Arama sonuçlarınız

1. nkurtkaya

Defender 110 Arka Diferansiyel kilidi

Defender 110 "willow Green"

2. nkurtkaya

En önemli aksesuarı da unutmadık :)

3. nkurtkaya

Kaporta ve boya işlerini Hacı (Erdal Özenç) usta, Özenç Kardeşler Land Rover Servisi, Bayram Özenç +90 (536) 234 85 95, 4 Levent Sanayi Döşeme Folyo Cars, Cengiz Cesur ,+90 (532) 733 92 76, Maslak Oto Sanayi Bu süreçte başta Hüseyin usta olmak üzere, Ali ustaya, Zafer ustaya, Yiğit’e ve...
  4. nkurtkaya

Üstadlar Defender Toplamak Istiyorum /2017/

Puma motor yapmayı planlıyorsan mümkün olduğunca yürüyeni iyi kondüsyonda en ucuz Defender'i almanda fayda var. Motor değişimini ruhsata işletebilmek için 2.5lt düz dizel yeterli. Kaporta ve döşemenin durumu da çok sorun değil, nasılsa toplatırken kaporta ve döşeme yenilenecek.

5. nkurtkaya

Hüseyin el koymadıysa senindir :)
  6. nkurtkaya

Sonuç: Bu malzemeden daha çok bölüm çıkar, ne de olsa Defender bitmeyen bir aşk hikayesi.
  7. nkurtkaya

Gelecek sezon: Arka koltuğu iki tek koltuğa çevirme (Bitmeyen hikaye) Defender 110 İçin Arka Koltuk Bagaj içi tekerlek üstü eşya kutusu (Bare Box) Webasto (Kış kamplarında araç içinde yatmanın şartı) Araç buzdolabı (Yazın sahilde buz gibi bira keyfi) Sis ve ilave sürüş farları...

8. nkurtkaya

Final Kaporta, boya döşeme ve elektrik işleri yaklaşık sekiz ay sürdü (Haziran 2016-Şubat 2017). Bu süreçte başta Hüseyin usta olmak üzere, Ali ustaya, Zafer ustaya, Yiğit’e ve tüm Oto Mekanik ekibine, Kaporta ve boya işlerindeki ustalıkları ve emekleri ve harika iletişimleri...

9. nkurtkaya

Sahne-3, Perde-3: Lastik Lastiklerim 35x10.5x16 Fedima Sirocco idi. Fedimalar kaplama oldukları için her ne kadar 35” ölçüsü olsa da gerçek ölçüsü 36”e tekabül ediyordu. Dodikleri alttan keserek kullanıyordum ve sol lastik çamurluğun arka tarafını bir cm kadar ezmişti. Bir de çamurlukların...
  10. nkurtkaya

Sahne-3, Perde-2: Vinç ve Tampon Hali hazırda üstünde olan ve çalışan eski Warm M8000 vincime bakım yaptırıp kullanmayı planlıyordum ama vinç açılıp bakıldığında kullanılamaz halde olduğunu gördü Soner usta ve hesapta olmayan yeni bir vinç alımı ihtiyacı hasıl oldu. Tercihimi önceki...

11. nkurtkaya

Sahne-3, Perde-1: Elektrik Ön kapı camlarını elektrikliye çevirttim. Bunun dışında restorasyon öncesi yaptırdığım Mud Pod ve Carling switch’leri, teyp ve kolonları aynen korudum. Telsiz yeri olarak önceden de olduğu gibi, yolcu tarafı ayak kısmında ön göğüs altına montaj yapıldı, telsiz harici...
  12. nkurtkaya

Sahne-2, Perde-3: Camlar ve Mekanik Camlar; arka yan, arka kapı, bagaj ve 2 arka kapı Masai, ön 2 kapı ve 2 tavan Otokar orta tonlu, ön Otokar yeşil lamine takıldı. Mekanik olarak eksik bir şey yoktu, sadece son kampta batan bir Transit minibüsü çekerken kırdığım 2 arka aks yerine Discovery...

13. nkurtkaya

Sahne-2, Perde-2: Döşeme Aracın içersindeki sekiz parça cam çerçeve plastikleri, kapı içi panzidotları, ön göğüs orta konsol ve tavan kaplandı, tüm koltuk döşemeleri yenilendi. Tavan kaplanamayacak kadar kötü durumdaydı ve fiberden yeniden yapılıp kaplandı. Arka kapı panzidotu yeniden kesilip...
  14. nkurtkaya

Sahne-2, Perde-1: İzolasyon İzolasyon, yapmalı mı yapmamalı mı yaparsak nereye ne kadar yapmalı gibi derin ve bol alternatifli bir konuyu çok kısa ve net bir şekilde karara bağladım. Kaput içi izolasyonu yapılmadı. Motor içi izolasyon yapılmadı. Ayak altlarına izolasyon yapılmadı, bagaja...
  15. nkurtkaya

Sahne-1, Perde-3: Boya Boya işimiz şase kupa ayrılmadan ve motor inmeden yapıldığı için aracın tüm altı siyaha boyandı. Genel olarak tüm aksesuarlar da (jant, snorkel, çeta, tampon) siyah seçildi. Boyadan çıktığında doğru rengi seçtiğimizden emin oldum.

16. nkurtkaya

Sahne-1, Perde-2: Renk Renk değiştirip değiştirmemeyi çok düşündüm. Defender’da beyaz rengi gerçekten çok seviyorum ve siyah aksesuarlar ile çok yakıştırıyorum. Farklı renk olursa gri veya yeşil tercih edebilirdim, eşimin de teşvik etmesiyle rengini değiştirmeye karar verdim ve yine eşimin...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,743
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri