Arama sonuçlarınız

1. M

Alınık 4 İler Ford Şanzıman

Ynt: Alınık 4 İler Ford Şanzıman zonguldak

2. M

Ynt: Alınık 4 İler Ford Şanzıman kimse malim kotu demez sanzimanin ici cok temiz durumda ve gecisleri kontrol eden usta problem olmadigini soyledi. neticede sifir mal satmiyoruz her turlu kontrol etmek acip bakmak serbest bakar test eder ,kotrol edersiniz akliniza yatarsa alirsiniz.ust kapagi...
  3. M

Ynt: Alınık 4 İler Ford Şanzıman fotoları linkte üzerindeki muhafaza başka bir araca ait ,içini açıp baktım tertemiz duruyor sizde istediğiniz gibi açıp bakabilirsiniz http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=91510.msg1187897#msg1187897

4. M

Ynt: Alınık 4 İler Ford Şanzıman kilo işi 300 tl ye veririm
  5. M

Ynt: Alınık 4 İler Ford Şanzıman T18 var durumu du iyi

6. M

Nissan Terrano II Hakkında Herşey

Ynt: Nissan Terrano Iı Hakkında Herşey affiniza siginarak bir duzeltme yapayim lastik basinc deger iolarak soylediginiz 32, bar cinsinden basinc degeri degil psi cinsindendir. 32 psi 2,2 bar yapar.

7. M

2500 düz dizel motor a turbo uygulaması

Ynt: 2500 Düz Dizel Motor A Turbo Uygulaması 38000 km sorunsuz yaptiysa bundan sonrada sorun cikarmaz.elinize saglik milleti motor aramaktan kurtardiniz diye dusunuyorum
  8. M

Donmuş Gölden Vinçsiz Araç Kurtarma!

Ynt: Donmuş Gölden Vinçsiz Araç Kurtarma! super
  9. M

1972 travelall topluyorum

Ynt: 1972 Travelall Topluyorum siz borcka da mi yasiyorsunuz

10. M

1972 travelall topluyorum

Ynt: 1972 Travelall Topluyorum son hali

11. M

1972 İnternational Travelall

Ynt: 1972 İnternational Travelall fiyat olarak 15000 tl istiyorum.
  12. M

1972 İnternational Travelall

Çok sevdiğim ve kullanmaktan büyük zevk aldığım aracımı satıyorum. Arac 1972 travelall uzerinde 2.9 tabir edilen ford transit diesel motor var aractaki motor yurtdisi menseli cunku motorun uzerinde EGR mevcu ve EURO II motor ben uzerinden sokmedim ama vakum borusunu cikardim su an...

13. M

T98 Kaiser Şanzman

Ynt: T98 Kaiser Şanzman 05052170649
  14. M

T98 Kaiser Şanzman

Ynt: T98 Kaiser Şanzman onundeki muhafaza orijinal degil dizel motora ait flansli muhafaza arkasinda takili DANA 20 yi ayri sattim.
  15. M

T98 Kaiser Şanzman

Ynt: T98 Kaiser Şanzman vites oranlarini tam bilmiyorum ama 1 ve 2. vites agir 3 ve 4 seri agir hizmet tipi fotograf eklemeye calisayim

16. M

T98 Kaiser Şanzman

Ynt: T98 Kaiser Şanzman T18 sanziman arayan varsa ben verebilirim hemde fiyati cok uygun olur
  17. M

Çok Sinirlendim Ama Çekme Karavanımın Muayene İşlemi Tamamdır !!!

Ynt: Çok Sinirlendim Ama Çekme Karavanımın Muayene İşlemi Tamamdır !!! devlet bu adamlara kendisine ait olan bir yetkiyi devretti ve bunlarda tuttular babalarini kestiler , bundan sonra muhayeneye 10 kisi ile gidecegim ve en kucuk bir hak ihlalinde veya uygunsuz davranislarinda bu heriflerin...
  18. M

V8 3500 Cc 130luk Defender Yakıt Durumu Hakkında Bilgi ?

Ynt: V8 3500 Cc 130luk Defender Yakıt Durumu Hakkında Bilgi ? 2350 kg civarında ağırlık LT77 şanzımanla normal kullanımda 20 lt civarı benzin ,25 lt civarı LPG yakar kullanım tarzı bir miktar aşağı veya yukarı miktarı değiştirebilir ancak çok bir şey beklemeyin , arazi şartlarında ise söylemek...

19. M

Yunanistan'da ki Uluslararası Ehliyet Sorunu

Ynt: Yunanistan'da Ki Uluslararası Ehliyet Sorunu uzerinden 1 yil gibi bir zaman gecmis olmasina ragmen mesaji yeni gordugum icin cevap yaziyorum.ersanayaz rumuzlu kullanici bizler turkoglu turk olarak tarihin hicbir doneminde soykirim yapmadik ve yapmayacagizda , rum ve ermeni hatta bulgar...
  20. M

Land Rover Defender Satış İhaleleri

Ynt: Land Rover Defender Satış İhaleleri 2011 modelini kullanıyorum motorundan başka hiç bir şeyinden memnun değilim.20000 km olmayana arabadan her kalkışta vuruntu sesi geliyor ne kadar dikkat edersem edeyim bir türlü bu vuruntuyu önleyemedim.Araç virajlarda saçma sapan yatarak insanı tedirgin...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,744
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR