Arama sonuçlarınız

1. V

2000 1.8 HSE FREELANDER DİREKSİYON FREN SORUNU

Ynt: 2000 1.8 HSE FREELANDER DİREKSİYON FREN SORUNU servise gidip hasar tesbiti yaptırmak en mantıklı yol olarak görünüyor ama aracımın yolda kalmama durumu yüreğime su serpti çünkü işlerim nedeni ile servise hemen gidemem .birde bu transfer kutusunun yağ değişimi en son nezaman yapılmış...

2. V

Ynt: 2000 1.8 HSE FREELANDER DİREKSİYON FREN SORUNU teşekkür ederim servisle görüşüp baktırma imkanım var ancak land servislerinin pahalı olduğu söyleniyor ufak defek farklar servis için değişilmez her zaman yetkili servis iyidir ama uçuk rakamlara bilemiyorm.sizde konu ile ilgili olarak çok...
  3. V

Ynt: 2000 1.8 HSE FREELANDER DİREKSİYON FREN SORUNU BU ARADA ARACIM 135000DE ve çıkma transfer kutusunun neden kumar olduğunu söylermisiniz fazla bilgim yok ama öğrenmek gerek

4. V

Ynt: 2000 1.8 HSE FREELANDER DİREKSİYON FREN SORUNU dediğiniz atlama araba stop edecek gibi oluyor bazende stop ediyor ve direksiyon aşırı sertleşiyor böylemidir.bu arızanın olup olmadığına nerede baktırabilirim ben kastamonudayım aracı yeni aldım ve kaskoda yaptırmak üzereyim yakında bosch car...
  5. V

Ynt: 2000 1.8 HSE FREELANDER DİREKSİYON FREN SORUNU teşekkür ederim kaan kardeşim senin söylediğini birkaç kişi daha söyledi aklıma yatıyor bende daha öncede terios sx vardı oda sürekli dörtçeker di böyle bir prblem yaşamamıştım ondan dolayı kafama takılıyor birde direksiyon pompası ve beyinini...

6. V

selamlar ben de 2000model 1,8 hse freelander alarak aranıza katıldım .forumlardan pekçok şey öğreniyorum fakat yeni aracımla ilgili bir sorunum var direksiyon tam veya tama yakın turlarda dönüş esnasında çok sertleşiyor ve sanki araç fren yapıyor gibi oluyor kasılıyor...aracımın her yerini...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,743
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri