Arama sonuçlarınız

1. meseregan

Nasıl Bir Çanta

Ynt: Nasıl Bir Çanta Merhaba; Kozzi; Belli standarların tuturulduğu,Outdoor çantaların alt kısımlarında bedenlere göre ayarlanabilen yapışkanlar vardır. S-M-L-XL gibi bu ayarları değiştirerek çantayı kendi beline oturacak şekilde ayarlayabilirsin. Boyun ile pek alakası yok olayın. Ayrıca...

2. meseregan

2010 Muğla Yağlıboya Resim Kursu Sergisi

Ynt: 2010 Muğla Yağlıboya Resim Kursu Sergisi Öncelikle bu geç kalmışlığım için özürdilerim Orhan Abi. Olağan üstü bir yoğunluk var bu ara işlerde. Hiç bir şeye vakit bulamıyorum. Resimlerde ki renkler, tonlamalar gerçekten çok başarılı. Her birisi sanki ünlü ressamların elinden çıkmış gibi...
  3. meseregan

2 Kanyon, 2 Şelale 4 gün

Keçiler paronayak gibi bakıyordu :) Hepimiz tırstık :) İşin garibi o hayvanların orada olmasına anlam veremiyor insan, en çok o şaşırtıyor.

4. meseregan

2 Kanyon, 2 Şelale 4 gün

Sizden de Allah Razı olsun sağolun. Yok hocam yemedik hayvanları :) Sadece fotoğrafladık :):)
  5. meseregan

En Güzel Opel Frontera Fotoğrafları

Ynt: En Güzel Opel Frontera Fotoğrafları Sorma hocam bu nasıl bişidir anlamıyorum :)

6. meseregan

Ynt: En Güzel Opel Frontera Fotoğrafları Nissan Juke u hala satamadım. Yada takas edemedim. Aklınız da bulunsun satılık Nissan Juke 1.5 DCI visia var yada 3 kapı frontera ile takaslı Juke var diyelim . :):)

7. meseregan

Ynt: En Güzel Opel Frontera Fotoğrafları Hakkı 57 Bey aracınızın hakkını vermek lazım çok güzel duruyor. Ne işlemler yaptınız? Yükseltme uyguladınız mı ? O lastikler ile çekiş te sıkıntı yaşıyor musunuz bilgi verebilir misiniz ? Niyetliyim bende fronteraya.
  8. meseregan

2 Kanyon, 2 Şelale 4 gün

İnşallah birader Allah'ın yarattığı ne çirkin ki burası çirkin olsun :) Kesinlikle kaçırılacak yerler değil. Umarım görebilirsin.
  9. meseregan

Küçük Böceklerin Büyük Dünyası

Ynt: Küçük Böceklerin Büyük Dünyası Aman benim fotolarım yüzünden mağdur olmayın :) Böcekler konusunda haklısınız, kimisi iğrenç olabiliyor. Ama fotoğraflarını çekmek çok eğlenceli :)

10. meseregan

Ynt: En Güzel Opel Frontera Fotoğrafları Adamda sucuba ekipmanı olsa mağra dalışı yapacak araç :)

11. meseregan

Vazgeçilmez Tutku Balık Avı

Ynt: Vazgeçilmez Tutku Balık Avı Ver gazı ver coşkuyu, alalım elimize oltaları :) Güzel fotoğraflar, ne oturuyorsun kalksana dedirten cinsten teşekkürler.
  12. meseregan

Deniz Kenarında 1 Hafta Kamp

Ynt: Deniz Kenarında 1 Hafta Kamp Uzun yıllar problemsizce binersin umarım. Arabayı satıyorum bende. Opel Frontera düşünüyorum 3 kapı. Lakin zıpkın takımım arkasına sığarmı onu bilmiyorum. Nissan Juke ye sığmıyor :)

13. meseregan

Nissan Terrano II Hakkında Herşey

Ynt: Nissan Terrano II Hakkında Herşey Merhaba arkadaşlar, Bu linkte malum sitede ki bir Nissan Terrano kullanım kitabı ilanı var. Tesadüfen buldum. Umarım işinize yarar.
  14. meseregan

Ynt: Deniz Kenarında 1 Hafta Kamp Artık iki zıpkıncıyız :) Ok mesai bitiminde ararım seni. Ayrıca cuma akşamından beraberde geçebiliriz oraya. Bu arada terranoyla aran nasıl memnunmusun ?
  15. meseregan

2 Kanyon, 2 Şelale 4 gün

Ok Selçuk 17- 18 kasım için plan yapıyorum. Plan detaylarını kampçılık bölümünde paylaşırım. Sonra da duyuryaparız. Gelenbilir, gelmeyen bilemez fotolara bakar:):):)

16. meseregan

Ynt: Deniz Kenarında 1 Hafta Kamp Selçuk harbi çok güzel bir yermiş. Kampların essas güzelliğide zaten bu yoğunluk ve rezilliği değil mi zaten :) Bu arada bu haftasonu için kesinleşen bişeyler varmı ?
  17. meseregan

Ynt: En Güzel Opel Frontera Fotoğrafları Adrenalin adrenalin :):)
  18. meseregan

2 Kanyon, 2 Şelale 4 gün

Selçuk bu hafta sonu Gezenbilirden arkadaşlarla programım var :):):):) ama ondan sonra ki hafta sonu istersen bu civarda ki gezenbilir ekibi ile bir gezi düzenleyebiliriz. Ne dersin bir program düzenleyelim mi ?

19. meseregan

Zıpkınla Balık Avı

Ynt: Zıpkınla Balık Avı Geçtiğimiz haftasonunun mamülleri mi bunlar :):) Kefaller çok güzel :) Öğretirsin artık bişeyler banada:)
  20. meseregan

Küçük Böceklerin Büyük Dünyası

Ynt: Küçük Böceklerin Büyük Dünyası Teşekkürederim Batuhan bey benim için zevktir. Selçuk netarafa gitmeyi düşünüyorsunuz ? Organizasyonun detaylarını haber verebilirmisin. Muhtemelen gelebilirim.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,743
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri