Arama sonuçlarınız

1. black

Offroad Gezisi (kaynaklardan Nif Dağına Giriş-kavaklıdere Den Çıkış)

Ynt: Offroad Gezisi (kaynaklardan Nif Dağına Giriş-kavaklıdere Den Çıkış) Selam Mr. Forest, Önceden haberim olsaydı ben de gelmek isterdim, bende de 2000 Jeep WJ var. Artık bir dahaki sefere :)

2. black

İzmir'de Jant Önerisi

Ynt: İzmir'de Jant Önerisi Herkese tekrar merhaba, Bugün sanayiye tekrar gittim, bir tane kaportacıya uğradım, onlar da biraz traşlama yaptılar, şu anda hiç sürtünme kalmamış gibi görünüyor. Marşpiyel ve çamurluğu içten traşladılar, böylece dış görünüşte de bir sorun olmadı. Merak eden...
  3. black

İzmir'de Jant Önerisi

Ynt: İzmir'de Jant Önerisi Selam Rüstem Bey, Ben de sizinle aynı fikirdeyim, marşpiyel çok sert bir malzeme olmadığı için ve sürekli sürtünme olmadığı için sorun olacağını zannetmiyorum ben de. Ama işte insan bir kere kafaya takınca, çıkaramıyorsunuz aklınızdan :)

4. black

İzmir'de Jant Önerisi

Ynt: İzmir'de Jant Önerisi Selam Rüstem Bey, İlgilendiğiniz için teşekkür ederim. Açıkçası pek flanş taraftarı değilim, ki zaten lastiklerin şu duruşu benim için yeterli. Şimdi marşpiyeli içten biraz kestik, dıştan kesersek vidaların oraya geliyor, komple çıkarıp atmamız gerekecek. Şu...
  5. black

İzmir'de Jant Önerisi

Ynt: İzmir'de Jant Önerisi Herkese selam, Jantları taktırdım, şimdilik bir tane fotoğraf çekebildim. Ama şimdi de başka bir sorunum var, ön taraftan çamurluğu traşlamamıza rağmen lastik arka taraftan çamurluk ve marşpiyele sürtünüyor. Çok moralim bozuldu. Yardımlarınız için şimdiden çok...

6. black

İzmir'de Jant Önerisi

Ynt: İzmir'de Jant Önerisi Tekrar selam, Bugün bir tanıdığımın önerisiyle Yüzlas Jant'a gittim danışmak için, oradan PDW marka bir jant aldım, haftaya gelir takarız dediler. Çok fazla bilgili olmadığım ve çok fazla yardım alamadığım için böyle bir karar almak zorunda kaldım. Ayrıca İzmir'de...

7. black

İzmir'de Jant Önerisi

Ynt: İzmir'de Jant Önerisi Çok teşekkür ederim Bahadır Bey, ilk fırsatta arayacağım.
  8. black

İzmir'de Jant Önerisi

Ynt: İzmir'de Jant Önerisi Selam Bahadır Bey, O firmaları ben de araştırdım biraz internetten. Yüzlas Lastik'te bizim araçlara uygun jant hiç yok sanırım. Diğer Karşıyakalı Oto'daki jantlar da ya 20 inç civarı ya da düşük kaliteli gibi görünen jantlar (emin değilim tabii ki). Karşıyaka'da...
  9. black

İzmir'de Jant Önerisi

Ynt: İzmir'de Jant Önerisi Selam Bahadır Bey, Cevabınız için çok teşekkür ederim. Bu hafta bir tane jant firmasına gittim, arabamdaki jantların 5x127 olduğunu söylediler (tam olarak ne olduğunu bilmiyorum, ama sanırım bijonlarla ilgili bir şey). Ayrıca yanlış anlamadıysam jantların 15 ya da...

10. black

İzmir'de Jant Önerisi

Ynt: İzmir'de Jant Önerisi Arkadaşlar yok mudur fikir sahibi?

11. black

İzmir'de Jant Önerisi

Ynt: İzmir'de Jant Önerisi Örneğin şöyle bir görüntü için ne yapmam gerekir?
  12. black

İzmir'de Jant Önerisi

Selam Arkadaşlar, 3 inç yükseltme kitli Grand Cherokee WJ için İzmir'de iyi bir lastik-jant ustası arıyorum. Aslına bakarsanız durum şöyle; arabayı kullanıyorum ama ne et kalınlığından, ne bijon aralığından ne offsetten anlıyorum :) İnternette araştırma yapayım dedim, çok fazla bilgi vardı...

13. black

Jeep Grand Cherokee (WJ)'ciler kaç kişi ?

Ynt: Jeep Grand Cherokee (WJ)'ciler kaç kişi ? Çok sağolun, alalı neredeyse 6 ay oldu ama halen üzerinde çalışıyorum. Aldığımda üzerinde Warn vinç ve 3" yükseltme vardı, ben aldıktan sonra önce siyah kaplama yapıldı, sonra Flowmaster 44 susturucu takıldı, en son K&N performans filtresi...
  14. black

Jeep Grand Cherokee (WJ)'ciler kaç kişi ?

Ynt: Jeep Grand Cherokee (WJ)'ciler kaç kişi ? Selam Ahmet Bey, 2000 WJ aldım :)
  15. black

Cumhuriyet Bayramı Gezenbilir İstanbul Korteji (29 Ekim 2012)

Ynt: Cumhuriyet Bayramı Gezenbilir İstanbul Korteji (29 Ekim 2012) Anlamlı bir toplantı. İzmir'de de bir benzeri yapılamaz mı acaba?

16. black

Ankara'da iyi bir LPG ustası

Ynt: Ankara'da iyi bir LPG ustası Selam Tolga Bey, Öncelikle iyi dilekleriniz için teşekkür ederim; ayrıca aracınızı tekrar sevmeye başladığınız için çok sevindim. Arabayı ertesi gün aldım, güzel bir işçilik çıkarmışlar gibi görünüyor. 600 lira ödedim (yaptırmayı düşünen arkadaşlar varsa...
  17. black

Nihayet Temiz Bir ZJ Buldum

Ufuk Bey beni atladınız mı :)
  18. black

Ynt: Ankara'da iyi bir LPG ustası Arabayı götürdüm, "ya biz bundan daha önce yapmış mıydık? şunu şöyle yapsak olur mu acaba? benzin deposu, hortum, delik, matkap" lafları arasında bıraktım. Hayırlısı bakalım :)

19. black

Ynt: Ankara'da iyi bir LPG ustası Sizin mesajı gözden kaçırmışım ben ya, kusura bakmayın :)
  20. black

Nihayet Temiz Bir ZJ Buldum

:) Ya sorma hocam, sanırım sizinle aynı durumdan muzdaribiz. Benim sol dikiz aynası da kararmış, rezistanstan olmuş sanırım :)

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,743
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri