Arama sonuçlarınız

1. E

Motokaravan Yapımı Uzmanlık İster; Ben Yandım... Siz Yanmayın!

Ynt: Motokaravan Yapımı Uzmanlık İster; Ben Yandım... Siz Yanmayın! siyah beyaz

2. E

Motokaravan Yapımı Uzmanlık İster; Ben Yandım... Siz Yanmayın!

Ynt: Motokaravan Yapımı Uzmanlık İster; Ben Yandım... Siz Yanmayın! bir müsibet bin nasihattan iyidir ancak sizin adınıza çok üzüldüm kendi adıma hem üzüldüm hem sevindim fazere bende önümüzdeki sene bütçemi ayarlayınca birşeyler yaptırmayı düşünüyordum açıkçası ilk günden beri onları...
  3. E

Grand Cherokee 5.2 Aldım

Ynt: Grand Cherokee 5.2 Aldım aracınız hayırlı olsun

4. E

2005 Grand Vitara 1.6 ile Aranıza Katılıyorum

Ynt: 2005 Grand Vitara 1.6 ile Aranıza Katılıyorum http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=12366.0 bu topic size faydalı olur sanırım.
  5. E

Vitara 1.6 JLX mi Feroza mı ?

Ynt: Vitara 1.6 JLX mi Feroza mı ? galiba yanlış anlama var uyarı derken okuduğunuz bölümde yeni mesaj var uyarısını kastediyor o mesaj öfkelencek birşey yok kamil bey mail kutunuz lüzumsuz dolmasın diye alınmış bir tedbir art niyet aramanıza gerek yok çünkü siz yanlış anlamışsınız saygılar ...

6. E

Dizel Motorlarda LPG Sistemiyle %30 Tasarruf

Ynt: Dizel Motorlarda LPG Sistemiyle %30 Tasarruf 4000 avroya%30 30 kuruş yaksa dizel araç km de 0.090 ytl 100 kmde 90 ytl 10000 kmde 900 yaklaşık 80000 kmde kendini amorti ediyor.fiyatının biraz daha ucuzlaması lazım diye düşünüyorum.

7. E

4x4 Kullanım Kılavuzu

Ynt: 4x4 Kullanım Kılavuzu marş motorunu korumak için demiş ama ayrıca o sırada debriyaja basarsanız araba bir anda fırlayacak baskıyı sıyıracak aniden fren yapmanız gerekecek bence doğru.
  8. E

Ynt: Vitara 1.6 JLX mi Feroza mı ? cevabı siz vermişsiniz önyargılısınız kullanın alışırsnız :)
  9. E

Ynt: Vitara 1.6 JLX mi Feroza mı ? sayın bolbuzjackin 2 yorumunada katılıyorum ikisi arasında ağır off road da yapsanız vitara 1.8 pajero pininden uzak durun.

10. E

Grand Cherokee 3.1 tdi (2000-2001) Nasıl Bilirsiniz ?

Alınması gereken araç 3.0 crd olmadı 2.7 - 2.8 crd dizel olarak ama fiyat farkı neredeyse yarı yarıya. 30-35000 ytl gibi rakamlara alınabiliryorlar.Tutulmuyorlar ama neden Jeep kötü bir araç yaparmı ? Kronik sorun ve problemleri konusunda fikirlerinizi bekliyorum.Bu modeller neden alınmaz...

11. E

Bugün Arazi Aracınıza Ne Yaptınız?

Ynt: Bugün Arazi Aracınıza Ne Yaptınız? ön disk aynalarını değiştirdim, arka diskleri tornada sildirdim, ön - arka fren balatalarını değiştirip el frenini ayarlattım .
  12. E

1994 Grand Cherokee Limited 5.2 v8

Ynt: 1994 Grand Cherokee Limited 5.2 v8 teşekkür ederim sorunu desi kumanda ile çözdüm

13. E

Beykoz - Riva Arası On Road (Hafif Off-Road) Gezi Düşünüyoruz...

Ynt: Beykoz - Riva Arası On Road (Hafif Off-Road) Gezi Düşünüyoruz... +1
  14. E

Board Oyunu...

Ynt: Board Oyunu... çim
  15. E

Yolda Gördüğüm Unimog

Ynt: Yolda Gördüğüm Unimog belkide çektiği vagonların fren mekanizması için hava depolarıdır

16. E

Beykoz - Riva Arası On Road (Hafif Off-Road) Gezi Düşünüyoruz...

Ynt: Beykoz - Riva Arası On Road (Hafif Off-Road) Gezi Düşünüyoruz... şu anda benim içinde tarih uygun katılmak isterim
  17. E

Kemerburgaz - Ağaçlı Civarı Gezi (19 Mayıs 2008)

Ynt: Kemerburgaz - Ağaçlı Civarı Gezi (19 Mayıs 2008) hemde şehire çok yakın
  18. E

1994 Grand Cherokee Limited 5.2 v8

Ynt: 1994 Grand Cherokee Limited 5.2 v8 merhabalar açık hava filtresi o konumda ısı kalkanı olmayan şekilde kullanıldığından görevini yapamayacaktır diye düşünüyorum sıcak hava alması motora faydadan çok zarar getiririki motor bölmesi yüksek hararetli .

19. E

Hangi GPS Cihazı?

Ynt: Hangi GPS Cihazı? teşekkürler bir konuşayım bakayım adamlarla
  20. E

Suzuki mi Yoksa Diğerleri mi?

Ynt: Suzuki mi Yoksa Diğerleri mi? linkteki araç zorlanmadı ise sorunsuz ve kazasız ise bu fiyatı ile bile cazip gözüküyor tabi 3 kapı dar küçük gaz takınca bagaj namına birşey kalmaz ama arka koltuğun birini yatırabilirsin yada çeki demiri olduğuna göre askı bagaj alternatif olur.ama ben...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,744
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri