Arama sonuçlarınız

1. cculsuzz

İlk Demir Çağı ve Geç Hitit

Ynt: İlk Demir Çağı ve Geç Hitit Hititlerden bahsedeceksek rahmetli Ekrem Akurgalı anmamak olmaz.

2. cculsuzz

2200 Yıllık Cam Şişeler Gaziantep'te Sergileniyor

Ynt: 2200 Yıllık Cam Şişeler Gaziantep'te Sergileniyor Gömütlerden elde edilen cam şişeler İnce ve uzun boyunludur genelde,yayvan bir agzı vardır.Bu şişeler gözyaşı şişeleridir.kişi öldükten sonra ,ölünün yakınları ona olan sevgilerini,baglılıklarını ve üzüntülerini bildirmek isterler.Gerçek...
  3. cculsuzz

Aynı Tengri’nin Çocukları

Ynt: Aynı Tengri’nin Çocukları Bu makalede o kadar çok yalnış varki..izninizle bir kaç önemli noktaya değinip ve bu konuda kaynak kitaplardan bir kaçının ismini vereceğim. Hiç bir zaman kelime benzerlikleri iki farklı dil arasındaki akrabalığı ispat amacıyla kullanılamaz.Aksi olarak...

4. cculsuzz

Domuz Gribi

Ynt: Domuz Gribi Aşısı ve Adjuvant Emin olamadığım için sormuştum ,çünki canlı bakteri ve virüslerinde enjekte edildiğini biliyordum.Doğrusunu öğrenme kaygısıyla küçük bir araştırma yaptım.Aşağıda aşı nedir sorusunun cevabını bulacagız sanırım.saygılarımla Aşı nedir? İnsan ve hayvanlarda...
  5. cculsuzz

Domuz Gribi

Ynt: Domuz Gribi Aşısı ve Adjuvant Bağışlayın....ölü virüs kullanıldıgına eminmisiniz?

6. cculsuzz

Trekking Sevenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Trekking Sevenlerin Tanışma Platformu

7. cculsuzz

Kadınlar neden küser

Kadınlar kocalarına,sevgililerine küserek hangi mesajı verirler?Bunu neden rutin haline getirirler? Muhtemel değişik teoriler olacaktır.Aslında benimde var.İlkini ben yazacağım.Devamınıda sizlerden bekliyorum. 1.Haklı olduklarında haklı ,haksız olduklarında yine haklı olduklarını eşlerine...
  8. cculsuzz

Hayatından mı Sıkıldın?

Ynt: Hayatından mı Sıkıldın? Bay yucesan,insanı kendine getiren bu olaganüstü güzel filmler için teşekkür ederim.Duyarlı oldugunuz anlaşılıyor ve mutlaka daha fazlasıda vardır sizde,yenilerinide bekliyoruz.saygılar
  9. cculsuzz

Trekking Sevenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Trekking Sevenlerin Tanışma Platformu Herkese merhaba,ismim selçuk,41 yaşındayım,uzun yıllardır yurt dışında yaşıyordum.Sanırım insan i kamil olma yaşına ulaştığım gün,geriye dönüp baktığımda,ipleri başkasının elinde olan bir kukla gibi,başkalarını eglendirmek,onlardan alkış almak için...

10. cculsuzz

Anne ve Babanın Her Hali Çocuğa Tesir Eder

Ynt: Anne ve Babanın Her Hali Çocuğa Tesir Eder Sayın seyyah -34.Öncelikle üzgün oldugumu ifade etmek istiyorum.Kastı aşan bir beyanım olmadığını düşünmüştüm.Sanırım verdiğiniz alaycı ve agır ifadelere cevap vermek durumundayım.Ancak tekrar ediyorum bilerek kastı aşan bir ifade kullanmayacagım...

11. cculsuzz

Anne ve Babanın Her Hali Çocuğa Tesir Eder

Ynt: Anne ve Babanın Her Hali Çocuğa Tesir Eder sevgili peşehodka ;üzgün olarak ifade etmeliyimki tespitlerinizie katılamayacagım.Çünki mutluluğunuzu sadece din eksenli görüyorsunuz.Konuyu bu kadar uzatacagınıza ,"Huzur islamda" yazmanız yeterliydi.Ancak sakın olaki eleştirdiğimide...
  12. cculsuzz

Doğada Tehlikeler - Hava Tahminleri

Ynt: Doğada Tehlikeler - Hava Tahminleri bilgiler için teşekkürler

13. cculsuzz

Kan Gruplarımızı Yazalım

Ynt: Kan Gruplarımızı Yazalım A rh pozitif

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,743
Kayıtlı Üye Sayımız