Arama sonuçlarınız

1. A

Lastiklerdeki "kar Tanesi" İşareti - Snow Flake

Ynt: Lastiklerdeki "kar Tanesi" İşareti - Snow Flake binek aracımda kış lastiği kullandım suzukide de bf at kış lastiğinin kardaki performansı bambaşka hem çamur hem karda gitsin derseniz bilmem yolda ve karda gidecekseniz kış lastiği alın

2. A

Kyron'la Battığım Yerden Çıkamıyorum

Ynt: Kyron'la Battığım Yerden Çıkamıyorum merhaba, bunu ben yazmadım birönceki sayfadaki son mesajı okurmusunuz?
  3. A

Kyron'la Battığım Yerden Çıkamıyorum

Ynt: Kyron'la Battığım Yerden Çıkamıyorum bu nasıl araba, motoru yerinden fırlıyor??

4. A

Daihatsu Feroza Fotoları....

Ynt: Daihatsu Feroza Fotoları.... tkp
  5. A

Dacia Duster; JBL Ses Sistemi Montajı

Ynt: Dacia Duster; Jbl Ses Sistemi Montajı mcaustik roadstar vsvs alınmaz, jbl 75.4 bakın ab sınıfı kullananlar çok memnun 5 kanal alınacaksa xetech olabilir sub olarak http://www.alpine.com.tr/p/Products/boxed-subwoofer2791/sbg-844br tavsiye edebilirim 20 cm fazla yerde kaplamaz araçlarınız...

6. A

Zonguldak Mağra Gezisi

Ynt: Zonguldak Mağra Gezisi güzelmiş

7. A

Satılık 2001 Td5

Ynt: Satılık 2001 Td5 maliyeti ne oldu?
  8. A

Satılık 2001 Td5

Ynt: Satılık 2001 Td5 sizde olduğu süreçte hangi arızaları verdi nerelerini yaptırdınız?
  9. A

Bu Suzuki Vitara'yı Tanıyan Var Mı?

Ynt: Bu Suzuki Vitara'yı Tanıyan Var Mı? resmi büyütüp ön salıncaklara ve yayların üstüne bir bak derim

10. A

Ynt: Bu Suzuki Vitara'yı Tanıyan Var Mı? sorun bakalım becce kit varmı? bence yok

11. A

Ynt: Bu Suzuki Vitara'yı Tanıyan Var Mı? o fiyata o aracı vermezler gerisini hesap et işte
  12. A

Binek Araç Tavsiyesi, 25000 Tl, Muhtemel: Vitara 1.6 Jlx

Ynt: Binek Araç Tavsiyesi, 25000 Tl, Muhtemel: Vitara 1.6 Jlx sanırım muayeneye göre sorgulanıp km tahmini yapılabiliyor. bir takım dolandrıcıların elindeyse araç km düşürebiliyorlar ama çeşitli sebeplerden araçlar az da kullanılabiliyor gözü açık tutup araştırmakta fayda var :)

13. A

Ynt: Binek Araç Tavsiyesi, 25000 Tl, Muhtemel: Vitara 1.6 Jlx http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-suzuki-vitara-2004-jlx-2.0-hdi-dizel-171293926/detay bence 25 e alsan ve gözüktüğü gibi ise süper araç
  14. A

Ynt: Binek Araç Tavsiyesi, 25000 Tl, Muhtemel: Vitara 1.6 Jlx Vitara 1.6 -> motoru diğer araçlara kıyasla biraz daha kolay hararet yapabiliyor (en azından eski jlx kasa böyle diğerleri kronik problemlerini öğrenebilmemiz için fazla yeni), eski modelleri arazi sistemi manual kontrollü, düşük...
  15. A

Ynt: Binek Araç Tavsiyesi, 25000 Tl, Muhtemel: Vitara 1.6 Jlx + yükselteceksen suzuki ile uzun yol düşünme derim tabi 3-5 cm yükseltip 30 at lastik takıp ofset jant vs koyacaksan belki olabilir.

16. A

Ynt: Binek Araç Tavsiyesi, 25000 Tl, Muhtemel: Vitara 1.6 Jlx 4lt 5 lt motor tavsiye eden arkadaşlar kmde 300krş demesinler, mümkün değil hele arazide suzuki vitara 1,6 karma 250krş ful yapılı 350-400 krş yakar lpg de arkadaşa tavsiyem yakıtı vergisi sigortayı iyi araştırması 5 senedir jlx...
  17. A

Dacia Duster 4x4 2014 Ses Ve Isı İzolasyonu

Ynt: Dacia Duster 4x4 2014 Ses Ve Isı İzolasyonu yan, gelende yapı marketlerden alıp kullanıyorlar
  18. A

Dacia Duster 4x4 2014 Ses Ve Isı İzolasyonu

Ynt: Dacia Duster 4x4 2014 Ses Ve Isı İzolasyonu hangi malzemeler kullanıldı, araçlar için olanlardan mı? ev içinmi?

19. A

Arac Kaplatma İle Alakalı Olumlu Olumsuz Tecrübeleriniz

Ynt: Arac Kaplatma İle Alakalı Olumlu Olumsuz Tecrübeleriniz boya kadar para istiyorlar bu fiyatlara değmez bence
  20. A

Defender Range Rover Suzuki Jeep Toyota Landcruser Port Bagaj Tavan Sepeti

Ynt: Defender Range Rover Suzuki Jeep Toyota Landcruser Port Bagaj Tavan Sepeti suzuki içinde aynı soruyu soruyorum

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,743
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri