Arama sonuçlarınız

1. I

Bot Tavsiyesi

Ynt: Bot Tavsiyesi Şehirde giymek yada doğada 3 mevsim kullanmak için değil önümüzdeki aylarda yapılacak çok soğuk havalarda karların üzerinde uzun yürüyüşler için duruma göre krampon takılacak bir kış ayakkabısından bahsediyorum.Yoksa günübirlik yağmurlu havalarda yapılacak gezilerde çok iyi...

2. I

Bot Tavsiyesi

Ynt: Bot Tavsiyesi Kışın doğada kullanmak üzere bot almak istiyorum. Kar suyu çekmemesi için tek parça deri olması gerekiyor, soğukta ayaklarınız üşümemesi için yalıtımlı olması gerekiyor.Fakat bu dağcılık kategorisinde satılan tek parça deri botların fiyatları oldukça yüksek.Yılda belki birkaç...
  3. I

Türk Outdoor Ekipmanları Üretim Firmaları

Türk Outdoor Ekipmanları Görsel ve teknik özellik olarak Alpinist, High Mountain ve YDS'nin ekipmanları bana güven verdi.Amaç birazda yerli üretici desteklemek, yabancı markaların etiketleri yüzünden fazladan para vermemek olunca bana mantıklı geliyor. Sonuçta bunları Türkiye sınırları içinde...

4. I

Ynt: Türk Outdoor Ekipmanları Üretim Firmaları Ayakkabı YDS MORAINE GTX 2.2-2.4 mm Ciltli, nefes alabilir, su itici, hidrofobik, sığır saya derisi *gore-tex® performance comfort footwear duracom ms cambrelle astar . *Yüksek seviye nefes alabilir . *Dayanıklı ve 100 % su geçirmez membran . *Orta...
  5. I

Ynt: Türk Outdoor Ekipmanları Üretim Firmaları GİYİM: The Northface, Marmot, Lafuma yerine KANYON,Migh mountain Kanyon Polarteam TEKNİK ÜÇ KATMAN KUMAŞTAN İMAL EDİLMİŞ OLUP, RÜZGAR GEÇİRMEZ VE YAGIŞA DAYANIKLIDIR.. İÇİ TERMAL POLAR KAPLI OLUP ISIYI KORUR. High Mountain Alpine 4 15.000 mm Su...

6. I

Türk Outdoor Ekipmanları Kullanıcıları Ve Ürünleri Yerli üretim doğa sporları malzemesi yapan firmaları yukarıda arkadaşlar yazmışlar. Bu firmalara benim bir sitemim var ürünlerini yurt dışında rahat satabilmek adına bazıları inglizce marka adı koymuşlar. Bir kısmının internet sitesi bile...

7. I

Amatör Telsizcilik Sınavı 2012

Ynt: Amatör Telsizcilik Sınavı 2012 umutkaptan ve armağan35tr bilgiler ve eklediğiniz bağlantılar için teşekkürler. KGM'yi telefonla aradım diploma yazan kısım Elektronik ve haberleşme bölümünü bitirenler içinmiş.Bu bölümü bitirenler sınavın teknik konular bölümünden muaf olmak için...
  8. I

Amatör Telsizcilik Sınavı 2012

Ynt: Amatör Telsizcilik Sınavı 2012 Merhaba E-devlet şifresi ile 2012 yılı amatör telsiz sınav kaydı yaptıracağım. ANTRAK'ın 2006 yılı baskısı kitabından konuları çalışıyorum.Üniversite öğrencisiyim. KGM'nin sitesinde detaylı açıklama bulamadığım konular hakkında yardım istiyorum. 1.Öğrenci...
  9. I

Zetaş Kamping; Bodrum

Konu oldukça eski ben de bu kamp yerinde kaldım.Arkadaşlara bazı konularda katılıyorum. 1.Fiyatı çadır kampı yapmak için yüksekti. 2.Canlı bir kamp hayatı yoktu. 3.Denize sıfır Gümbet merkezinde ve orman içinde olması güzel. 4.Bütün gün gezdiğim, yüzdüğüm ve gece hayatından da belli saate kadar...

10. I

Kesişmeler Ne Demek?

Ynt: Kesişmeler Ne Demek? A kişisinin başladığı fakat tamamlayamadığı noktayı(beyaz renkli incomplete) alakasız bir B kişisi gidip gereklilikleri yerine getirip kendi adına kaydettirebilir mi?

11. I

Köprülü Kanyon

Ynt: Köprülü Kanyon İkinci fotoğrafı beğendim birinci fotoğraf görünmüyor. Ormanın yok edildiği yada kirletildiği bir fotoğrafınız mı var?
  12. I

Evin Alt Katında Çekme Karavan Yapım Denemesi

Ynt: Evin Alt Katında Çekme Karavan Yapım Denemesi Daha önce karavanların yapımını incelemedim karavanım da olmadı ama çalışmanız bende merak uyandırdı nacizane bir tavsiyem olacak. Strafor'u almışsınız veya sizde var olan straforla yalıtım yapıyorsunuz. Size ve karavan yapmayı düşünen...

13. I

Kamp Ocakları

Ynt: Kamp Ocakları Kanun herkese aynı kanun ama uygulamada herkes aynı hatayı yapar, hatayı sadece siz yapınca göze batar ve sorun çıkar. O yüzden yola çıkmadan trafik kanununa, ormana çıkmadan orman kanununa göz atmak gerekir. Ocağın çizimi zor değilde bir tane üretmek için tanıdık ve boşta...
  14. I

Evin Alt Katında Çekme Karavan Yapım Denemesi

Yapmak istediğiniz karavan buna benzeyecek gibi duruyor. Kendi olanaklarınız ve kabiliyetinizle karavan yapma fikri hoşuma gitti fakat şunları merak ettim. Dış katmanda malzeme olarak (aluminyum çelik fiber) ne düşüyorsunuz? İskeleti neden ağaçtan yapıyorsunuz(dayanıklılık, çürüme,yanma...
  15. I

Arkadaşlar böyle bir iletiyi akşam saat 18.30 gibi alsanız ne yaparsınız.

Siz istemediğiniz halde sizin adınıza hazırlanmış ve kargoyla kapınıza gelmiş kredi kartını almamak çözüm mü? Bildiğim kadarıyla şifre kredi kartıyla aynı zarfın içinden çıkıyor. Eğer böyle değilse bundan sonra yazdıklarımın önemi yok. Ben kredi kartı istemedim dediniz ve kargoyu kabul...

16. I

Kamp Ocakları

Kamp Ocakları Otobüs firmaları yüzünden Karayolu Taşıma Yönetmeliği'ni indirdim okuyacağım kampçılık için de Orman Kanunu'na göz atacağım her ne kadar hukukçu olmasam da anladığım kadarını bilir anlamadığımı Orman Müdürlüğü gibi yerlere sorarım. Şikayet edilirse cezası büyük. Kanunları...
  17. I

Kamp Ocakları

http://www.haberler.com/ormanda-ates-yakmanin-cezasi-1-yil-hapis-haberi/ http://www.eylulhukuk.org/yk/19.htm "Davamıza konu olayda Gelibolu Yarımadası Milli Parkı içinde ateş yakma eylemine 2 yıldan aşağı olmamak üzere hapis cezası öngörülmüştür. Genel hükümlere göre bu suçun...
  18. I

Kamp Ocakları

Kamp Ocakları Bilgi için teşekkürler. Dağda geziye araçla gidilip kilolarca odun götürülebilir. Patates közlemek için ateş yakılabilir. Cezalar var fakat hepsi uygulanmıyor kritik olanlar uygulanıyor bu yüzden ne yanlış ne doğru bilmiyorum. Mesela plajda bile ateş yakmanın yasak olduğunu...

19. I

Kamp Ocakları

Dağda, ormanda, açık arazide odunları yaprakları tutuşturarak ateş yakmak serbest midir? Nerede ateş yakabiliriz? Görevlilerden uyarı yapan yada ceza kesenle karşılaştınız mı?
  20. I

2. Geleneksel Gezenbilir Kaz Dağları Kampı (16 - 19 Mayıs 2009)

2. Geleneksel Gezenbilir Kaz Dağları Kampı (16 - 19 Mayıs 2009) Kamp fotoğraflarınız güzel fakat en çok bu fotoğrafı merak ettim. Bulaşık yıkamak için evlerde kullanılan bir temizleyici mi kullanıyorsunuz yoksa doğaya en az zararı veren ve çok çabuk çözünen marin deterjan veya organik...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,743
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri