Arama sonuçlarınız

1. XtrmPrgrmmr

DEDAK; Gökdere - Kaynaklar Doğa Yürüyüşü (15 Şubat 2009)

Ynt: DEDAK; Gökdere - Kaynaklar Doğa Yürüyüşü (15 Şubat 2009) haklısın aslında da. YOğunluktan duyuruları bile zor yapıştırıyorum. Şu not girişlerini de yapayım, bir bakarım daha önce yürümüş mü DEDAK burayı? Gerçi reklam için yapmıyorum,sadece duyuru ama, zman bulursam yaparım, sağol hocam...

2. XtrmPrgrmmr

DEDAK; Sabuncubeli - Gürle Balık Çiftliği Doğa Yürüyüşü (08 Şubat 2009)

Ynt: DEDAK; Sabuncubeli - Gürle Balık Çiftliği Doğa Yürüyüşü (08 Şubat 2009) Yani sanırım o yağmur altında zaten geçilemezmiş. Yani sanırım daha önce yazdığından geçilmeliydi değil, "ben tek başıma (veya en azından tecrübeli insanlardan oluşan bir ekip) olsaydım, Mart-Nisan olsaydı ve şartlar...
  3. XtrmPrgrmmr

Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Dediğim gibi ben sadece duyuru yapıyorum, insan toplama gibi bir uğraşım olmadığından ve zamanım da buna çok uygun olmadığından her zaman yoğun reklam çalışması yapmıyorum. Sadece zamanım izin verdiği ölçüde... Bu nedenle birçok konu başlığı duyuru...

4. XtrmPrgrmmr

Ynt: DEDAK; Sabuncubeli - Gürle Balık Çiftliği Doğa Yürüyüşü (08 Şubat 2009) Aynı yağmuru yerken deli gibi akan nehrin kıyısından mı yürüyecektik, anlamadım? Eğer orasıysa aynı yağmur durumunda bu performansı görmek isterim ;D Nehre inmiş bir kişi olarak hakikaten o nehirde nasıl yürüyecektin...
  5. XtrmPrgrmmr

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) DEDAK'ın Doğa Yürüyüşünün duyurusunu sonunda yerleştirebildim. İlgilenenlere duyurulur... http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=24716.0 Aslında ilgisiz olabilir ama bizim üniversitenin Fotoğraf Topluluğu'nun (DEFOT) Sergisini de görmeyenlere...

6. XtrmPrgrmmr

DEDAK; Gökdere - Kaynaklar Doğa Yürüyüşü (15 Şubat 2009)

Gökdere - Kaynaklar Doğa Yürüyüşü (DEDAK) 15 Şubat 2009 Pazar Yol ücreti: 6YTL (Üye) - 9YTL (Misafir) - 5YTL (Ögrenci) ---- Servis Güzergahı: 1. servis: Atakent (07:15) - Karşıyaka İskele (07:30) - Manavkuyu yolu ile - Bornova Migros (xx:xx) - Osman Kibar Meydanı (08:00) 2. servis: Üçkuyular...

7. XtrmPrgrmmr

Ynt: DEDAK; Sabuncubeli - Gürle Balık Çiftliği Doğa Yürüyüşü (08 Şubat 2009) Ne yazıkki ağır ve sürekli yağış nedeniyle sadece 4 fotoğraf çekebildim. Diğer katılımcıların çektikleri fotoğrafları da buldukça ekleyeceğim. Umarım kenardaki Zeytin dalını doğru çekebilmişimdir. Bilen birileri...
  8. XtrmPrgrmmr

Gezenbilir İzmir Grubu Off-Road - Doğa Yürüyüşü - Mangal Duyurusu (22 Şubat 2009)

Ynt: Gezenbilir İzmir Grubu Off-Road - Doğa Yürüyüşü - Mangal Duyurusu (22 Şubat 2009) @matiate Bak çok detaylı bir şekilde cevabımı alacağıma eminim ;D ;D @Ozzz Mangallı, bol yemekli, uzun molalı yürüyüşler pek çekmez ama sırf Gezenbilir buluşması adına katılabilirim belki :) Bir programı...
  9. XtrmPrgrmmr

DEFOT Fotoğraf Sergisi: Özportre Atelye (19 Şubat - 5 Mart 2009)

DEFOT: Dokuz Eylül Üniversitesi Fotoğraf Topluluğu Fotoğraf Sergisi: "Özportre Atelye" 19 Şubat - 05 Mart 2009 Konak Belediyesi Alsancak Kültür Merkezi Sanat Galerisi "Kendimize Baktık" sloganıyla yola çıkarak yeni üyelerin de katılımıyla gelişen ve büyüyen bir sergi olarak "ÖZPORTRE ATELYE"si...

10. XtrmPrgrmmr

Ynt: DEDAK; Sabuncubeli - Gürle Balık Çiftliği Doğa Yürüyüşü (08 Şubat 2009) Yürüyüş ile ilgili notları aşağıdaki başlıkta paylaşıyoruz... http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=24604.0

11. XtrmPrgrmmr

DEDAK; Sabuncubeli - Gürle Balık Çiftliği Doğa Yürüyüşü (08 Şubat 2009) yürüyüşü yapıldı. Ve notları bu başlık altında paylaşılacak. :) ...
  12. XtrmPrgrmmr

Gezenbilir İzmir Grubu Off-Road - Doğa Yürüyüşü - Mangal Duyurusu (22 Şubat 2009)

Ynt: Gezenbilir İzmir Grubu Off-Road - Doğa Yürüyüşü - Mangal Duyurusu (22 Şubat 2009) Ben nasıl grubun yarısı Off-Road, yarısı yürüyüş yapacak anlamadım? Sanırım 2 ayrı buluşma olacak. 1 grup Off-Road yaparken, 1 grup yürüyerek Mola yerine ulaşacak. Sonra yemek yenecek ve yine 2 ayrı grup...

13. XtrmPrgrmmr

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Koskoca kulüple (Deretepe Dağcılık Kulübü) kapışıyorsunuz, hatırlatırım ;D ;D ;D
  14. XtrmPrgrmmr

Deretepe Dağcılık; Onur Mah. - Yamanlar Kamp - Doğançay Duyurusu (08 Şubat 2009)

Ynt: Deretepe Dağcılık; Onur Mah. - Yamanlar Kamp - Doğançay Duyurusu (08 Şubat 2009) Seri yanıtlar içinden kendiminkini alayım ;D ;D ;D Bir devlet memuru olarak doğal olarak KentKart'ım var :) Hatta yoğun kullanımdan dolayı boyası epey de silinmiş. Buna seviniyor muyuz bilmiyorum ama...
  15. XtrmPrgrmmr

Deretepe Dağcılık; Onur Mah. - Yamanlar Kamp - Doğançay Duyurusu (08 Şubat 2009)

Ynt: Deretepe Dağcılık; Onur Mah. - Yamanlar Kamp - Doğançay Duyurusu (08 Şubat 2009) Talebe teşekkürler, Ayrıca neden "Hayatta gelmez..."? Onu da yazsaydın keşke ;D ;D ;D

16. XtrmPrgrmmr

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Uzun bir yoğunluktan sonra tekrar merhaba. 1-2 gün daha yok olacağım, sonra burdayım... Bu arada 8 Şubat 2009 Pazar günü yapacağımız Doğa Yürüyüşünün duyurusunu biraz geç de olsa ekledim. Gecikme için kusura bakmayın...
  17. XtrmPrgrmmr

Sabuncubeli - Gürle Balık Çiftliği Doğa Yürüyüşü (DEDAK) 08 Şubat 2009 Yol ücreti: 10YTL (Üye) - 13YTL (Misafir) - 7YTL (Ögrenci) ---- Servis Güzergahı: 1. servis: Atakent (07:15) - Karşıyaka İskele (07:30) - Manavkuyu yolu ile Bornova Migros - Osman Kibar Meydanı (08:00) 2. servis: Üçkuyular...
  18. XtrmPrgrmmr

DEDAK; Taşduvar - Nif Zirve Doğa Yürüyüşü (25 Ocak 2009)

Ynt: DEDAK; Taşduvar - Nif Zirve Doğa Yürüyüşü (25 Ocak 2009) Merhaba Arkadaşlar, Bu konu Doğa Sporları bölümünde bulunan Doğa Yürüyüşü isimli bölüme taşındı. Konu ile ilgili yorum ve fotoğraflar için <a href="http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=23814.0">tıklayınız!.</a>

19. XtrmPrgrmmr

DEDAK; Taşduvar - Nif Zirve Doğa Yürüyüşü (25 Ocak 2009)

DEDAK; Taşduvar - Nif Zirve Doğa Yürüyüşü (25 Ocak 2009) etkinliğine katılmış üyelerimizin fotoğraf ve notlarını paylaşabilecekleri başlıktır.
  20. XtrmPrgrmmr

4. Gezenbilir İzmir Grubu Buluşması (24 Ocak 2009)

Ynt: 4. Gezenbilir İzmir Grubu Buluşması (24 Ocak 2009) @elf, Aramızda olsaydın iyi olurdu tabi ki. Ayrıca bazı arkadaşlar gelmemiş demişsin. Murat'ın yürüyüş temposuna dayanamamışlardır ;D Hala Evka4ün orada dolaşıyor olabilirler ;D ;D ;D Ama dediğin gibi sohbetleri sadece yenilerle değil...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,743
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri