Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Ford İndigo Alkovan Karavanımızın Tadilat Aşamaları - Yaşar Onaran (yayiyayayu)
Mehmet Bey çok saolun güzel dileklerdede bulunmuşsunuz halen arabayla uğraşıyorum elimizden geldiğince bişeyler yapmaya çalışıyoruz oluyorsa ne mutlu bizlere :D :D :D
Ynt: Ford İndigo Alkovan Karavanımızın Tadilat Aşamaları - Yaşar Onaran (yayiyayayu)
Şu an Gökçeadadayım 2 adet 100 lük güneş paneli günde 100 A üretim yapıyor ayrıca aydıncık(tuz gölünde) karavan kamp alanları var
bulgaristan,romanya,almanyadan gelen bolca karavancı var
Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Mercedes Alkoven-(mehmet_mtrs)
Mehmet Bey başınız saolsun allah sizlere sabırlar versin
yeni okuyabildim kusura bakmayın
Ynt: Motokaravanımızın Tadilat Aşamaları
Daha ne olsun Ümit bey :D :D :D ellerinize sağlık gerçekten çok hızlısınız böyle devam ederseniz 15 gün sonra tatile çıkarsınız :D :D :D
Uğurda çok gayretli selamlar ;)
Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Levent (buralpdi)
Levent ustam ellerine sağlık hem geziyorsun(kafa dağıtıyorsun) hemde güzel işler yapıyorsun :) :) :)
Ynt: Motokaravanımızın Tadilat Aşamaları
Ümit bey hoşgeldiniz karavanınız hayırlı olsun
ben aracı çok beğendim tadilat işlerine bugün başladınız kolay gelsin diyorum herhangi bir ihtiyaç olursa elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım....
Ahmet bey teşekkür ederim tatile engel bir durum yok bu haliyle geçen yıl tatil yapmıştım saolun:)
Levent ustam saol senin icraatlarıda takip ediyorum çok iyi işler yapıyorsun özellikle güneş panelinin performansını merak ediyorum:)
Ahmet Bey
çok teşekkür ediyorum ilginiz için arabanın ön tarafı şöför mahalli ile uğraşıyorum
havalar çok soğuktu uzun bir ara vermiştim şimdi yavaş yavaş gözüme sıkıntılı görünen yerler ve eksikleride...
Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Levent (buralpdi)
Levent ustam
ellerine sağlık uzun zamandır foruma giremiyorum fırsatım olmuyor çok güzel işler yapmışsın