Arama sonuçlarınız

1. diver6

Dakar 2009 ve Toyota

Ynt: Dakar 2009 ve Toyota BUNLARDA ÇÖLDEN

2. diver6

Dakar 2009 ve Toyota

Ynt: Dakar 2009 ve Toyota BU KADAR ŞİMDİLİK...ARAP YARIM ADASINDA ÇOK YER GEZDİM TOYOTA VE NİSSAN LİDER MARKALAR....
  3. diver6

Dakar 2009 ve Toyota

Ynt: Dakar 2009 ve Toyota ARADA MERSEDES TE VAR TABİ Kİ

4. diver6

Dakar 2009 ve Toyota

Ynt: Dakar 2009 ve Toyota BİR KAÇ TANE DAHA
  5. diver6

Dakar 2009 ve Toyota

Ynt: Dakar 2009 ve Toyota ŞEHİRDEN GÖRÜNTÜLER

6. diver6

Dakar 2009 ve Toyota

Ynt: Dakar 2009 ve Toyota EVET İLK ETEPTA BULDUĞUM BİR KAÇ RESİM VE VİDEO YÜKLÜYORUM...

7. diver6

Dakar 2009 ve Toyota

Ynt: Dakar 2009 ve Toyota Arkadaşlar çok güzel bir konu açılmış tebrikler... benim arap ülkelerinde iş gereği bir çok seyahatim oldu.. ve genellikle birleşik arap emirlikleri, dubai, Qatar,s.arabistan,gibi ülkelerde,TOYOTA gerçeğini yakınen görmüş ve bu araçlar ile çölde birçok kereler...
  8. diver6

Landrover Defender Hastalarına Müjde!!!

Ynt: Landrover Defender Hastalarına Müjde!!! Offline Mesaj Sayısı: 356 Ynt: Landrover Defender Hastalarına Müjde!!! « Yanıtla #65 : 07 Nisan 2009, 22:03:19 » Alıntı -------------------------------------------------------------------------------- 1 - Erkan okumuş - simurg2...
  9. diver6

2006 Nissan Pathfinder Off-Road İçin Hazırlıklar Neler Olabilir ?

Ynt: 2006 Nissan Pathfinder Off-Road İçin Hazırlıklar Neler Olabilir ? renault ların videosu canım.. fakat yüklemeyi becerenedim.. bekleriz senin resimlerinide ...kolaygelsin bakalım

10. diver6

Ynt: 2006 Nissan Pathfinder Off-Road İçin Hazırlıklar Neler Olabilir ? video yu yüklemeyi beceremedim mp 4 formatında küçültemedim ... :D

11. diver6

Ynt: 2006 Nissan Pathfinder Off-Road İçin Hazırlıklar Neler Olabilir ? Ayrıca bugün izmitte işim vardı yuvacık tarafında bir kahvaltı edeyim dedim.karaslanın oraya gittim kahvaltı sonrası yukarıya kadar çıktım . biraz çimenlerde çamurda oynadım. yanımda ki arkadaşımın bayağı hoşuna...
  12. diver6

Ynt: 2006 Nissan Pathfinder Off-Road İçin Hazırlıklar Neler Olabilir ? tabiki bunları ben çekmedim video benim çekimim:) :)

13. diver6

Ynt: 2006 Nissan Pathfinder Off-Road İçin Hazırlıklar Neler Olabilir ? aletler süper
  14. diver6

Ynt: 2006 Nissan Pathfinder Off-Road İçin Hazırlıklar Neler Olabilir ? Arkadaşlar bu gün istanbul -izmit otoyolunda bu raçlardan yaklaşık 25 adet gördüm, kamyonlarda vardı takım halinde konvoy olarak gidiyorlardı.aletler süperdi gerçekten..www.renault-trucks.com/capetocape/ adresinden daha...
  15. diver6

Ynt: 2006 Nissan Pathfinder Off-Road İçin Hazırlıklar Neler Olabilir ? Teşekkürler hasan bey çok sağolun..saygılar..

16. diver6

Ynt: 2006 Nissan Pathfinder Off-Road İçin Hazırlıklar Neler Olabilir ? Erhan bey dalış olsun off road olsun ...bunlar mis gibi adranalin kokarlar:) bence her ikisinide yapabileceğimiz biz gezi düzenlesek nasıl olur.? yani bir irtifa dalışı dağların tepesinde... güzel olmaz mı? 1994 de TRT de...
  17. diver6

Ynt: 2006 Nissan Pathfinder Off-Road İçin Hazırlıklar Neler Olabilir ? evet uğur bey gerçekten yorum ve tvsiyeniz için teşekkür ederim.. şimdi ikilemde kaldığım ve yüzeysel araştırmalarıma dayanarak söylüyorum. nissanın bu modeli için ülkemizde pek fazla hazır off road donanımı yok gibi . daha...
  18. diver6

Ynt: 2006 Nissan Pathfinder Off-Road İçin Hazırlıklar Neler Olabilir ? çok teşekkür ederim sağolun , :D evet lastikler konusunda pek bilgim yok üzerinde 2 haftalık Wrangler HP All Weather var. at tipi lastikler nereden alınır kim satar fikrim yok açıkçası ;D

19. diver6

Arkdaşlar herkese selam ve saygılar.uzun zamandır doğa,dalış,atıcılık,denizcilik, sporları vs.vs derken en sonunda gezenbilir sayesinde bir bulaşmadığımız off road vardı onada bulaştık sanırım .. 2-3 hafta evvel 2006 nissan pathfinder aldım. araç bir bayan tarafından kullanılmış çok...
  20. diver6

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu sayın seyyah-34 selamlar hoşbulduk. gerçekten ilginize ve tepkinize hayran kaldım. bu konular ile ilgili ne yazıkki ülkemiz çok çok gerilerde kalmıştır. üzülerek söylüyorum tarihimize ve tabiat varlıklarımıza hiç kimsenin zerre kadar saygısı yoktur. bir...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,744
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri