Arama sonuçlarınız

1. V

suzukı 1,9 ddis

2007 model 127000 de suzukı grand vıtara 1.9 ddis bir araç ile frelanderimi takas etmeyi düşünüyorum ancak sıfır dacıa duster4x4 de beni düşündürüyor.grand vitaranın motor ömrü kronik sorunları nelerdir?alırken vitaranın nelerine dikkat etmek gerek .benim alacağım vitaranın arka bagaj kapağı...

2. V

teknik destek

Ynt: teknik destek enis ustam bir konuda daha size danışmak istiyorum .freelanderin şaftı söküp yaz aylarında 4x2 olarak kullandığını söyleyen arkadaşlar var .yakıt tasarrufu ve direksiyondaki sertlikler gidiyormuş.bu konu ile ilgili bilgi verebilirmisiniz. yakıt sorun değil ama bu...
  3. V

teknik destek

Ynt: teknik destek Enis kardeşim 1200tl harçayınca işimiz tamam oldu galiba.aynen dediğiniz parçaları yeniledim. aracımı bugün aldım 70-80km yaptım ustam 750-1000km sonra tekrar gel dedi motorla ilgili bir sıkıntımız olmadı.buişlem sonrasında bu araç kaç km sorunsuz gider?20-25binkm önce aynı...

4. V

teknik destek

Ynt: teknik destek dediğiniz yeri bugün yaptırabildim ama başıma gelenler aracın suyuna yağ karışmış usta yerinden oynatmayalım burada kalsın dedi ayrıca ustam sizinle görüşmek istiyor işimiz fazla kötü değildir inşaallah tamda aracıma ısınmışken.sizi rahatsız edebilirim bu konuda bilginiz...
  5. V

teknik destek

Ynt: teknik destek aynen dediğiniz gibi çıktı

6. V

teknik destek

Ynt: teknik destek baktırınca sonucunu burada paylaşırım

7. V

teknik destek

Ynt: teknik destek ilginize teşekkür ederim.
  8. V

teknik destek

1,8 2000 freelanderimin kış sonrası tüm bakımlarını yaptırdım.z rotlar rotiller viraj denge lastikleri şaftın askı bilyaları ıstavroz yağı suyu hepsi tamam.ancak arka sağ tekerlek civarından kalkış ve dönüşlerde geri gidişlerde bir çat sesi geliyor. ustamız akıslere amortisörlere kampanalara...
  9. V

arka 5. kapı kapı fitili temini BAGAJ TAVANI ISLANDI ?

Ynt: arka 5. kapı kapı fitili temini BAGAJ TAVANI ISLANDI ? teşekkür ederim arkadaşlar

10. V

devir saati bir süre takılı kaldı??

Ynt: devir saati bir süre takılı kaldı?? arkadaşlar rolanti motoru veya kelebek arızası bana ne gibi sorunlar çıkarabilir??normalde gaz takılı kalmıyor karda yolda kaldığım ve patinajda fazla gaz verdiğimde oluyor...

11. V

ön z rotları değiştirdik ama ses kesilmedi???

Ynt: ön z rotları değiştirdik ama ses kesilmedi??? gerçekten çok faydalı bilgiler veriyorsunuz uzakta olmasanız kapınızı epey aşındırırdım.bence önemli olan şey masrafın fazla olması değil arızanın tespit edilemesi ve de yapılan kelalaka işlerden dolayı vakit ve nakit kaybı....üstelik...
  12. V

Ynt: ön z rotları değiştirdik ama ses kesilmedi??? Allah razı olsun anladığım kadarıyla bunları kontrol edin diyorsunuz.YAĞ VE SU EKSİLMESİ normal midir yani 3000kmde yarım litre kadar?

13. V

bugün aracımın yağlarını suyunu kontrol ettirdim ikisine de ustam yarım litre ilave etti 3000km önce yağı değiştirmiştik filitre değişmemişti.sonra önden gelen tokurtunun kaynağı olarak ustam z rot lar değişecek dedi bende getirttirdim ama yan sanayi(ön çifti 38,00tl orijinali 150,00tl )malzeme...
  14. V

Ynt: devir saati bir süre takılı kaldı?? teşekkür ederim.geri vitesten atma olayına ne dersiniz ?bugünde biraz karda cebelleştik ama tekrar etmedi fakat bazen gerivitese geçmeyebiliyorda yani rahat geçmiyor bir iki yerini arattırıyor sanki?
  15. V

Land Rover Freelander Kullananlar Buraya... Aceba kaç kişiyiz ?

Ynt: Land Rover Freelander Kullananlar Buraya... Aceba kaç kişiyiz ?

16. V

Land Rover Freelander Kullananlar Buraya... Aceba kaç kişiyiz ?

Ynt: Land Rover Freelander Kullananlar Buraya... Aceba kaç kişiyiz ? 2000 1.8 hse kastamonu veteriner hekim yaşar seki ...DEĞERİNİ KULLANANLAR BİLİR....
  17. V

arka 5. kapı kapı fitili temini BAGAJ TAVANI ISLANDI ?

Ynt: arka 5. kapı kapı fitili temini BAGAJ TAVANI ISLANDI ? ankarada fitili buldum 450 tl istediler bende bastım silikonu geçtim bakalım nasıl olacak. ;D ;D ;D
  18. V

geçtiğimiz günlerde sulu kar nedeni ile aracımı kaydırdım .kaydığım yerden çıkmaya çalışırken aracın gazı sanki takılı kalır gibi oldu yani ayağımı gazdan çektiğimde bir süre daha devirsaati yüksekte durdu ve sonra yavaş yavaş düştü.yine çıkmaya çalışırken bir iki defa geri vitesten attı.sonuçta...

19. V

lr freelander 1.8 i!!! yapmayın beyler o kadarda kötü değil!!!

Ynt: lr freelander 1.8 i!!! yapmayın beyler o kadarda kötü değil!!! kastamonu da serbest veteriner olarak klinik yapıyorum .araç parçalamaya gelince insanlar hakikaten araçlarını parçalıyorlar şahit oldum.4x4 araç alınca bu araçtan çok ama çok şeyler bekliyorlar sonuçta bu aracıda yapan...
  20. V

FreeLander 1 1.8 LPG de nasıl yakar? Teşekkür ederim..

Ynt: FreeLander 1 1.8 LPG de nasıl yakar? Teşekkür ederim.. ben 2000 model 1,8 freelander kullanıyorum araçta prins lpg var performans süper...yakıt şehir içi 40-50kr şehirler arası 25-27kr tabi sıcaklık -10 -18 lerde iken yazın yakıt dahada düşüyor.1,8 motora gelince yağına suyuna baktıktan...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,743
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri