Arama sonuçlarınız

1. meseregan

Yahyalı Kapuzbaşı Şelaleleri

Ynt: Yahyalı Kapuzbaşı Şelaleleri İnşallah en kısa zamanda bekleriz gezi fotolarıın :)

2. meseregan

Kişisel Galeri (Lizz)

Ynt: Lizz'in Fotoğraf Galerisi Ben CANON diye hatırladım makineyi ama büyük bir hata yapmışım. İlk fotoğrafı görünce Nikon galiba bu dedim :):) Yaşasın NIKON :) Fotoğraflar çok güzel. Perspektifler çok iyi ama biraz daha pratik lazım. Bu arada baya olmuş foto yüklememe yeli. Devamı yok mu...
  3. meseregan

Frontera Kullananlar için Kısa Bilgilendirmeler

Ynt: Frontera Kullananlar için Kısa Bilgilendirmeler Yakında aranızdayım :) Aracımı satamadım. Nissan Juke var bende bir aralacaktı. Kredi de problem yaşadı. Haftaya belli olacak bekliyorum.

4. meseregan

Küçük Böceklerin Büyük Dünyası

Ynt: Küçük Böceklerin Büyük Dünyası Teşekkür ederim arkadaşlar. Güzel bir şeyler sergileye bilmişsem ne mutlu bana. Niyazi abi cidden oralara gelip, oraları görmek bu vatanda yaşayan herkesin boynunu borcu. En kısa zaman da geleceğim inşallah. Arabayı da değiştiriyorum. Frontera alacağım...
  5. meseregan

Ynt: Frontera Kullananlar için Kısa Bilgilendirmeler Bilgiler için teşekkür ederim Levent Bey, çok yakın bir zamanda bir frontera ile aranıza katılacağım. Ayrıca eski fronteracılardanım 2006 -2007 arası 97 model 2.2 fronteram vardı Hayatta satmazdım lakin trafik kazası yaptım araç pert oldu...

6. meseregan

Ynt: Frontera Kullananlar için Kısa Bilgilendirmeler Araç favorilerim de :):)

7. meseregan

En Güzel Opel Frontera Fotoğrafları

Ynt: En Güzel Opel Frontera Fotoğrafları Devamını merak ediyorum :)
  8. meseregan

Ynt: Küçük Böceklerin Büyük Dünyası Teşekkür ederim Niyazi Abim. Abim keyif senin valla. Afiyet olsun abim. Yediğin senin olsun abi, bari boğazın manzarasının fotoğrafını çekte, biraz daha gururlanalım, dünyayı dize getirdiğimiz yerleri görerk. Şehitlerimizi rahmetle anıyorum. Onların...
  9. meseregan

Ynt: Frontera Kullananlar için Kısa Bilgilendirmeler Hepinize çok teşekkür ederim. Bu bilgiler çok faydalı oldu. Ortalama 5000 tl off road modifikasyonu yiyecek demek ki. Aracın kendi masrafı ne kadar o da belli değil. Sorunsuz bir araç bakmak daha akıllıca sanıyorum. Tekrar çok teşekkür ederim...

10. meseregan

Ynt: Frontera Kullananlar için Kısa Bilgilendirmeler Çok teşekkür ederim. 2.2 DTI sport düşünüyordum. pahalıya geleceği için vaz geçtim. Hem 2.0 ların vergide düşük. Ayrıca arazide de baya iyi ler. Araca yapacaklarımı kafamda canlandırdım. Vinç, snorkel, manuel hub belki zamanla tampon...

11. meseregan

Ynt: Frontera Kullananlar için Kısa Bilgilendirmeler Hüseyin Abi ve bu işin ehli diğer arkadaşlar hepinize Merhaba, 1997 model 2.0. i 3 kapılı bir Opel frontera buldum. hub larında ve klimasında problem olduğunu söylüyor sahibi. Araç belaltından boyalı. şase durumunu bilmiyorum. 4 adet...
  12. meseregan

Ynt: Küçük Böceklerin Büyük Dünyası Teşekkür ederim arkadaşlar. Örümceği bir çay bahçesinin kenarında çektim. Benim de favori fotoğrafım o. :):) Selçuk Bu hafta sonu plan yaptım ama önümüzde ki hafta sonu ayarlayıp gidebiliriz. Hafta içi ararım seni. Müsait olursan plan yaparız.

13. meseregan

Ynt: Küçük Böceklerin Büyük Dünyası Teşekkür ederim arkadaşlar. Selçuk bu gün senin kişisel galeriye bakacaktim, şirket pc sinden açmadı bir türlü. Bu arada şu dalış işini de ayarlayalım bir ara. :)
  14. meseregan

Ynt: Küçük Böceklerin Büyük Dünyası Teşekkürederim.
  15. meseregan

2 Kanyon, 2 Şelale 4 gün

İmrenme Ne olur, İste senin de Olur. : ) Olay tamimiyle isteme ile alakalı, gerçekten istedikten sonra insan bir fırsatını bulur kafasında kini yapar. :) En kısa sürede darısı başınıza. Murat.

16. meseregan

2000 Frontera 2.2 TDI 3 Kapı Modifiyesi ?..

Ynt: 2000 Frontera 2.2 TDI 3 Kapı Modifiyesi ?.. Malesef kronik Suzuki hastalığı, bir ara bana da bulaşıyordu dayımdan :) Opel frontera 2.2 DTI sport için amerikadan 3" yükeltme kiti için fiyat teklifi aldım 964 dolar + shipping dediler :( Ellerinde sadece 3" yükseltme kiti varmış. Amerikada...
  17. meseregan

Ynt: En Güzel Opel Frontera Fotoğrafları Ağırlık ve motor gücü hesabı tutmuyor her zaman işte. Haklısın gaza bastın mı gücü hissetmelisin. Frontera bu konuda çok çok iyi sayılmaz ama sonuçta yarış arabası aramıyoruz yada oluk gibi yaksın istemiyoruz bu anlamda, uzun yolda sağladığı konfor...
  18. meseregan

Jip Almak için Eşimi Nasıl İkna Ederim

Yanalız arkadaşlar 4x4 ü aldıktan sonra,ilerleyen zamanlarda, bir boşluğunuza gelipte ( Benim gibi) bu nasıl bir yakıt yaaa dediğiniz anda iş biter onu da ekleyeyim. Tecrübe ile sabittir. 2400cc cherokee den sonra, suzuki samurai 1.3 motor bile alamıyorum :):)

19. meseregan

Ynt: En Güzel Opel Frontera Fotoğrafları Malesef, yine forumda ısuzu topiginde gördüm bununla ilgili bir konu varmış, orada bu araçtan 5 - 6 bin civarında üretildiği yazıyordu çoğu da Amerikadaymış. Evet oradaki motor seçeneği 2.7 benzin ve 3.5 benzin Orada ki fiyatlar göz önüne alındığında...
  20. meseregan

2000 Frontera 2.2 TDI 3 Kapı Modifiyesi ?..

Ynt: 2000 Frontera 2.2 TDI 3 Kapı Modifiyesi ?.. Opel Frontera 2.2 DTI sport hastalıgım yine depreşti :):)

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,743
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri