Arama sonuçlarınız

1. Erem

2003 2.7 Crd Aldım, Birkaç Sorum Var...

Sen bir de onu yerler nemli ve çamurlu iken gör..:smiley:
  2. Erem

Cb Telsiz Montajı

Merhaba.. Telsiz konusunda yardımcı olabilen oldu mu? İhtiyacınız hala devam ediyor mu? Selamlar.

3. Erem

Merhaba, Evet, üzerinde LSD için katkılı olduğu ibaresi olan yağlar var. Motul'un katkılı yağını kullandım, lastiklerdeki ses hemen bana balataların ayırmadığını hissettirdi. Toyota'nın yağı mükemmel çalıştı, onun da fiyatı yağ+katkı toplamından bile çok fazla. Ben zorlanmaya tahammül edemediğim...
  4. Erem

Merhaba, Sağ ve sol sürekli sabit aktarım olamaz, bu durumda araca yön veremezsiniz. Olsa olsa manuel olarak devreye alınan bir kilit sistemi olabilir. Ya da LSD denilen ve açılımı limited slip differantial olan sınırlı kaydırıcılı diferansiyel vardır. Gelelim JEEP'e.. LSD olduğuna göre...

5. Erem

Merhaba, LSD katkısı diye de geçer. Kilitli diferansiyeller için kullanılması gereken bir katkıdır. Kullanmadığınız durumlarda aracınız ile dar manevralar yaparken lastiklerinizden normalden fazla ses gelir. Bu esnada da ön çekiş sisteminin tüm elemanları zorlanma yaşarlar. Kolay gelsin.

6. Erem

Sayın Uslsy, Ön dif yağı değişiminde gördüğünüz sim benzeri talaş ile tekrar karşılaşmamak için dif yağı değiştikten sonra kaydırıcı katkı koymayı unutmayınız. Selamlar.
  7. Erem

Jeep Wj Sİnyal Temazsizlik Yardim

Merhaba, O röleyi çıkartın, dış kılıfını sökün. Elinizden geliyorsa siz veya elektrikçiniz tüm lehimleri tazelesin. 10 sene daha sorunsuz hizmet edecektir. Selamlar.
  8. Erem

Jeep Grand Cherokee 2.7 Hararet Göstergesi

100 derece çizgisinin biraz altında olması gerekiyor. Daha düşük olan arkadaşlar termostatlarını değiştirme yoluna gitsinler. (MB parçası alın çk daha hesaplı) Zira soğuk çalışan dizel aşırı yakıt tüketir. Selamlar.

9. Erem

Pmr Telsizler Hakkinda

(4) Kurma ve kullanma izni ile ruhsatname alınması gereken telsiz cihazı veya sistemlerini bu Kanunun 37 nci maddesine aykırı olarak, Kurumdan izin almaksızın satan, kuran, işleten ve kullananlar hakkında ikibin güne kadar adlî para cezası uygulanır. Bu cihazları, gerekli izinler alınmış olsa...

10. Erem

Telsiz Frekans Ayarı (yardım)

Merhaba, 0.5 Watt üzeri güç ile 446Mhz yani PMR aralığında kullananlar, mevcut band planına ayrkırılık teşkil ederler. Yürürlükteki 5809 sayılı Elektonik Haberleşmeyi düzenleyen kanunda konu uzunca anlatılıyor. Ben cezasını merak edenlere maddeyi kopyalıyorum : (4) Kurma ve kullanma izni ile...
  11. Erem

2.7 Dizel Grand Cherokee Kulanıcı Kitabı Ihtiyacı

Buyrun : wj_usermanual.pdf Selamlar.

12. Erem

2.7 Dizel Grand Cherokee Kulanıcı Kitabı Ihtiyacı

Merhaba, Orjinalinden tarama var, ingilizce, pdf formatında. Siz baskı alabilirsiniz. İşinizi görür mü? Selamlar.
  13. Erem

Telsiz Frekans Ayarı (yardım)

Merhaba, Hangi frekansta görüşme yapmayı planlıyorsunuz?
  14. Erem

Pmr Telsizler Hakkinda

Merhaba, Camiada Profesyonel diye bir sınıflandırma yoktur. Sanırım siz Amatör'lerden bahsetmek istediniz. Selamlar.

15. Erem

2002 4.7 Wj Ayna Ve Koltuk Hafızası

Merhaba, Aracınızın siyah ve gri olmak üzere iki adet uzaktan kumandası vardır. Bu kumandalara ait hafızalara koltuk, ayna ve radyo istasyonları kayıt edilir. Aracınız hangi renkli uzaktan kumanda ile açtıysanız o ayarlar çağırılır. Tavan bilgisayarından da bu özelliğin aktif edilmesi gerekir...
  16. Erem

Tüm Araçlara Flanş / Spacer Imalatı

Merhaba, 350 Tl. kargo hariç. teşekkürler.
  17. Erem

Yardımızı Ricası Ile....uv-5r

Merhaba, Hayır dinleyebilemiyorsunuz. Selamlar.

18. Erem

Tüm Araçlara Flanş / Spacer Imalatı

Tüm araçlara 20mm ile 50mm arası imalat çeliğinden flanş / spacer imal ediyorum. Sahibinden'de Peşin Satış ve Taksitli Satış linklerimden ulaşabilirsiniz. Teşekkürler.
  19. Erem

2.7 Wj 6 Inch Yardım

Ayarlı track bar, uzun amortisör, ön arka ayarlı kollar süspansiyon sistemi için yeterli. Bir de şaftı çift kırma yaparsanız olur elbette. Direksiyon amortisörü eskisini kullanabilirsiniz. Selamlar.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,743
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri