Arama sonuçlarınız

1. I

Vurgun Tartışması

Mert bey TSSF/CMAS eğitim dizgesinde dalış bilgisayarı yardımcı ekipmandır, dalıştan önce karada dalış planı yapılmalıdır, plan bütün gruba açıklanmalıdır, dekolu dalış yapılmamalıdır. TSSF/CMAS Bir yıldız eğitim kitapçığında konu açıklanmıştır lütfen eğitim kitapçığına tekrar göz atınız...

2. I

JAPONYA’DA GÖREV YAPAN EKİBİMİZİN ÇALIŞMALARI

JAPONYA’DA GÖREV YAPAN EKİBİMİZİN ÇALIŞMALARI Nerede bu devlet diyen halk mı haksız yoksa benzini, interneti, elektriği, otomotivi(vergi %40 ila %60) ateş pahası yapan deprem vergisi alan sonrada insanları kaderine bırakan devlet mi? 1999 depremi sonrası inşa edilen kalıcı konutlar ve çeşitli...
  3. I

Çanta Tavsiyesi

Şu an kötü de olsa 80L çantam var. Deuter lite kategorisinde en büyük hacimli çanta "EL olmayan" ACT lite 50+10. Hava alabilen tasarım olması açısında yaz kullanımına uygun görünüyor. Kullanım amaçları yüzdeleri de trekking100, travelling 80 kullanım amacım için doğru çanta olduğunu gösteriyor...

4. I

Çanta Tavsiyesi

Bilgilendirdiğiniz için teşekkürler SL"short lenght olabilir" uzantısının kadın versiyonu olduğunu biliyordum ama EL "Extra Long" uzantısının anlamı olduğunu sizden öğrendim. Boyum 180. Çantanın üzerinde uzun versiyon olduğu yazıyor mu. Yazıyorsa tam olarak hangi bölgesinde.
  5. I

cocoon 300 kaz tüyü uyku tulumu

Cocoon 300 kaz tüyü uyku tulumu http://www.eusebiosporting.com/collection.html Eusebio Tayvan, Çin, Banglades gibi ülkelerede satış yapan bir marka. Uyku tulumu, çadır, çanta, giyim gibi ürünleri üretiyor.İnesca'nın internet sitesi bile yok. İnternet sitesi bile olmayan"ben bulamadım" bir...

6. I

Çanta Tavsiyesi

fidodido yanıtın için teşekkürler. Uzun yürüyüşlerde 1kg ağırlık yorgunluk açısından çok önemli faktör. Yapılan incelemelerde ödül almış fiyatları yurtdışı fiyatına yakın satılan ve fiyatı 350TL(havale) civarı olan iki çanta dikkatimi çekti. Black Diamond Infinity 60 1780g Deuter ACT Lite...

7. I

Çanta Tavsiyesi

http://www.liderticaret.com.tr/main/eye_mountaineer__dagci_sirt_cantasi_80_lt-pmu1489.html Linkteki çantaya yapı olarak çok benzeyen üzerinde marka olarak Newday yazan alt kısmında "80L" yazan İstanbuldan aldığım yeşil renkli bir sırt çantam var. Çantadan boyut olarak memnunum fakat sırt...
  8. I

Bot Tavsiyesi

Ynt: Bot Tavsiyesi Kayland Vertigo Light Loads of support, yet very light-weight, this awardwinning light hiker is suitable for light back-packing, hiking, and approach. Upper: Breathable Abrasion Resistant Textile + Suede 1.6/ 1.8mm...
  9. I

Vurgun Tartışması

Sualtında dekopresyon(vurgun) tedavisine aksona denir. Basınç odası tedavisi saatler(hatta günler) süren bir süreçtir.Dalıcıyı sualtında tedavi amaçlı saatlerce tutmak vücut sıcaklığı düşmesi, kişinin acıkması, dekompresyon belirtilerinin ağırlaşması durumunda boğulma ihtimali oluşması, hangi...

10. I

Vurgun Tartışması

Arkadaşlar merhaba Sportif dalış yapmaya karar vermeden önce Türkiye Sualtı Sporları Federasyonu'ndan (TSSF) yetki belgesi olan bir dalış kulübüne baş vurun. Dalış sadece doğru yapıldığında güvenli bir spordur. Türkiyede eğitim veren çeşitli disiplinler vardır. Bunlardan CMAS, PADI, SSI...

11. I

Bot Tavsiyesi

Ynt: Bot Tavsiyesi Kayland Vertigo Light [/size] [/size]Merhaba [/size] [/size]Sugeçirmez ve nefes alabilir özellikte ve sağlam bir bot almak istiyorum. Karadeniz ve marmara bölgesinde kullanılacak.Orta ağırlıkta bir çanta ile gezeceğim. Özellikle yağmurlu veya ıslak çimlerle kaplı zeminde...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,743
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

SON KONULAR

Geri