Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Alınık 4 İler Ford Şanzıman
kimse malim kotu demez sanzimanin ici cok temiz durumda ve gecisleri kontrol eden usta problem olmadigini soyledi. neticede sifir mal satmiyoruz her turlu kontrol etmek acip bakmak serbest bakar test eder ,kotrol edersiniz akliniza yatarsa alirsiniz.ust kapagi...
Ynt: Alınık 4 İler Ford Şanzıman
fotoları linkte üzerindeki muhafaza başka bir araca ait ,içini açıp baktım tertemiz duruyor sizde istediğiniz gibi açıp bakabilirsiniz
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=91510.msg1187897#msg1187897
Ynt: 2500 Düz Dizel Motor A Turbo Uygulaması
38000 km sorunsuz yaptiysa bundan sonrada sorun cikarmaz.elinize saglik milleti motor aramaktan kurtardiniz diye dusunuyorum
Çok sevdiğim ve kullanmaktan büyük zevk aldığım aracımı satıyorum.
Arac 1972 travelall uzerinde 2.9 tabir edilen ford transit diesel motor var aractaki motor yurtdisi menseli cunku motorun uzerinde EGR mevcu ve EURO II motor ben uzerinden sokmedim ama vakum borusunu cikardim su an...
Ynt: Çok Sinirlendim Ama Çekme Karavanımın Muayene İşlemi Tamamdır !!!
devlet bu adamlara kendisine ait olan bir yetkiyi devretti ve bunlarda tuttular babalarini kestiler , bundan sonra muhayeneye 10 kisi ile gidecegim ve en kucuk bir hak ihlalinde veya uygunsuz davranislarinda bu heriflerin...
Ynt: V8 3500 Cc 130luk Defender Yakıt Durumu Hakkında Bilgi ?
2350 kg civarında ağırlık LT77 şanzımanla normal kullanımda 20 lt civarı benzin ,25 lt civarı LPG yakar kullanım tarzı bir miktar aşağı veya yukarı miktarı değiştirebilir ancak çok bir şey beklemeyin , arazi şartlarında ise söylemek...
Ynt: Yunanistan'da Ki Uluslararası Ehliyet Sorunu
uzerinden 1 yil gibi bir zaman gecmis olmasina ragmen mesaji yeni gordugum icin cevap yaziyorum.ersanayaz rumuzlu kullanici bizler turkoglu turk olarak tarihin hicbir doneminde soykirim yapmadik ve yapmayacagizda , rum ve ermeni hatta bulgar...
Ynt: Land Rover Defender Satış İhaleleri
2011 modelini kullanıyorum motorundan başka hiç bir şeyinden memnun değilim.20000 km olmayana arabadan her kalkışta vuruntu sesi geliyor ne kadar dikkat edersem edeyim bir türlü bu vuruntuyu önleyemedim.Araç virajlarda saçma sapan yatarak insanı tedirgin...