Arama sonuçlarınız

1. darktreys

Navara Kullananlar

Ynt: Navara Kullananlar arkadaslar 4 tane cooper st lastik aldım onlarıda üstüne veriyorum aklınızda olsun fiyatı 34.500 tl

2. darktreys

Bir Navaranin Yeniden Dogusu

Ynt: Bir Navaranin Yeniden Dogusu hayırlı olsun yeni aracınız ;D :D kolay gelsin :D :D
  3. darktreys

AKDENİZ OFFROAD GRUBU

Ynt: AKDENİZ OFFROAD GRUBU hayırlı olsun

4. darktreys

Antoff Gezilerimiz.....

Ynt: Antoff Gezilerimiz..... Navara duruyor , standarta çevirdim satılık şu anda , 5-6 aydır ranger kullanıyorum çok memnunum arazide daha iyi. bir TOYOTA değil :D bu aracın resmi , resimlerden sonra lastik takıldı
  5. darktreys

Navara Kullananlar

Ynt: Navara Kullananlar merhaba , ben 9cm lik get sığdırmıştım önlere , arkalarada uzun amortisör takmıştım ama tavsiye etmem ;D Bülent abi nedenini açıklamış zaten

6. darktreys

Antoff Gezilerimiz.....

Ynt: Antoff Gezilerimiz..... Gökhan abey geziler buraya yazılmıyormuş doğrumu

7. darktreys

Volkswagen - Amarok

Ynt: Volkswagen - Amarok sadece 50 tl ye makas altı takoz aldım işçiliğini kendim yaptım önleri tortisyon ayar yeri var oradan açtım sonuna kadar , arkayada takoz koydum fiber. hepsi bu
  8. darktreys

Volkswagen - Amarok

Ynt: Volkswagen - Amarok bugüne kadar rangerdan aldığım zevki hiçbir araçtan alamadım , hiçbir işlem yapmadan sonuna kadar yüksellttim boyu 1.70 den kısa olanlar binerken zorlanıyor artık , fabrikasyon altı komple muhafazalı açık bir yer yok , kış geliyor bakalım neler yapacağız , amarokçulara...
  9. darktreys

Volkswagen - Amarok

Ynt: Volkswagen - Amarok geçen gün reklamlarda gördüm 8 ileri vites yapmışlar tebrik ediyorum vw yi , ranger eskiyince vw ye geçeriz artık rangerde eskmiyorki 300 bin oldu tık yok maşallah :D

10. darktreys

Navara Kullananlar

Ynt: Navara Kullananlar birazda ranger :D :D

11. darktreys

Navara Kullananlar

Ynt: Navara Kullananlar resim atalım biraz
  12. darktreys

Navara Kullananlar

Ynt: Navara Kullananlar Bülent abi ne olacak bu mazot fiyatları ya??? ??? :-X :-X :-X benim aracım duruyor 4 lastik aldım at tipi 0 km , komple bakım yaptırdım 150 bin kmde şu anda satılıktır.

13. darktreys

Navara Kullananlar

Ynt: Navara Kullananlar Bülent abi hayırlıolsun ;D
  14. darktreys

Navara Kullananlar

Ynt: Navara Kullananlar buralar halen yaz
  15. darktreys

Navara Kullananlar

Ynt: Navara Kullananlar Ranger a geçtim

16. darktreys

OFF-ROAD Aracına Nasıl Dönüstürebilirim?

Ynt: OFF-ROAD Aracına Nasıl Dönüstürebilirim? freelanderi defenderin girdiği yere sokmaya çalışırsanız defender sizi çekerek sanayiye götürür. freelanderden offroad aracı olmaz. hiçbir masraf yapmayın.
  17. darktreys

Tata xenon ile yaşam

Ynt: Tata xenon ile yaşam sağlamlık konfor güvenlik anlamında. ;D
  18. darktreys

TD5 otomatik vites dip gaz sorunu

Ynt: TD5 otomatik vites dip gaz sorunu aynı sorun benim düz vites rangerimde meydana gelmişti , debriyaj hortumunda tıkanıklık varmış , çözdük.

19. darktreys

Tata xenon ile yaşam

Ynt: Tata xenon ile yaşam Ranger alın kafanız rahat etsin.
  20. darktreys

Fethiye'de Offroad alanları?

Ynt: Fethiye'de Offroad alanları? Antalyada Forestera uygun yerleşim yerlerine yakın Lara plajı var kum , orman ve tepelik alanlar.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,743
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri