZİ PAYLAŞMANIZI BEKLİYORUZ.

19. SNOB

Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası)

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası) İnsel Bey aracınızı satmışsınız hayırlısı olsun, inşallah kısa sürede isteğinizi gerçekleştirirsiniz. Aşağıda fiyat olarak uygun bir araç var ufak çaplı bir harcama ile istediğiniz gibi dizayn olabilir...
  20. SNOB

Ynt: Satılık Çeki Demirli Stilo 2008 ve Üzeri 4x4 L200 İle Takas Olur İLAN GÜNCELDİR. FİYAT 18.500 TL

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,743
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri